Καθαρισμός Υγροβιότοπου Κω από εργαζόμενους GRECOTEL KOS IMPERIAL & CASA PARADISO

1
4719

Ο Όμιλος Νίκου Δασκαλαντωνάκη-Grecotel, ηγέτης και πρωτοπόρος όχι μόνο στο χώρο του τουρισμού στην Ελλάδα αλλά στην προστασία της φύσης με την ίδρυση Τμήματος Περιβάλλοντος και Πολιτισμού από τις αρχές της δεκαετίας του 1990 έχει θέσει ως έναν από τους κύριους στόχους του τη βιωσιμότητα, που αποτελεί τη βασική έμπνευση για τις κοινωνικές και περιβαλλοντικές δράσεις. Συγκεκριμένα οι εργαζόμενοι του Grecotel Kos Imperial και Casa Paradiso υλοποίησαν σημαντική πρωτοβουλία καθαρισμού του υδροβιοτόπου στη λίμνη Ψαλιδίου και της παρακείμενης παραλίας υπό την αιγίδα της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου. H δράση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 11/6 με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στις 5 Ιουνίου.

Η Grecotel αναπτύσσει, σε όλα τα ξενοδοχεία, περιβαλλοντικά προγράμματα με βάση τις θεμελιώδεις δεσμεύσεις της βιώσιμης ανάπτυξης για το 2030, με στόχο την ελαχιστοποίηση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος. Με την εφαρμογή πιστοποιημένων προγραμμάτων βιωσιμότητας όπως το  “Travelife” στοχεύουμε στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών με σεβασμό στο περιβάλλον και τις τοπικές κοινωνίες.

Η προστασία του περιβάλλοντος άλλωστε είναι υπόθεση που μας αφορά όλους και δεν μπορούμε να παραμένουμε άλλο αδρανείς!

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. έχει βγει στην γύρα για ζητιανιά.
    προτάκουστα πράγματα….να παρακαλα ο δήμος ιδιώτες να του κάνουν τις δουλειές γιατί δεν μπορεί
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩΑΝ ΛΕΦΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ….
    να βγάλει καμιά σύμβαση για εργάτες ακι επιστημονικό προσωπικό μπας και λειτουργήσει αυτό το ριμάδι που λέτε δήμος δεν έχει….ή έστω να πάρει στην ΚΩΑΝ με μισθό απο την ΚΩΑΝ ομως καμιά 50αρια ++ άτομα και να τα διαθέσει στις υπηρεσίες του δήμου για να λειτουργήσει ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ή το ξέρει αλλα δεν τον συμφερει τον δήμαρχο, γιατί κατά τα άλλα τον δήμο της Κω τον συμφέρει
    ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΙ ΩΡΑΙΟΤΑΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ