Κατενθουσίασε και καταχειροκροτήθηκε το αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη από το Σύλλογο φίλων Μουσικής «Αρίων» στους Αγ. Αναργύρους Καρδάμαινας

1
10728
Συνεργάτης aegeanews.

Ένα ξεχωριστό αφιέρωμα για τον Στέλιο….
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η μουσική εκδήλωση αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη από Σύλλογο φίλων Μουσικής «Αρίων» στους Αγ. Αναργύρους Καρδάμαινα στο πλαίσιο των Θερινών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων «Ιπποκράτεια 2024»  με τη Χορωδία Ενηλίκων του Συλλόγου.
Μια παράσταση για τον κορυφαίο Έλληνα λαϊκό τραγουδιστή, με πλούσιο φωτογραφικό υλικό  και τραγούδια από την διαδρομή του μεγάλου μας ερμηνευτή.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο αντιπεριφερειάρχης ψηφιακής ανάπτυξης Χαράλαμπος Ναβροζιδης, ο πρόεδρος της κοινότητας Καρδάμαινας Γιώργος Ψυρης, ο Αρχιερατικός επίτροπος π. Αντώνιος και φίλοι του συλλόγου, που καταχειροκρότησαν την μουσική παράσταση.
Η συγκεκριμένη εκδήλωση συνιστά φόρο τιμής  στον Στέλιο Καζαντζίδη που με τα  τραγούδια του είναι στις κορυφές των προτιμήσεων ακόμα και των νέων ανθρώπων.
Η “φωνή” του έχει μπολιάσει γενιές ολόκληρες και οι ερμηνείες του είναι ανεπανάληπτες.
Στο μπουζούκι ο Ανδρέας  Θεοδοσίου, στα πλήκτρα ο Νικόλας Σπύρου και στη διεύθυνση της χορωδίας και τον συντονισμό μαέστρος Νικολιός Χατζηνικολάου .

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ