Φινάλε με «χρώματα», συγκίνηση και βραβεύσεις στο 5ο Esperos Gaia Pro League (pics)

0
5520

Μετά από σχεδόν δύο εβδομάδες γεμάτες μπάσκετ, διαγωνιστικά παιχνίδια και φιλικές αναμετρήσεις έπεσε η αυλαία στο 5ο Esperos Gaia Pro League.  Οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες και οι γονείς τους έδωσαν δυναμικο παρών όλες αυτές τις ημέρες απολαμβάνοντας πιο χαλαρές στιγμές και κλείνοντας την χρονιά για την καλοκαιρινή περίοδο.

Στην σημερινή ημέρα έγιναν οι τελικοί σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες και στην συνέχεια ακολούθησαν οι απονομές με την παρουσία του αντιπεριφερειάρχη, Μπάμπη Ναβροζίδη, της προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, Διονυσίας Τελλή, της αντιδημάρχου πολιτισμού, Ματίνας Βουκελάτου και της εντεταλμένης συμβούλου αθλητισμού και νεολαίας, Διονυσίας Γιαννούλη. Στην παρουσίαση ήταν με τον μοναδικο δικό του τροπο ο Μάικ Φουντεδάκης.

Οι άνθρωποι του Εσπέρου ετοίμασαν ένα βίντεο με στιγμές, αναμνήσεις και φωτογραφικό υλικό για τα παιδιά του εφηβικού που κάνοντας όλη την διαδρομή απ’ την πρώτη ημέρα του συλλόγου μέχρι και σήμερα κλείνουν την χρονιά ως πρωταθλητές Δωδεκανήσου και είναι έτοιμοι για την φοιτητική τους ζωή.

Μάλιστα η ομάδα τους ετοίμασε από μια αναμνηστική πλακέτα με τον Δημήτρη Χατζηστέργο, τον Μιχάλη Καπλανίδη και τον Σάκη Στεφαδούρο μέσα σε κλίμα συγκίνησης να κάνουν τις απονομές.

Η βραδιά έκλεισε με βεγγαλικά, δώρα, μετάλλια και παγωτό για όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες και το ραντεβού ανανεώθηκε για τη νέα χρονιά.

Πηγή: https://www.giafkasports.gr/finale-me-chromata-sygkinisi-kai-vraveyseis-sto-5o-esperos-gaia-pro-league-pics/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ