«Road to Amsterdam WT Master»: Όλα έτοιμα για το μεγάλο τουρνουά 3×3 το Σάββατο και την Κυριακή στη Μαρίνα Κω

2
6621


Ρεπορτάζ: Στέργιος Χατζηστέργου 

 Ολοκληρώθηκαν σήμερα το πρωί οι εργασίες διαμόρφωσης του χώρου της Μαρίνας της Κω στον οποίο θά τοποθετηθούν τα δύο γήπεδα μπάσκετ προκειμένου να διεξήχθη το μεγάλο τουρνουά 3×3 το Σάββατο και τη Κυριακή. «Road to Amsterdam WT Master»

Η Κως φιλοξενεί σε λίγες ημέρες μία από τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις, ένα από τα τρία master 3×3 τουρνουά STANDALONE QUEST (τα άλλα δύο τουρνουά στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα) που διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης το καλοκαίρι 2024, με την υποστήριξη του ΟΠΑΠ.

Η προσοχή όλων των φίλων του μπάσκετ, στο διήμερο 15 & 16 Ιουνίου, επικεντρώνεται στη “Mαρίνα” της Κω, που φιλοξενεί το τουρνουά «Κως 15-16 Ιουνίου – Road to Amsterdam WT Master».

Είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση της ΕΟΚ για εφέτος, η οποία στην Κω διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Κω και της επιχείρησης της μαρίνας, με την συμμετοχή ομάδων από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στους αγώνες μπορούν να συμμετάσχουν ομάδες ανδρών και γυναικών, στις κατηγορίες ανηλίκων <18 ετών και ενηλίκων >18 ετών, αποτελούμενες από 3-4 άτομα.

Οι φίλοι του μπάσκετ, από την Κω και τα άλλα νησιά της Δωδεκανήσου, καλούνται να δώσουν δυναμικό παρόν, οργανώνοντας ομάδες που μπορούν να δηλώσουν την συμμετοχή τους μέχρι την Πέμπτη 13 Ιουνίου.

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες και για δηλώσεις συμμετοχής, μπορούν να ενημερωθούν στο link:

3×3 Grand Series – Kos Quest (fiba3x3.com)

https://play.fiba3x3.com/events/91ae86de-ae1e-44ac-9c0f-6fe0962502f8

καθώς και στα τηλέφωνα επικοινωνίας: 22420-26364, 22420-25316.

Πρόκειται για μοναδική διοργάνωση, με υψηλού επιπέδου αγώνες, που φέρνουν το μπάσκετ 3Χ3 στο προσκήνιο των αθλητικών διοργανώσεων, με μεγάλη αξία για τις νικήτριες ομάδες της κατηγορίας MEN +18, αφού εξασφαλίζουν απευθείας πρόκριση στο FIBA3x3 World Tour Amsterdam με όλα τα έξοδα πληρωμένα, ενώ στην κατηγορία ΓΥΝΑΙΚΕΣ +18, όλες οι ομάδες μπαίνουν κατευθείαν στο κεντρικό ταμπλό και οι 2 πρώτοι από κάθε όμιλο προκρίνονται στην φάση knock out.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ