Με μια όμορφη εκδήλωση, έκλεισε η χρονιά του Μ.Π.Σ «Η Πρόοδος» στην Αντιμάχεια

3
8035

Με μια όμορφη εκδήλωση,  έκλεισε η χρονιά για το Μ.Π.Σ «Η Πρόοδος» στην Αντιμάχεια.
Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν η Πρόεδρός του Συλλόγου Ιφιγένεια Αλαβέρα,  ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αντιμάχειας Νίκος Φραζής και ο Αντιπεριφερειάρχης Χαράλαμπος Ναβροζίδης.
Την εκδήλωση άνοιξε η χορωδία του συλλόγου με παιδιά μικρής ηλικίας και το δάσκαλο μουσικής Αντώνη Αυγουλά.
Ακολούθησαν τα χορευτικά τμήματα της Ευγενίας Φράγκου και του Μανώλη Αυγουλά, ενώ παράλληλα  στο παραδοσιακό σπίτι της Αντιμάχειας υπήρχε και έκθεση ζωγραφικής των μαθητών της Προόδου.
Λόγω της ημέρας της γιορτής του πατέρα,  τα παιδιά του συλλόγου, χάρισαν από ένα τριαντάφυλλο στους μπαμπάδες τους,  γεγονός που τους συγκίνησε ιδιαίτερα!

Πηγή: https://www.kostv.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οι Αντιμαχητες ειδαν ότι ανάμεσα στην δική τους εκδηλωση και στο 3χ3 της συνεργατικης οι χρυαοπληρωμενοι διάλεξαν το 3χ3; αυτούς θέλατε αυτούς έχετε.

  2. που ειναι ο κοσμος της Αντιμαχειας τι συμβαινει γιατι δεν εχουν κοσμο οι εκδηλωσεις του συλλογου εαν εξεραισεις τους γονεις που επρεπε να πανε τι[οτα αλλο

  3. Μπράβο στην Πρόοδο!Μπράβο Μπάμπη!Μπράβο Ιφιγένεια!Μπραβο σε ολους τους ανθρώπους της!Δεν χρειάζεται η Πρόοδος υψηλα ισταμενους να παραβρίσκονται . Ο κόσμος μας σάς θαυμάζει κι επικροτεί το έργο σας!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ