Ο ιερός ναός γέμισε από κόσμο. Συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και άνθρωποι που τον γνώριζαν από μικρό παιδί βρέθηκαν εκεί για να του πουν το τελευταίο «αντίο». Πρόσωπα σκυθρωπά, μάτια βουρκωμένα και μια σιωπή που μιλούσε πιο δυνατά από κάθε λόγο.
Τραγικές φιγούρες η αδερφή του και ο πατέρας του, που στάθηκαν μπροστά στο φέρετρο αδυνατώντας να πιστέψουν πως αποχαιρετούν το δικό τους παιδί και αδερφό. Ο πόνος τους αποτύπωνε το μέγεθος της απώλειας, δέκα χρόνια μετά τον χαμό της μητέρας του, μια πληγή που δεν είχε ακόμη κλείσει.

Οι φίλοι του μιλούν για ένα χαμογελαστό παιδί, ευγενικό, διακριτικό και γεμάτο καλοσύνη. Έναν άνθρωπο που αγαπούσε τη ζωή, τη δουλειά του και τους μαθητές του, χωρίς ποτέ να δείχνει τις δυσκολίες του. Η απουσία του αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό. Στα χέρια τους κουβάλησαν το φέρετρο, σήκωσαν το σώμα του Θοδωρή για μια τελευταία φορά και μετά τραγούδησαν τραγούδια γάμου, αποχαιρετώντας τον σαν γαμπρό.

Σήμερα, τα Πλατανούλια αποχαιρέτησαν όχι μόνο έναν νέο άνθρωπο, αλλά ένα κομμάτι από το μέλλον τους. Ένα παιδί που έφυγε νωρίς, αφήνοντας πίσω του μόνο αγάπη και αναμνήσεις.
Από μυοκαρδιοπάθεια ο θάνατος του 27χρονου αναπληρωτή στο Ρέθυμνο
Η ιατροδικαστική εξέταση που ολοκληρώθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ρεθύμνου έδωσε τις οριστικές απαντήσεις για τον αιφνίδιο χαμό του νεαρού εκπαιδευτικού.
Δεν εντοπίστηκαν ίχνη εγκληματικής ενέργειας, ούτε ενδείξεις κακοποίησης, κατάχρησης ουσιών, εγκεφαλικού επεισοδίου ή ανευρύσματος.
Τα ευρήματα έδειξαν ότι ο 27χρονος Θοδωρής έπασχε από διατατική μυοκαρδιοπάθεια, μια σοβαρή πάθηση του καρδιακού μυός που σε αρκετές περιπτώσεις δεν εμφανίζει έντονα προειδοποιητικά συμπτώματα.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ίδιος δεν γνώριζε ότι αντιμετώπιζε το συγκεκριμένο πρόβλημα υγείας.
Η σχετική παραγγελία είχε διαβιβαστεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία και, αφού συγκεντρώθηκαν όλα τα απαραίτητα στοιχεία για το ιατρικό και κοινωνικό ιστορικό του, προχώρησε η εξέταση.
Από το περιβάλλον του προκύπτει ότι τις προηγούμενες ημέρες είχε αναφέρει σε φίλους του κάποιες ήπιες ενοχλήσεις.
Εκ των υστέρων, φαίνεται πως τα συμπτώματα αυτά ενδέχεται να συνδέονταν με το υποκείμενο καρδιολογικό πρόβλημα, χωρίς όμως να έχει γίνει αντιληπτή η σοβαρότητά του.
Νεκρός ξαφνικά 48χρονος από ανακοπή καρδιάς πάνω στο ηλεκτρικό πατίνι
Τραγωδία σημειώθηκε στο Παγκράτι, όταν ένας άνδρας υπέστη ανακοπή την ώρα που οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, επί της οδού Ελλανίκου στο Παγκράτι.
Ο 48χρονος ενώ οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι, έπαθε ανακοπή και έπεσε στο έδαφος με αποτέλεσμα να χτυπήσει το κεφάλι του.
Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και του έγινε ΚΑΡΠΑ και προσπάθεια ανάνηψης.
Ωστόσο όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Νεκρός ξαφνικά 65χρονος στη Λάρισα – Τον βρήκε ο αδερφός του πεσμένο στη βεράντα
Τραγωδία σημειώθηκε στη Λάρισα το πρωί της Παρασκευής 13 Φεβρουαρίου, καθώς νεκρός εντοπίστηκε 65χρονος άνδρας στη βεράντα του σπιτιού του.
Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr τον άτυχο άνδρα εντόπισε ο αδερφός του στη βεράντα του διαμερίσματος του.
Ο αδερφός του 65χρονου βρισκόταν στο σπίτι του αδερφού του και ειδοποίησε τις Αρχές μόλις βρήκε τον 65χρονο νεκρό στη βεράντα.
Αναμένεται η ιατροδικαστική για να διασαφηνιστούν οι αιτίες υπό τις οποίες ο άνδρας έχασε τη ζωή του.














