Τα «εκτάκια» του 3ου Δημοτικού σχολείου Κω, αποχαιρέτησαν την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση!

0
2389

Τα «εκτάκια» του 3ου Δημοτικού σχολείου Κω, αποχαιρέτησαν την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, με μια γιορτή πλούσια σε μουσική,  χορό,  συναισθήματα και συγκίνηση!
Θεατρικό σκετς, λάτιν χορός, χασαποσέρβικο και χασάπικο,  βίντεο με όμορφες στιγμές από τη φοίτηση των παιδιών στο δημοτικό,  ηχητικά μηνύματα από τις δασκάλες τους,  με αποκορύφωμα το τραγούδι της Μαρινέλας με τίτλο «Έχω μάθει» με απόδοση στη νοηματική,  συνέθεσαν ένα συγκινητικό απόγευμα για μαθητές,  γονείς και εκπαιδευτικούς.
Ο σύλλογος γονέων,  αρωγός στην προσπάθεια του σχολείου να προσφέρει ακόμα μια όμορφη ανάμνηση στα παιδιά, ετοίμασε αναμνηστικό λεύκωμα στο κάθε παιδί,  τα κλασικά καπελάκια αποφοίτησης αλλά και λευκά μπαλόνια για κάθε μαθητή ξεχωριστά,  όπου συνοδευόμενα από μια ευχή,  αφέθηκαν στον ουρανό!
Η εκδήλωση ξεκίνησε με το χαιρετισμό του Διευθυντή του 3ου Δημοτικού,  Δημήτρη Μαράγκα , ο οποίος καλωσόρισε γονείς,  συγγενείς και τους τρεις παρόντες Αντιδημάρχους Κατερίνα Χατζηθωμά,  Σταμάτη Καμπουράκη και Παναγιώτη Χατζηχριστοφή, ενώ προς το τέλος ο Διευθυντής ανέγνωσε το χαιρετισμό του επί σειρά ετών Διευθυντή του σχολείου , Αλκιβιάδου Χατζηνικολάου, ο οποίος ήταν προσκεκλημένος αλλά λόγω απουσίας του από το νησί,  δε μπόρεσε να παρευρεθεί.
Το σίγουρο είναι πως αυτό το απόγευμα θα μείνει αξέχαστο στα εντεκάχρονα παιδιά,  μιας και αποχαιρέτησαν το Δημοτικό με τον πιο γλυκό τρόπο!

Πηγή: KOS TV

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ