ΑΕΤΟΣ Κω: Ήταν ένας χρόνος γεμάτος προκλήσεις, αλλά και σημαντικές επιτυχίες

0
2375
Με το κλείσιμο της φετινής σχολικής χρονιάς, αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τις πιο θερμές μας ευχαριστίες για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη που μας δείξατε. Η συμμετοχή των παιδιών σας στα μαθήματα πολεμικών τεχνών, καράτε και ζύου-ζύτσου, έχει συμβάλει σημαντικά στη δημιουργία μιας δυναμικής και ευχάριστης κοινότητας μάθησης.
Ήταν ένας χρόνος γεμάτος προκλήσεις, αλλά και σημαντικές επιτυχίες. Τα παιδιά σας έδειξαν αφοσίωση, επιμονή και πειθαρχία, χαρακτηριστικά που ενισχύθηκαν μέσα από την εκπαίδευσή τους στις πολεμικές τέχνες. Η πρόοδός τους δεν θα ήταν δυνατή χωρίς την αδιάκοπη υποστήριξή σας και την αφοσίωσή σας στη συνεχή τους εξέλιξη.
Σας ενημερώνουμε ότι, όπως κάθε χρόνο, τα μαθήματα θα διακοπούν για δύο μήνες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, δίνοντας στα παιδιά τον απαραίτητο χρόνο για ξεκούραση και ανανέωση. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν και πάλι την 1η Σεπτεμβρίου, όπου θα είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε τα παιδιά σας και να συνεχίσουμε το εκπαιδευτικό μας ταξίδι.
Σας ευχαριστούμε και πάλι για την υποστήριξή σας και σας ευχόμαστε ένα όμορφο και ξεκούραστο καλοκαίρι.
**Δήλωση Απόστολου Παπανικολάου**
«Στην πορεία μου ως προπονητής, όλα αυτά τα χρόνια, έχω αφιερώσει αμέτρητες ώρες και απεριόριστη ενέργεια στη διδασκαλία και στην ανάπτυξη των νέων αθλητών. Είμαι βαθιά ευγνώμων προς τους γονείς που μου εμπιστεύονται τα παιδιά τους. Ως Απόστολος Παπανικολάου, νιώθω μεγάλη τιμή που με στηρίζετε και πιστεύετε στις ικανότητές μου να καθοδηγήσω τα παιδιά σας.
Μαζί, καταβάλλουμε μια συνεχή προσπάθεια να διαμορφώσουμε νέους αθλητές, να καλλιεργήσουμε τις δεξιότητες και τις αξίες που χρειάζονται για να διακριθούν τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Η εμπιστοσύνη και η συνεργασία σας είναι το θεμέλιο πάνω στο οποίο στηρίζεται αυτή η πορεία.
Είναι στόχος μου να προσφέρω στα παιδιά σας όλα τα εργαλεία και τις ευκαιρίες που χρειάζονται για να αναδειχθούν και να προοδεύσουν στον αθλητισμό. Είμαι περήφανος για κάθε βήμα προόδου που κάνουμε μαζί και θα συνεχίσω να εργάζομαι ακούραστα για να εξασφαλίσω ότι κάθε παιδί θα έχει την καλύτερη δυνατή υποστήριξη και καθοδήγηση.
Σας ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη που μου δείχνετε. Μαζί, θα συνεχίσουμε να δημιουργούμε πρότυπα αθλητών που θα μας κάνουν όλους υπερήφανους.»
Με εκτίμηση,
Απόστολος Παπανικολάου
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ