Μία ιδιαίτερη ETHNIC μουσική βραδιά χάρισε ο Βασίλης Κοκκαλάκης και το συγκρότημά του στο Ρωμαϊκό Ωδείο!

0
7175
Μια βραδιά ethnic μουσικής στον υπέροχο αρχαιολογικό χώρο του Ρωμαϊκού Ωδείου  πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου 2024 στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων των Θερινών «Ιπποκρατείων» 2024. Το κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει μοναδικές ερμηνείες από τον Παντελή Λύκο, την Χρύσα Καραΐσκου και τον Βασίλη Κοκκαλάκη.
Η συναυλία ξεκίνησε, προσφέροντας στο κοινό μια βραδιά γεμάτη ethnic ήχους και ρυθμούς από διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας. Ο Παντελής Λύκος με το λαούτο του, η Χρύσα Καραΐσκου με το κανονάκι της και ο Βασίλης Κοκκαλάκης με τη λύρα του, συνδύασαν τις μοναδικές τους φωνές και τα παραδοσιακά όργανα για να δημιουργήσουν μια μαγευτική ατμόσφαιρα.
Οι καλλιτέχνες χειροκροτήθηκαν θερμά από το κοινό, που θαύμασε το ταλέντο τους. Οι τρεις μουσικοί κατάφεραν να δημιουργήσουν μια αίσθηση απόλαυσης στους παρευρισκόμενους μέσα από τους ήχους των παραδοσιακών οργάνων και των γνήσιων ερμηνειών τους.
Η συναυλία αυτή πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Κω, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και της Εφορείας Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου.

πηγη: https://www.kostv.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ