Ορφέας: Πρόγραμμα προβολών 6/6 – 10/6/2024

0
3253

Πρόγραμμα προβολών 6/6 – 10/6/2024

Από την Πέμπτη 6/6 έως και την Δευτέρα 10/6 θα προβληθούν οι παρακάτω ταινίες στον Χειμερινό Κινηματογράφο Ορφέα:

ΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ (THE WATCHERS)

Υπόθεση: Η ταινία ακολουθεί τη Μίνα, μία 28χρονη καλλιτέχνιδα, που βρίσκεται χαμένη σε ένα αχανές, αχαρτογράφητο δάσος στη δυτική Ιρλανδία. Όταν η Μίνα βρίσκει καταφύγιο, καταλήγει αιχμάλωτη μαζί με τρεις άγνωστους, τους οποίους κάθε νύχτα παρακολουθούν μυστηριώδη πλάσματα. Μπορεί να μην τα βλέπεις, αλλά εκείνα βλέπουν τα πάντα. «Οι Παρατηρητές» είναι βασισμένοι στο μυθιστόρημα «The Watchers» του Α.Μ. Σάιν.Είδος: Δράσης

Διάρκεια: 102΄

Σκηνοθεσία: Ishana Shyamalan

Ηθοποιοί: Dakota Fanning, Georgina Campbell, Olwen Fouéré, Siobhan Hewlett

Πέμπτη 6/6 22:00

Παρασκευή 7/6 22:00

Σάββατο 8/6 21:05

Κυριακή 9/6  21:30

Δευτέρα 10/6  20:00

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΙ ΦΙΛΟΙ (IMAGINARY FRIENDS) (ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ)

Υπόθεση: Η ταινία έχει για πρωταγωνίστρια ένα κορίτσι που ανακαλύπτει ξαφνικά ότι μπορεί να βλέπει τους φανταστικούς φίλους όλων των παιδιών – καθώς και τι κάνει με αυτήν την υπερδύναμη – και ξεκινά μια μαγική περιπέτεια για να επανασυνδέσει τους ξεχασμένους Φανταστικούς Φίλους με τα αντίστοιχα παιδιά.

Είδος: Οικογενειακή

Διάρκεια: 104΄

Σκηνοθεσία: John Krasinski

Ηθοποιοί: Sam Rockwell, Richard Jenkins, Awkwafina, Steve Carell, Emily Blunt, Matt Damon, Άρης Κυπριανού, Μιχάλης Καζάκας, Αύρα Πέτρου, Αθηνά Σάββα / Ryan Reynolds, John Krasinski, Cailey Fleming, Jon Stewart, Bobby Moynihan

Παρασκευή 7/6 19:30

Κυριακή 9/6  19:00

ΓΚΑΡΦΙΛΝΤ: ΓΑΤΟΣ ΜΕ ΠΕΤΑΛΑ (THE GARFIELD MOVIE)

Υπόθεση: Η επική μάχη συνεχίζεται! Το κινηματογραφικό Monsterverse της Legendary Pictures βαδίζει στα ίχνη της εκρηκτικής αναμέτρησης του «Γκοτζίλα vs. Κονγκ» με μία νέα περιπέτεια που φέρνει τον παντοδύναμο Κονγκ και τον τρομαχτικό Γκοτζίλα αντιμέτωπους με μία κολοσσιαία, ανεξερεύνητη απειλή κρυμμένη μέσα στον κόσμο μας, που βάζει σε κίνδυνο την ύπαρξή τους και τη δική μας. Η νέα ταινία εξερευνά την προέλευση και την ιστορία αυτών των Τιτάνων, καθώς και τα μυστήρια της Νήσου του Κρανίου και πέραν αυτής, ενώ αποκαλύπτει τη μυθική μάχη που σφυρηλάτησε αυτά τα εκπληκτικά όντα και τα έφερε κοντά στην ανθρωπότητα για πάντα.

Διάρκεια: 101’

Είδος: Κινούμενα Σχέδια

Σκηνοθεσία: Mark Dindal

Ηθοποιοί: Βασίλης Παπαστάθης, Στεφανία Φιλιάδη, Βασίλης Μήλιος, Κώστας Τερζάκης, Κωνσταντίνος Ρεπάνης, Κωνσταντίνος Λάγκος, Σοφία Τσάκα, Τηλέμαχος Κρεβάικας, Zoe Pre, NiVo (Νίκος Βουρλιώτης)

Σάββατο 8/6 18:55

Σας περιμένουμε!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ