Η καλοκαιρινή γιορτή του βρεφονηπιακού Σταθμού Αγίας Μαρίνας Κω με θέμα «το παγωτό»

0
572

Ρεπ. Στέργος Χατζηστέργου

 

Την Τετάρτη 26/6/2025 το απόγευμα, ο βρεφονηπιακός Σταθμός Αγίας Μαρίνας Κω πραγματοποίησε την καλοκαιρινή του γιορτή στην αυλή του παιδικού σταθμού με θέμα το «παγωτό».

Την γιορτούλα παρουσίασε η υπεύθυνη του παιδικού σταθμού η κυρία Άννα Οικονομίδη, η οποία μαζί με την Αντιδήμαρχο Παιδείας και Βρεφονηπιακών Σταθμών κυρία Χατζηθωμά Κατερίνα ευχήθηκαν σε όλους καλό και δροσερό καλοκαίρι!

Τα παιδιά μαζί με τις δασκάλες οργάνωσαν μία δροσερή γιορτούλα.Τα βρεφάκια μαζί με τους γονείς τους κατασκεύασαν πρωτότυπα αστεία παγωτά χόρεψαν καλοκαιρινά τραγούδια και γεύτηκαν τα παγωτά που κεράστηκαν.

Τα προνήπια μαζί με τις δασκάλες τους οργάνωσαν μία μουσικοκινητική εκδήλωση με θέμα τον παγωτατζή που περιλάμβανε τραγούδι και χορό. Κάλεσαν τους γονείς τους σε ένα αστείο διαδραστικό παιχνίδι με παγωτά. Έφτιαξαν μέσα από το αισθητηριακό παιχνίδι τα δικά τους παγωτά με διάφορες γεύσεις και στο τέλος δροσίστηκαν με τα γλυκά και τα παγωτά που γεύτηκαν.

Η γιορτή έκλεισε με την απονομή αναμνηστικών και δώρων από το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων των παιδικών σταθμών του δήμου Κω.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ