«Γυαλιά καρφιά» έκανε ένας ταξιδιώτης τον γκισέ αεροπορικής εταιρείας με ένα σφυρί – Καρέ καρέ η στιγμή που σπάει ότι βρει μπροστά του

0
8622

«Γυαλιά καρφιά» έκανε ένας ταξιδιώτης τον γκισέ αεροπορικής εταιρείας με ένα σφυρί – Καρέ καρέ η στιγμή που σπάει ότι βρει μπροστά του

Ένας εξοργισμένος ταξιδιώτης έκανε το αεροδρόμιο του Σαντιάγο στη Χιλή να μοιάζει με κινηματογραφικό σκηνικό, όταν συνειδητοποίησε πως έπεσε θύμα απάτης με ψεύτικο αεροπορικό εισιτήριο.

Ο άτυχος άνδρας από την Αϊτή, αφού έμαθε από την υπάλληλο της American Airlines πως το εισιτήριό του για το Μαϊάμι δεν ίσχυε, αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και, κρατώντας ένα… σφυρί, τα έκανε «γυαλιά καρφιά».

Βγάζοντας το εργαλείο από την τσάντα του, το οποίο προφανώς κουβαλούσε μαζί του για κάθε ενδεχόμενο, άρχισε να «ανακαινίζει» το γκισέ της εταιρείας. Πρώτο θύμα του οργισμένου (παραλίγο) ταξιδιώτη ήταν οι τηλεοράσεις, που σε λίγα δευτερόλεπτα έγιναν κομμάτια, ενώ στη συνέχεια ένιωσαν την οργή του και οι υπολογιστές.

Σύμφωνα την αναφορά των αρχών, που επικαλείται η New York Post, το κόστος των ζημιών που προκάλεσε έφτασε τα 20.000 δολάρια. Οι περαστικοί τράβηξαν βίντεο το οποίο έγινε viral, ενώ ο άνδρας συνελήφθη από την ασφάλεια του αεροδρομίου και παραδόθηκε στην αστυνομία.

«Ευχαριστούμε την ομάδα μας για τον επαγγελματισμό της και ζητούμε συγγνώμη από τους πελάτες μας για την ταλαιπωρία», δήλωσε εκπρόσωπος της American Airlines.

Un haitiano haciendo de la suya en el aeropuerto de Chile pic.twitter.com/BLPcSrb9MU
— Rafael Gil (@rafaelgil251051) August 28, 2024

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ