Πώς να χωρέσεις όλα τα απαραίτητα σε μία χειραποσκευή

0
3219

Ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που αντιμετωπίζουμε πριν φύγουμε για ένα ταξίδι ή διακοπές είναι η προετοιμασία της βαλίτσας που θα πάρουμε μαζί. Αν έχουμε αμέτρητο χώρο τα πράγματα είναι αρκετά εύκολα. Ωστόσο πολύ συχνά καλούμαστε να χωρέσουμε ρούχα παπούτσια και όλα τα απαραίτητα σε μία μόνο χειραποσκευή. Μπορεί να σας φαίνεται ανέφικτο αλλά υπάρχει τρόπος. Σίγουρα παίζει μεγάλο ρόλο ο όγκος όλων αυτών αλλά και η ποσότητα. Στο άρθρο που ακολουθεί έχουμε ετοιμάσει μία λίστα με όλα όσα θα χρειαστείτε και μπορείτε να χωρέσετε στην χειραποσκευή σας για τις επερχόμενες καλοκαιρινές σας διακοπές.

 

Ρούχα

Τα ρούχα που φοράμε και χρειαζόμαστε στις καλοκαιρινές μας διακοπές ευτυχώς πιάνουν λίγο χώρο.

Για ένα ταξίδι 5 ημερών θα χρειαστούμε 3 σορτσάκια ή αέρινες παντελόνες και ένα ή δύο επιπλέον αν πρόκειται να έχετε κάποια νυχτερινή έξοδο.

Ετοιμάστε σίγουρα 6 τοπάκια + 1 για κάθε επιπλέον έξοδο.

Ελέγξτε τις θερμοκρασίες που θα έχει στο μέρος που θα πάτε και αν χρειαστεί πάρτε ένα πανωφόρι το οποίο μπορείτε να έχετε μαζί σας και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού ώστε να μην πιάσει επιπλέον χώρο στη χειραποσκευή.

Για τις καλοκαιρινές διακοπές εννοείται απαραίτητα είναι τα μαγιό!

Tips: Προγραμματίστε εξ αρχής τα outfits που θα φορέσετε. Διπλώστε όλα σας τα ρούχα σαν ρολό ώστε να πιάσουν μόνο ένα μέρος της βαλίτσας

Παπούτσια

Απαραίτητα για τις καλοκαιρινές σας βόλτες είναι τα πέδιλά σας. Πάρτε μαζί σας το ζευγάρι που σας αρέσει και ταιριάζει με τα ρούχα που έχετε επιλέξει. Στο ταξίδι καλό είναι να φοράτε ένα κλειστό παπούτσι πχ sneakers για μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια. Με αυτό τον τρόπο θα έχετε μαζί σας ένα αθλητικό ζευγάρι χωρίς να καταλαμβάνει χώρο στη βαλίτσα σας.

Νεσεσέρ

Σε αυτή την κατηγορία συμπεριλαμβάνονται αμέτρητα πράγματα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να συμπεριλάβουμε όλα τα βασικά εξοικονομώντας όσο το δυνατόν περισσότερο χώρο. Θα χρειαστείτε αρχικά ένα νεσεσέρ με είδη υγιεινής όπως, σαμπουάν, αφρόλουτρο, αποσμητικό, άρωμα, οδοντόβουρτσα και οδοντόπαστα και βούρτσα μαλλιών. Προσπαθήστε, σε όλα τα παραπάνω να έχετε travel size συσκευασίες, που θα περιέχουν τις ποσότητες που χρειάζεστε χωρίς να πιάνουν επιπλέον χώρο. Το επόμενο νεσεσέρ θα πρέπει να περιέχει τα εσώρουχά σας. Εδώ μπορείτε να προσθέσετε τις ζώνες σας αλλά και τα αγαπημένα σας κοσμήματα. Προσθέστε βραχιόλια γυναικεία https://www.annamariamazaraki.gr/el/bracelets και σκουλαρίκια σε πουγκάκια ώστε να μη χαθούν και τα γυναικεία κολιέ σας επιλέξτε να τα βάλετε σε κάποια ξεχωριστή θήκη ώστε να μη μπερδευτούν με τα υπόλοιπα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ