Ο Μητσοτάκης «τρέμει» πολιτική παρέμβαση Καραμανλή-Σαμαρά στην αυριανή παρουσίαση του βιβλίου του Μανώλη Κοττάκη «Οι απόρρητοι φάκελοι Καραμανλή!

2
3899

ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ «ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΣΜΟ»

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]

www.egerssi.gr

Την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 θα γίνει εκδήλωση στο Πολεμικό Μουσείο, όπου και θα παρουσιαστεί το βιβλίο του Μανώλη Κοττάκη «Οι απόρρητοι φάκελοι Καραμανλή! Με τους πρώην Πρωθυπουργούς Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά να κάνουν πολιτική παρέμβαση με την ομιλία τους!  Σύμφωνα με πληροφορίες μας έχει γίνει μεγάλη κινητοποίηση και τα τηλέφωνα έχουν πάρει φωτιά!

Βλέπετε η ανησυχία στη ΝΔ είναι πάρα πολύ μεγάλη για το γεγονός της διολίσθησης από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, προς το κέντρο και τ΄ αριστερά!

Αφού παραδοσιακά η ΝΔ, ως συνέχεια του Ελληνικού Συναγερμού του Στρατάρχη Παπάγου και της Εθνικής Ριζοσπαστικής Ενώσεως του Κωνσταντίνου Καραμανλή, κάλυπτε τον δεξιό πολιτικό χώρο της Πατρίδας μας. Ήταν μια Παράταξη συντηρητική με φιλελεύθερο οικονομικό προφίλ, προσηλωμένη στην υπεράσπιση της Ορθοδοξίας.

Άλλωστε ποιος ξεχνά τον ύμνο της νεολαίας της, που έλεγε, ζήτω η Ελλάδα, ζήτω η θρησκεία, ζήτω η ΝΔ.

Όμως επί ημερών Κυριάκου Μητσοτάκη η ΝΔ μεταλλάχθηκε σε ένα κεντρώο κόμμα με ροπή προς τα αριστερά, δηλητηριασμένη μα Σημιτικά και Ποταμίσια στοιχεία, αλλά και ψήγματα της δογματικής Αριστεράς.

Η στροφή λοιπόν προς τα δεξιά κάνει τζιζ στον Κυριάκο Μητσοτάκη γιατί είναι απέναντι από όλες τις εθνικές παραδόσεις, τις ιερές παρακαταθήκες της πάλαι ποτέ γαλάζιας παράταξης, αφού ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σημερινή ΝΔ ασκούν αντεθνική πολιτική απεμπολώντας κυριαρχικά μας δικαιώματα, είναι πολέμιοι της Πίστεώς μας, είναι κατά της παραδοσιακής ελληνικής οικογένειας, νομοθετώντας το γάμο των ομοφυλοφίλων και της τεκνοθεσίας.

Έτσι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θέλει να δείχνει ότι δεν κατάλαβε τίποτε από το ηχηρό μήνυμα των Ευρωεκλογών, από τη μεγάλη αντίδραση Βουλευτών του στην πρόσφατη σύγκληση της Κ.Ο. της ΝΔ, εν τούτοις τρέμει την κοινή παρουσία των δυο πρώην Πρωθυπουργών στο Πολεμικό Μουσείο την προσεχή Δευτέρα και γι΄ αυτό φοβούμενος πολλές συμμετοχές εκεί Βουλευτών της ΝΔ, φρόντισε να τους μαντρώσει στο Κοινοβούλιο, αφού για την ίδια ημέρα όρισε συζήτηση στην Ολομέλεια  σχετικού νομοσχεδίου!

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν ο Μητσοτακισμός στην Ελλάδα πνέει τα λοίσθια…

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΒΡΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ….ΟΛΑ ΤΑ ΧΟΥΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΨΕΙ ΙΔΕΕΣ…..ΗΘΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ !!! ΑΝΤΕ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΤΑ ΤΖΑΚΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ