Με όμορφες μελωδίες γέμισε το κέντρο της πόλης, από το «φυτώριο» της Φιλαρμονικής Κω

5
4812

Με όμορφες μελωδίες γέμισε το κέντρο της πόλης, από το «φυτώριο» της Φιλαρμονικής της Κω, με αφορμή τη σημερινή παγκόσμια ημέρα μουσικής!
Ο κόσμος σταματούσε ενθουσιασμένος για να βιντεοσκοπήσει τα παιδιά, ενώ οι μικροί μουσικοί καταχειροκροτήθηκαν και από τους καθήμενους στα καταστήματα καφέ και εστίασης!
Τόσο ο μαέστρος Νίκος Γκαναβούρας, όσο και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ματίνα Βουκελάτου-Χριστοδουλίδη,  αναφέρθηκαν στη σημασία της μουσικής στην ανθρώπινη ψυχή ενώ η κ.Βουκελάτου αναφέρθηκε και στο πρόγραμμα των φετινών Ιπποκρατείων, το οποίο όπως τόνισε καθυστέρησε λόγω κατάργησης του νομικού προσώπου του ΔΟΠΑΒΣ.

πηγή: https://www.kostv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βουκελατου»Μετά το αιφνίδιο της παραίτησης του κ.προηγούμενου αρχιμουσικού….»
    Ποσό θράσος και αλαζονεία χρειάζεται να μας δείξει ότι διαθέτει η τοποθετημένη αντιδήμαρχος.?
    Ήθελα να ήξερα πιο ενοχική και αστεία δήλωση υπάρχει?
    Καθοριστική η ευθύνη της στην διάλυση της φιλαρμονικής.
    ?

  2. Βουκελατου»Μετά τοναιφνίδιο θάνατο της παραίτησης του κ.προηγούμενου αρχιμουσικού,,
    Αυτή είναι δήλωση που έκανε..

  3. Κατεβείτε από το καλάμι κυρία μου….επίσης δεν είναι δικαιολογία η διάλυση του ΔΟΠΑΒΣ …το γνωρίζατε πολλούς μήνες τώρα. Επίσης δεν έχω λόγια για το «καταπληκτικό» πρόγραμμα των Ιπποκρατείων …..δείτε τι απολαμβάνουν άλλοι δήμοι στην Ελλάδα …..ντροπή σας.

  4. την δουλειά της την έκανε έφαγαν τον τεράστιο τον μοναδικό το μαέστρο όλων τον εποχών τον ένα και μοναδικό Θανάση η Κως πιο φτωχή από ποτέ με την απουσία του τώρα ότι και να κάνετε δεν θα είναι ποτέ το ίδιο που έκανε ο Θανάσης μας !!!!

  5. το θέμα δεν είναι ότι έφαγε τον θανάση ο θανάση θα έφευγε το θέμα είναι ότι 120 έτοιμη μουσική εκδιώχθηκαν με το πρόσχημα ζητάμε τις στολές πίσω για απογραφή, και λέω εγώ από πού με διώχνεις μαντάμ τε μαθητής ούτε εθελοντής ήμουν ούτε υπάλληλος σου μετά από 29 χρόνια πώς με διώχνεις από τη φιλαρμονική έτσι στην κω τα έχω δει αυτά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ