Σημεία και τέρατα εντόπισαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και του Τμήματος Ασφάλειας Καμινίων, οι οποίοι τα
ξημερώματα του Σαββάτου έκαναν έφοδο σε κλαμπ στον Πειραιά το οποίο λειτουργούσε σαν… swingers club.
Οι άνδρες της Ασφάλειας εντόπισαν οκτώ ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια, τα οποία μάλιστα διαχωρίζονταν από τον υπόλοιπο χώρο και ήταν άμεσα διαθέσιμα στους πελάτες του κλαμπ για τις μεταξύ τους ερωτικές συνευρέσεις.
Το συγκεκριμένο κλαμπ όμως, έχει φωτογραφημένο παρελθόν και απαθανατισμένη ιστορία. Δείτε και διαβάστε την.
Το ρεπορτάζ που ακολουθεί από την Αντιγόνη Πάντα-Χαρβά για το Popaganda στις 7 Μαΐου 2014 με τίτλο: «Αποκλειστικό: Ένα βράδυ στα κλαμπ ανταλλαγής συντρόφων της Αθήνας»



2+2 – Το εντυπωσιακό


Ακολουθεί το ρεπορτάζ της Γιούλης Σταρίδα για την espresso στις 13 Ιανουαρίου 2015 με τίτλο, «Club εμπειριών για ζευγάρια διψασμένα για ηδονή»

Στο club συχνά γίνονται θεματικά πάρτι με μάσκες, ενώ η είσοδος δεν επιτρέπεται σε άντρες που δεν συνοδεύονται. Μεταξύ των swingers υπάρχει απόλυτη εχεμύθεια, προκειμένου να μην υπάρχει ο φόβος της «αποκάλυψης». Αυτό εξασφαλίζει και η διαδικασία πιστοποίησης των πελατών.
Ταυτοποίηση των προσώπων


Αλλωστε όλοι θέλουν να περάσουν καλά μερικές ώρες, προτού επιστρέψουν στον κανονικό ρυθμό τους. Εδώ δεν υπάρχουν ταξικές ή άλλες διαφορές, ούτε ταμπού. Το μόνο κίνητρο είναι η «χημεία» μεταξύ των ζευγαριών και η ερωτική αποδοχή.


«Παιχνίδι» μέσα σε σκοτεινά δωμάτια με καναπέδες και κρεβάτια
Ο τρόπος συνεύρεσης εξαρτάται από το τι ψάχνει κάθε ζευγάρι. Σε ορισμένες περιπτώσεις αρκεί η γνωριμία και η ανταλλαγή τηλεφώνων για ερωτικό ραντεβού σε άλλο χώρο. Οι περισσότεροι όμως επιλέγουν να ολοκληρώσουν τις φαντασιώσεις τους στον κεντρικό χώρο του club, όπου υπάρχουν δύο ημιαπομονωμένοι με κουρτίνες χώροι, με κρεβάτι, καναπέδες, πολλά μαξιλάρια και δάπεδο με δερμάτινη επικάλυψη. Ο φωτισμός είναι χαμηλός και παντού υπάρχουν προφυλακτικά, χαρτομάντιλα και άλλα είδη καθαριότητας. Οταν ένα ζευγάρι ξεκινήσει το ερωτικό παιχνίδι, θα ακολουθήσουν και άλλα. Αρχικά θα παρακολουθούν και, αφού ρωτήσουν και πάρουν το ΟΚ, θα μπουν στο «παιχνίδι». Ετσι, θα σχηματιστούν διακριτικά «ομάδες», συνήθως δύο ζευγαριών, ενώ σε απόσταση αναπνοής θα εξελίσσεται κάποια άλλη ερωτική περίπτυξη.

Dark roomΣτο βάθος υπάρχει και το dark room για τους πιο… ντροπαλούς. Πολλοί ανεβαίνουν στον πάνω όροφο από περιέργεια ή για να δουν αν κάτι τους ενδιαφέρει. Υπάρχουν περιπτώσεις πάντως που δεν συμμετέχουν και οι δύο σύντροφοι στο ερωτικό σκηνικό, αλλά ο ένας απλώς παρακολουθεί.
Οταν τελειώσει η συνεύρεση, τα ζευγάρια θα κατεβούν στο μπαρ για ένα ποτό. Περνώντας τη σιδερένια πόρτα θα αφήσουν πίσω όσα έζησαν. Αν συναντήσουν στην καθημερινότητά τους το ζευγάρι που ήταν γυμνό λίγο πριν δίπλα τους, θα προσποιηθούν ότι δεν το γνωρίζουν!
Ο swinger που ήρθε από Γερμανία για να… «διδάξει» άλλα κόλπα
Ο Θέμης είναι ένας φανατικός swinger που άφησε τη Γερμανία για να ανοίξει στον Πειραιά το club που -κατά τη γνώμη του- έλειπε από την Ελλάδα. Στη Γερμανία έχει αντίστοιχο μαγαζί που χωρά πάνω από 2.000 άτομα!
«Με τη γυναίκα μου είμαστε μαζί από παιδιά και συνεχίζουμε να ζούμε ευτυχισμένα. Εχει εξαλειφθεί η ζήλια ανάμεσά μας και αυτό μας γλιτώνει από πολλά προβλήματα» αναφέρει και συμπληρώνει:Οι στατιστικές«Οι παγκόσμιες στατιστικές αναφέρουν ότι οι swingers έχουν τα μικρότερα ποσοστά διαζυγίων»!
Στο πλευρό του είναι ο νεαρός γιος του που ελέγχει την εύρυθμη λειτουργία του club. «Φέραμε οικονομική τόνωση στον Πειραιά, σε υποβαθμισμένη περιοχή.
»Οσο απίστευτο κι αν φαίνεται, πολλοί τουρίστες και Ελληνες από επαρχιακές πόλεις μένουν μια δυο μέρες στον Πειραιά ενδιαμέσως των διακοπών τους για να έρθουν στο μαγαζί.
»Γι’ αυτό ο δήμαρχος μας έδωσε συγχαρητήρια!» λέει ο Θέμης και σκιαγραφεί τους πελάτες του: «Ερχονται όλες οι ηλικίες και οι κοινωνικές τάξεις. Δεν αποκλείουμε κανέναν, αρκεί να είναι καλοντυμένος, καθαρός και ευγενικός. Αν δεν πληροί αυτές τις προϋποθέσεις, δεν επιτρέπουμε την είσοδο. Οι περισσότεροι είναι ανώτερης οικονομικής και μορφωτικής τάξης. Ερχονται αρκετοί επώνυμοι, αλλά μην περιμένετε να μάθετε ονόματα!
»Η μυστικότητα είναι ο πρώτος και απαράβατος κανόνας για κάθε swinger».
Γιούλη Σταρίδα
Φωτό: Βαγγέλης Μασιάς
Να πούμε σ’ αυτό το σημείο οτι τα swinger clubs απέχουν πολύ από αυτό που πολλοί Έλληνες νομίζουν. Κανονικά κλαμπ είναι όπου μπορείς να πιείς το ποτό σου και να διασκεδάσεις αν ενδιαφέρεσαι για ανταλλαγή συντρόφων ή και όχι. Δε θα σε υποχρεώσει κανείς να παραχωρήσεις τη γυναίκα σου, ούτε να κάνεις σεξ. Είναι καιρός να απενεχοποιηθεί το swinging στην Ελλάδα, δε νομίζετε;