Επιτυχημένη επιμορφωτική εσπερίδα με τον πρωταθλητή Ευρώπης με την U19 του Ολυμπιακού, Σωτήρη Συλαϊδόπουλο & Αντώνη Λεμονάκη

0
3854

Προχθές το απόγευμα πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η επιμορφωτική εσπερίδα που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου σε συνεργασία με την Διεύθυνση Αθλητισμού του Δήμου Ρόδου, με προσκεκλημένους τον πρωταθλητή Ευρώπης με την U19 του Ολυμπιακού, Σωτήρη Συλαϊδόπουλο, και το μέλος του προπονητικού team της Fulham της Premier League, Αντώνη Λεμονάκη.

Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε σε μια κατάμεστη αίθουσα, όπου οι συνάδελφοι προπονητές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να αντλήσουν πολύτιμες γνώσεις από τους διακεκριμένους συναδέλφους τους. Οι παρευρισκόμενοι εντυπωσιάστηκαν και εξέφρασαν την υπερηφάνειά τους για τους κορυφαίους προπονητές που τους τίμησαν με την παρουσία τους.

Η θεματολογία της εσπερίδας περιελάμβανε σύγχρονες μεθόδους προπόνησης, ανάλυση αγώνων, καθώς και τεχνικές και τακτικές που εφαρμόζονται στο υψηλότερο επίπεδο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Οι ομιλητές μοιράστηκαν τις εμπειρίες και τις γνώσεις τους, παρέχοντας σημαντικές κατευθύνσεις για τη βελτίωση της προπονητικής διαδικασίας και την ανάπτυξη των ποδοσφαιριστών.

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου ευχαριστεί θερμά τους Σωτήρη Συλαιδόπουλο και Αντώνη Λεμονάκη για την παρουσία και τη συμβολή τους στην επιτυχημένη διεξαγωγή της εσπερίδας. Επίσης, ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν και υποστήριξαν τη διοργάνωση.

Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στις συνεχείς δράσεις του Συνδέσμου μας για την αναβάθμιση του Δωδεκανήσιου προπονητή και την ενίσχυση της επαγγελματικής κατάρτισης των μελών μας. Είμαστε πεπεισμένοι ότι τέτοιες δράσεις συμβάλλουν σημαντικά στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στην περιοχή μας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ