Αρχική Ειδήσεις Ελλάδα-Κοινωνία Στα «κάγκελα« οι πολίτες των Τρικάλων – Καινούργιος ξαφνικός θάνατος σήμερα το...

Στα «κάγκελα« οι πολίτες των Τρικάλων – Καινούργιος ξαφνικός θάνατος σήμερα το πρωί σε βενζινάδικο – «Πως πεθαίνει ο κόσμος έτσι ξαφνικά, τι συμβαίνει;»

12
8062

Σοκ προκάλεσε το περιστατικό που συνέβη σήμερα το πρωί στις 7:00 στο πρατήριο ΕΛΙΝ στη διασταύρωση των οδών Ασκληπίου και Συγγρού, όπου ένας 56χρονος άνδρας υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ο 56χρονος μεταφέρθηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων. Παρά τις προσπάθειες των διασωστών και των γιατρών στο νοσοκομείο ο άτυχος άνδρας δεν κατάφερε να επανέλθει και κατέληξε.

Χτες 28 Ιουνίου: Νεκρός από ανακοπή καρδιάς καθηγητής Φυσικής Αγωγής – Ένιωσε δύσπνοια και «έσβησε» σε λίγα δευτερόλεπτα

Δεν έχουν τελειωμό οι δυσάρεστες ειδήσεις στην πόλη των Τρικάλων.

Ο 67χρονος Γιάννης Τίκος συν/χος καθηγητής Φυσικής Αγωγής και με μεγάλη προσφορά στο Τρικαλινό μπάσκετ, βρέθηκε στην οικία όπου διέμενε μόνος του χωρίς τις αισθήσεις αργά σήμερα το απόγευμα και αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το φιλικό του περιβάλλον τις τελευταίες ημέρες αισθανόταν δύσπνοια αλλά δεν είχε επισκεφτεί γιατρό ή το νοσοκομείο.

Νεκρός άντρας στα Τρίκαλα μέσα στο σπίτι του – Χτυπάνε αλύπητα οι ξαφνικοί θάνατοι την Ελλάδα

Νεκρός, μέσα στο σπίτι του, σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, εντοπίστηκε άνδρας, σήμερα νωρίς το μεσημέρι στα Τρίκαλα. Με βάση τις πρώτες ενδείξεις, ο θάνατος του άνδρα, ηλικίας 60 έως 65 ετών, αποδίδεται σε παθολογικά αίτια, κάτι που θα εξακριβωθεί από την νεκροψία-νεκροτομή που διατάχθηκε.

Η σορός του εντοπίστηκε από αστυνομικούς οι οποίοι ειδοποιήθηκαν από γείτονές του, αφού είχαν να τον δουν τουλάχιστον δύο εικοσιτετράωρα, ενώ διέμενε μόνος του στο σπίτι, στη συνοικία Γαρδικάκι.

Πάτρα: Νεκρός από ανακοπή καρδιάς 59χρονος πατέρας δύο παιδιών την ώρα που έκανε μπάνιο σε πλαζ της πόλης

Μοιραίο μπάνιο για 59χρονο χθες σε πλαζ της Πάτρας

Την τελευταία του πνοή μέσα στη θάλασσα άφησε χθες το μεσημέρι ένας
59χρονος Πατρινός πατέρας δύο παιδιών, στην παραλία της
Πλαζ.

Ο άτυχος άνδρας Α.Χ. εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του μέσα στην
θάλασσα και αμέσως έσπευσαν οι δύο ναυαγοσώστριες για να τον
βοηθήσουν. Τον έβγαλαν από τη θάλασσα και προσπάθησαν να τον επαναφέρουν, κάνοντας χρήση των αυτόματων απινιδωτών. Στο μεταξύ είχε ενημερωθεί από την πρώτη στιγμή το τηλεφωνικό κέντρο του ΕΚΑΒ και δικυκλιστής άμεσης επέμβασης έφθασε στο σημείο πολύ γρήγορα, συνεχίζοντας τις προσπάθειες καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης. Κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ επανδρωμένη με πλήρωμα
διασωστών και γιατρού έφθασε στην παραλία για να συνδράμει. Αν και κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον ανατάξουν, δυστυχώς κατέστη αδύνατο. Ο άτυχος άνδρας διακομίσθηκε άμεσα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών το μοιραίο είχε επέλθει. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του θανάτου του διενεργεί το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πατρών, το οποίο διέταξε να γίνει νεκροψία – νεκροτομή. Εικάζεται πως υπέστη κάποιο καρδιολογικό πρόβλημα την ώρα που κολυμπούσε με αποτέλεσμα να βρει τραγικό τέλος.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είναι ασφαλή και αποτελεσματικά, το είπε και η Παγώνη που είναι η κορυφή της ιατρικής! Μην ακούτε τους ψεκασμένους!

    • Ανδρέα εγώ δεν πιστεύω την πρόεδρο του ιατρικού εύλογου την Παγώνη.Εσενα πιστεύω.Φτερνιζομαι και έχω πολλά αέρια.Τι είναι ;

      • Η πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου εξυπνάκια δεν έκανε ούτε μία δόση και επιπλέον έχει 8ψήφιους λογαριασμούς στις τράπεζες και αυτό χάρη στα μπόλια που έκανες εσύ! Τράβα τώρα για την 5η δόση και φόρα και σωστά τη μασκούλα σου μη τυχόν και κολλήσεις κοροιδοιό!

        • Μπράβο.Ξερεις και ιατρικά απόρρητα πόσες δόσεις έκανε η Παγώνη και εγώ;Ποσά λεφτά έχει στη τράπεζα;Καλά το κατάλαβα έχεις πολλές γνώσεις και δεν πιάνεσαι κορόιδο εσυ.Δεν μου είπες όμως για το ιατρικό μου θέμα.Ασχετο όταν αρρωστήσεις εσυ που πας;Σε γιατρό η στο Βελόπουλο να σου κάνει διάγνωση;

        • Πες ρε ότι σου έχει πάει να και άσε τα κούφια λόγια! Τώρα βέβαια το έχεις μετανιώσει που πήγες και τρυπήθηκες αλλά πολύ αργά για δάκρυα! Το φαρμάκι που έβαλες μέσα σου δεν μπορείς πια να το βγάλεις! Ότι είναι να γίνει θα γίνει!

    • Θα πάθεις κάτι με τόση θλίψη που σε βαράει.
      Καλά ρε, τόσα χρόνια προ covid, τώρα σου ήρθε να ανακαλύψεις πως πεθαίνουν σε τέτοιες ηλικίες?
      Που έβοσκες τόσα χρόνια?

  2. Τα εμβόλια δεν έχουν καμία σχέση με αυτούς τους θανάτους, σας το εγγυώμαι. Για αυτό να πάτε να εμβολιαστείτε όλοι για το καλό σας είναι άλλωστε. Εγώ δεν έχω κανένα προσωπικό όφελος.

  3. Επειδή κάποιοι συνεχίζουν.Ξερω το επίπεδο σας ίσως να μην το καταλάβει αλλά Ελεος.ΓΙΑΤΙ δεν περνετε μετοχές της Pfizer;Πάρτε να τα οικονομισετε.Ελευθερες είναι.Εξαλου σίγουρα έχουν οι τα ασφαλίστηκα ταμεία ακόμα και το δικό σας που θα πάρετε σύνταξη.Φανταζομαι το ξέρετε έτσι;

  4. Μιλάνε και φέρουν γνώμη αυτοι που δεν μπορούν να ξεχωρίσουν την ίωση από τη γρίπη με πτυχίο της πρέφας στον καφενέ τάδε

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ