Ζητάει και τα ρέστα ο Απόστολος Λύτρας: Μήνυση κατά της συζύγου του για συκοφαντική δυσφήμιση

0
3997
Νεότερες εξελίξεις για την πολύκροτη υπόθεση με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Απόστολο Λύτρα

Νέο επεισόδιο στο σήριαλ της πολύκροτης υπόθεσης ενδοοικογενειακής βίας με πρωταγωνιστή τον Απόστολο Λύτρα, ο οποίος απόψε κατέθεσε μήνυση κατά της συζύγου του για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση..

Νωρίτερα μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Φιλαδελφείας από το ΑΤ Παλλήνς ο Απόστολος Λύτρας. Ο ποινικολόγος παρουσιάστηκε αρχικά αυτοβούλως στο Αστυνομικό Τμήμα Παλλήνης και αναμένεται να οδηγηθεί αύριο, Πέμπτη (20/6) ενώπιον του εισαγγελέα.

Παραδόθηκε μετά το ένταλμα σύλληψης – Αρνείται ότι έστειλε απειλητικό μήνυμα

Πάει το πρωί της Πέμπτης στην Ευελπίδων – Εμφανίστηκε στο ΑΤ Παλλήνης, αλλά αργά το βράδυ μεταφέρθηκε υπό άκρα μυστικότητα στο ΑΤ της Νέας Φιλαδέλφειας – Γιατί οι δικαστικές αρχές αποφάσισαν να άρουν τους περιοριστικούς όρους και να τους αντικαταστήσουν με προφυλάκιση

apostolos-lytras-xr

Στο Αστυνομικό Τμήμα Παλλήνης παραδόθηκε ο Απόστολος Λύτρας, μετά το ένταλμα σύλληψής του από τις αρμόδιες δικαστικές αρχές, που έκριναν ότι έχει παραβιάσει τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Ο κ. Λύτρας, που θα οδηγηθεί αύριο το πρωί (Πέμπτη 20.6.2024) στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, φτάνοντας στο τμήμα, δήλωσε εκ νέου μετανιωμένος για την πράξη του και ανέφερε ότι βρισκόταν σε σπίτι συγγενικού του προσώπου στα Βόρεια Προάστια.

Παράλληλα, αρνήθηκε κάθε εμπλοκή με τη χθεσινοβραδινή επίσκεψη της κόρης του, της πρώην συζύγου του και του δικηγόρου του στο σπίτι που διαμένει πλέον η σύζυγός του, ενώ αναφέρει ότι δεν έστειλε κανένα απειλητικό μήνυμα.

Παράλληλα βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας δείχνει λίγα λεπτά μετά τις 22.30 τον γνωστό δικηγόρο Απόστολο Λύτρα να εξέρχεται από το ΑΤ Παλλήνης. Ο ποινικολόγος αυτή τη φορά θέλησε να γίνει η μεταγωγή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, και βγήκε από την πίσω πόρτα του ΑΤ, ενώ επιβιβάστηκε σε όχημα με συμβατικές πινακίδες.

Νέα ντοκουμέντα

Στο μεταξύ σοκάρουν τα νέα ντοκουμέντα που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Star με τον Απόστολο Λύτρα να οδηγεί τη σύζυγό του στο νοσοκομείο ενώ λίγο νωρίτερα την είχε ξυλοκοπήσει. Η αμηχανία του, τα τηλεφωνήματα που κάνει και όλες οι κινήσεις του έχουν καταγραφεί καρέ-καρέ από κάμερες κλειστού κυκλώματος.

Στα βίντεο που αποκάλυψε το Star στο βραδινό δελτίο ειδήσεων φαίνεται η στιγμή που το ζευγάρι φτάνει έξω από την κλινική. Η ώρα είναι 1:23 τα ξημερώματα. Από το πολυτελές τζιπ κατεβαίνει πρώτα η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα και στην συνέχεια ο ποινικολόγος που την περιμένει για να πάνε μαζί στο τμήμα επειγόντων περιστατικών της ιδιωτικής κλινικής.

Το ζευγάρι περνάει πίσω από ένα περίπτερο και όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο ο γνωστός ποινικολόγος φαίνεται αμήχανος καθώς βάζει το χέρι του στο στόμα μιλώντας παράλληλα στο κινητό του τηλέφωνο. Κοντοστέκεται και κοιτάει για να δει αν τον ακολουθεί η σύζυγός του και μαζί βαδίζουν προς το νοσοκομείο.

Πρόκειται για την στιγμή που συνειδητοποιεί ότι έχει κακοποιήσει άγρια την γυναίκα του και μητέρα του παιδιού του. Το σχέδιο της συζύγου του είναι να φτάσει με ασφάλεια στα επείγοντα ώστε να καταγγείλει τον κακοποιητή της.

Λίγη ώρα αργότερα, στις 2 τα ξημερώματα το περιπολικό που έχει κληθεί για το συμβάν φτάνει στην είσοδο του νοσοκομείου. 24 λεπτά μετά από την άφιξη του περιπολικού ο γνωστός ποινικολόγος βγαίνει από το νοσοκομείο και βαδίζει χαλαρά μαζί με έναν αστυνομικό με το περιπολικό να τους ακολουθεί.

Κάμερα ασφαλείας καταγράφει τον Απόστολο Λύτρα την ώρα που πηγαίνει προς το πολυτελές αυτοκίνητό του. Ο ποινικολόγος δείχνει αμήχανος και πιθανόν σκέφτεται τι θα κάνει. Ο ένστολος αστυνομικός τον ακολουθεί και τον οδηγεί μέχρι το όχημά του στο οποίο και επιβιβάζεται.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τα βίντεο που αποκαλύπτει το Star:

https://www.newsbomb.gr/ellada/story/1559724/zitaei-kai-resta-o-apostolos-lytras-minysi-kata-tis-syzygou-tou-gia-sykofantiki-dysfimisi

Απόστολος Λύτρας: Όλα τα μηνύματα που αντάλλαξε με Πολυζωγοπούλου και συνεργάτες τους

«Συγγνώμη, δεν έχει κανένα νόημα η ζωή μου χωρίς εσάς» – Η πίεση από συνεργάτη στην 37χρονη για κοινή εξώδικη δήλωση στα ΜΜΕ – Δυσαρέσκεια για την οικονομική δυσπραγία

arthrou-minima-litras

Έναν κυκεώνα μηνυμάτων sms αλλά και συνομιλιών στο Viber αποκαλύπτει το protothema.gr. Σε ορισμένα ο Απόστολος Λύτρας που παραδόθηκε μετά το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε εις βάρος του, ζητάει συγγνώμη από τη σύζυγό του, Σοφία Πολυζωγοπούλου, μετά τον ξυλοδαρμό της, ενώ σε άλλα, στενός συνεργάτης μιλάει με το θύμα προκειμένου να υπογράψει κοινή εξώδικη δήλωση προς τα ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα στις συνομιλίες που εξασφάλισε το protothema.gr, η κυρία Πολυζωγοπούλου συνομιλεί με συνεργάτη του γραφείου προκειμένου αυτή να υπογράψει την εν λόγω δήλωση, αλλά αυτή αρνείται. Απαντάει λοιπόν ότι δεν θα έστελνε τίποτε κοινό με τον σύζυγό της και ο συνεργάτης την ρωτάει αν θέλει να φτιάξει ένα άλλο προσχέδιο για να εισπράξει εκ νέου αρνητική απάντηση.

Διαφαίνεται δε από τα μηνύματα πως υπήρχε οικονομική στενότητα του γραφείου που διατηρεί ο Απόστολος Λύτρας και για υποχρεώσεις που πρέπει να πληρωθούν.

Μάλιστα όταν κάποια στιγμή ο ποινικολόγος απαντάει στον συνεργάτη του ότι τα παιδιά προσπαθούν να μιλήσουν με τη σύζυγό του για να πάρουν λεφτά η απάντηση που εισπράττει από τον στενό του συνάδελφο είναι ανατριχιαστική: «Κύριε Αποστόλη αλήθεια αν υπήρχε τρόπος μέσω βάιμπερ θα σας έριχνα μπουνιά».

Δείτε όλα τα μηνύματα: 
Η «συγγνώμη» του Απόστολου Λύτρα στη Σοφία Πολυζωγοπούλου μετά τον ξυλοδαρμό

lytras-scan-1
Η «συγγνώμη» του Απόστολου Λύτρα στη Σοφία Πολυζωγοπούλου μετά τον ξυλοδαρμό
lytras-scan-2
Απόστολος Λύτρας, Σοφία Πολυζωγοπούλου και συνεργάτης του δικηγόρου συμμετέχουν σε κοινή συνομιλία στο viber
lytras-scan-3
Κατά λάθος αναπάντητη κλήση της Σοφίας Πολυζωγοπούλου στον Απόστολο Λύτρα
lytras-scan-4
«Κύριε Αποστόλη, εάν υπήρχε τρόπος μέσω viber θα σας έριχνα μπουνιά» – Το μήνυμα του συνεργάτη στην κοινή συνομιλία
lytras-scan-5
Τα μηνύματα του συνεργάτη με την 37χρονη
lytras-scan-5_2
Ο συνεργάτης προτρέπει την σύζυγο του Λύτρα να προβεί σε κοινή εξώδικη δήλωση με τον ποινικολόγο προς τα ΜΜΕ
lytras-scan-12
lytras-scan-11
Σε συνομιλία του συνεργάτη με τη σύζυγο του Λύτρα, η 37χρονη τον καλεί να τον «μαζέψει» για τις δημόσιες δηλώσεις του
lytras-scan-13
Ο συνεργάτης εκφράζει τη γνώμη του για αρνητική έκθεση του ζεύγους
lytras-scan-6
Η Σοφία Πολυζωγοπούλου αρνείται δύο φορές να προσυπογράψει κοινή εξώδικη δήλωση με τον Απόστολο Λύτρα – «Κάτι το κακό έγινε» λέει χαρακτηριστικά
lytras-scan-7
Η δυσαρέσκεια του συνεργάτη είναι έκδηλη μετά τον τεράστιο θόρυβο που πήρε ο ξυλοδαρμός και μιλά για σεβασμό στους εργαζομένους
lytras-scan-8
lytras-scan-9
Ο συνεργάτης εκφράζει την αγωνία του για την οικονομική δυσπραγία του γραφείου
lytras-scan-10
«Υπάρχουν άτομα στο γραφείο που δεν έχουν πληρωθεί»
lytras-scan-14

Ειδήσεις σήμερα:

Απόστολος Λύτρας: Βγαίνει στο σφυρί η μεζονέτα στο Χαλάνδρι – Ίδια διεύθυνση έχει δηλωθεί ως σπίτι της πρώην συζύγου

Για τις 26 Ιουνίου έχει προγραμματιστεί πλειστηριασμός, σε βάρος του κατηγορούμενου για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, για ακίνητό του στο «Πάτημα»

lytras-arthrou

Εμπλοκή και με τους πλειστηριασμούς έχει λόγω χρεών ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, ο οποίος είναι κατηγορούμενος σε βαθμό κακουργήματος για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Όπως αποκαλύπτει το protothema.gr, σε βάρος του μεγαλοδικηγόρου έχουν αναρτηθεί δύο πλειστηριασμοί για τις 26 Ιουνίου που αφορούν μεζονέτα και θέση στάθμευσης σε ακίνητο που βρίσκεται στο Χαλάνδρι.

Σύμφωνα με την σχετική έκθεση, η κατάσχεση του ακινήτου έγινε για το ποσό των 450.000 ευρώ «το οποίο αποτελεί μέρος της επιταχθείσης έντοκης απαίτησης της επισπεύδουσας σύμφωνα με την από 18-10-2023 επιταγή της προς πληρωμή και σύμφωνα με τις στην επιταγή αναφερόμενες διακρίσεις, ρητώς επιφυλασσόμενη για την είσπραξη του συνόλου αυτής, εντόκως, νομίμως μετά των εξόδων εκτελέσεως, έως την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση, με άλλη αναγκαστική εκτέλεση ή αναγγελία στον ίδιο ή σ’ άλλον πλειστηριασμό», όπως αναφέρεται. Μάλιστα η αρχική διαταγή πληρωμής του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών έχει εκδοθεί από τον Σεπτέμβριο του 2012.

Επισπεύδουσα είναι η Intrum ως νόμιμη διαχειρίστρια των απαιτήσεων της εταιρείας ειδικού σκοπού «VEGA I ΝΡL FINANCE DAC».

Το ακίνητο

Το ακίνητο βρίσκεται στο «Πάτημα», περιοχή του Χαλανδρίου. Στην περιοχή αυτή καταγράφονται κυρίως ιδιωτικές κατασκευές λόγω του μικρού μεγέθους των οικοπέδων και συγκροτήματα μεζονετών της τελευταίας δεκαετίας καλής ποιότητας κατασκευής.
Σύμφωνα με την έκθεση εκτίμησης, το συγκεκριμένο ακίνητο, περιλαμβάνει την υπό στοιχεία «Κατοικία Α», η οποία αποτελεί μια ενιαία οριζόντια ιδιοκτησία και απαρτίζεται από υπόγειο, ισόγειο και Α΄ όροφο, με την ύπερθεν αυτού κεραμοσκεπή, που επικοινωνούν μεταξύ τους με εσωτερική κλίμακα.

Ειδικότερα:
– Το υπόγειο της «Κατοικίας Α», περιλαμβάνει 1 ενιαίο βοηθητικό χώρο και κλίμακα ανόδου στο ισόγειο, ενώ έχει επιφάνεια 51,37 τ.μ.
– Το ισόγειο της «Κατοικίας Α», έχει επιφάνεια 67,35 τ.μ. και αποτελείται από 1 ενιαίο χώρο, ο οποίος περιλαμβάνει καθιστικό, τραπεζαρία, κουζίνα, w.c., ένα ημιυπαίθριο χώρο προς τον πίσω ακάλυπτο χώρο του οικοπέδου, επιφάνειας 11,88 τ.μ. και κλίμακα ανόδου στον Α΄ όροφο, ενώ έχει είσοδο από τον έμπροσθεν ακάλυπτο χώρο του οικοπέδου. Συνορεύει Βορειοανατολικά με την «Κατοικία Β».
– Ο Α΄ όροφος της «Κατοικίας Α», έχει επιφάνεια 65,52 τ.μ. και αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, 2 λουτρά, διάδρομο, 1 ημιυπαίθριο χώρο προς την οδό Ξάνθου, επιφάνειας 13,70 τ.μ., 1 εξώστη προς τον πίσω ακάλυπτο χώρο του οικοπέδου και κλίμακα καθόδου στο ισόγειο.

Η «Κατοικία Α», είναι ανεξάρτητη οριζόντια ιδιοκτησία- κατοικία, με συνολική επιφάνεια 184,24 τ.μ. και συνολικό ποσοστό συνιδιοκτησίας στο οικόπεδο 408/1000 εξ αδιαιρέτου.
Στον εκάστοτε κύριο της κατοικίας, ανήκει και το δικαίωμα (πραγματική δουλεία) της αποκλειστικής χρήσης α) του συνεχόμενου με αυτήν τμήματος του έμπροσθεν ακαλύπτου χώρου του οικοπέδου, επιφάνειας 21,80 τ.μ. και β) του συνεχόμενου με αυτήν τμήματος του πίσω ακάλυπτου χώρου του οικοπέδου, επιφάνειας 49,60 τ.μ.
Ο δεύτερος πλειστηριασμός αφορά τον υπό στοιχεία Π-1, χώρο στάθμευσης αυτοκινήτου (πάρκινγκ) του υπογείου, ο οποίος έχει επιφάνεια 10,12 τ.μ. και ποσοστό συνιδιοκτησίας στο οικόπεδο 1/1000 εξ αδιαίρετου.
Οι παραπάνω οριζόντιες ιδιοκτησίες ανήκουν κατά πλήρη κυριότητα, νομή και κατοχή στον Απόστολο Λύτρα, στον οποίο περιήλθαν δυνάμει συμβολαίου αγοράς το 2006.Οι προηγούμενες εκτιμήσειςΣύμφωνα με προηγούμενη εκτίμηση από 13/01/2021, η «Κατοικία Α», είναι μεζονέτα αποτελούμενη από υπόγειο επιφάνειας 51,37 τ.μ., ισόγειο 67,35 τ.μ. και Α΄ όροφο 65,52 τ.μ. Ο υπόγειος όροφος αποτελείται από βοηθητικούς χώρους, αποθήκη και θέση στάθμευσης με στοιχεία Π-1, επιφάνειας 10,12 τ.μ. Ο ισόγειος όροφος έχει επιφάνεια 67,35 τ.μ. και αποτελείται από καθιστικό, τραπεζαρία, κουζίνα, λουτρό, διάδρομο και έναν Η/Χ επιφάνειας 11,88 τ.μ., οποίος έχει κλειστεί και έχει ενσωματωθεί στην κατοικία. Ο Α΄ όροφος της μεζονέτας έχει επιφάνεια 65,52 τ.μ.. και αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, διάδρομο, λουτρό και w.c. Επίσης, ο χώρος του υπογείου έχει γίνει κύριας χρήσης επιφάνειας 51,37 τ.μ.Σύμφωνα με παλαιότερη εκτίμηση του 2006, η κατοικία Α’ βρίσκεται στο αριστερό τμήμα του οικοπέδου κοιτώντας από το δρόμο. Αποτελείται από:
α) ισόγειο το οποίο περιλαμβάνει σαλόνι – τραπεζαρία, κουζίνα με πάσο η οποία έχει επεκταθεί σε ημιυπαίθριο χώρο που έχει κλείσει και w.c.,
β) Πρώτο όροφο που περιλαμβάνει τρία υπνοδωμάτια και δύο λουτρά και
γ) υπόγειο το οποίο περιλαμβάνει σύμφωνα με την οικοδομική άδεια αποθήκη, στην πραγματικότητα όμως έχει γίνει καθιστικό και μικρή αποθήκη κάτω από τη σκάλα.
Τα τρία επίπεδα επικοινωνούν με εσωτερική σκάλα. Η κατοικία είναι καλής εμφάνισης (πλακάκια και ξύλο στα δάπεδα, κουζίνα καλής εμφάνισης, λουτρά φροντισμένα κλπ.). Διαθέτει αυτονομία στη θέρμανση ανά όροφο. Το λεβητοστάσιο είναι κοινό για τις δύο μεζονέτες που υπάρχουν στο οικόπεδο. Η Κατοικία Α έχει την αποκλειστική χρήση τμημάτων του οικοπέδου συνολικού εμβαδού 71,40 τ.μ.Σύμφωνα με την εξωτερική αυτοψία που διενεργήθηκε στις 26/10/2023, τα εκτιμώμενα ακίνητα βρίσκονται επί της οδού Ξανθού 15, του Δήμου Χαλανδρίου Αττικής. Ακόμη, ο φέρων οργανισμός του ακινήτου είναι από οπλισμένο σκυρόδεμα και ο περιβάλλον χώρος είναι διαμορφωμένος και οριοθετημένος, ενώ η εξωτερική κατάσταση του ακινήτου είναι καλή.
Με βάση την τελευταία έκθεση εκτίμησης η αγοραία αξία και η τιμή πρώτης προσφοράς για τον επικείμενο πλειστηριασμό έχει οριστεί σε 367.877 ευρώ για μεζονέτα και σε 11.132 ευρώ για τη θέση στάθμευσης.Τα χρέη

Όπως αναφέρεται στην έκθεση του πλειστηριασμού, το ακίνητο κουβαλάει και εμπράγματα βάρη. Συγκεκριμένα και μέχρι τις 19/11/2023 υπήρχαν:
-Προσημείωση Υποθήκης κατά Λύτρα Απόστολου υπέρ της Τράπεζας Πειραιώς για ποσό 468.000 ευρώ με ημερομηνία καταχώρησης 13.03.2006.
-Αναγκαστική Κατάσχεση κατά Λύτρα Απόστολου υπέρ VEGA I NPL FINANCE DAC για ποσό 450.000 ευρώ με ημερομηνία καταχώρησης 14.11.2023.
-Επιπλέον για μία από τις ιδιοκτησίες υπάρχει αναγκαστική κατάσχεση κατά Λύτρα Απόστολου υπέρ ΕΥΔΑΠ Α.Ε. για ποσό 1.169,64 ευρώ με ημερομηνία καταχώρισης 09.04.2019.

Ειδήσεις σήμερα:

Θέμης Σοφός: Η Σοφία Πολυζωγοπούλου δέχτηκε 30 μπουνιές μέσα στο αυτοκίνητο από τον Απόστολο Λύτρα

Για παραβίαση των περιοριστικών όρων από την πλευρά του Λύτρα έκανε λόγο ο δικηγόρος της Σοφίας Πολυζωγοπούλου – «Η συγγνώμη πρέπει να συνοδεύεται και από μία συμπεριφορά που την δικαιολογεί και την υποστηρίζει»

themis_sofos_xr

«Ανέλαβα την εκπροσώπηση της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, μίας συναδέλφου άξιας, μάχιμης δικηγόρου, μητέρας και πλέον κακοποιημένης, δυστυχώς, με τραυματισμό βαρύτατο από τον οποίο προσπαθεί να αναρρώσει και σωματικά και ψυχολογικά. Λυπάμαι πολύ για ότ,ι έχει συμβεί. Προσβάλει όλο τον νομικό κόσμο», τόνισε στις αρχικές δηλώσεις του ο Θέμης Σοφός, δικηγόρος της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, αναφέροντας πως η συμπεριφορά του Απόστολου Λύτρα δεν συνάδει με συμπεριφορά συμμόρφωσης.

Για παραβίαση των περιοριστικών όρων από την πλευρά του Απόστολου Λύτρα έκανε, δε, λόγο ο κ.Σοφός.

«Ο υποστηρίζων την κατηγορία έχει το δικαίωμα να γνωστοποιήσει στην ανάκριση όλα τα πραγματικά περιστατικά. Έχει το καθήκον να διαφωτίσει την ανάκριση για την αλήθεια. Γνωστοποιήσαμε τα περιστατικά που έγιναν χθες και μετά από τέτοια αντιμετώπιση που υπήρξε από τη δικαιοσύνη με περιοριστικούς όρους μετοίκησης, απαγόρευση προσέγγισης και συναναστροφής, είδαμε μία συμπεριφορά που δεν συνάδει με ταπεινή συμμόρφωση στους όρους» εξήγησε ειδικότερα ο δικηγόρος.

«Οι 30 μπουνιές που δέχτηκε η Σοφία Πολυζωγοπούλου στο πρόσωπό της μέσα στο αυτοκίνητο, που προσπαθούσε να καλύψει με τα χέρια της το πρόσωπό της και της προκάλεσε κατάγματα στα δάχτυλα, καταλαβαίνετε ότι μία αξιοπρεπής στάση δεν επιτρέπει και δεν συγχωρεί καμία δικαιολογία» συμπλήρωσε.

Όπως τόνισε ο δικηγόρος της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, θα εκπροσωπήσει τα δικαιώματά της στο έπακρον, ενώ παράλληλα έθεσε το εξής ερώτημα:

«Έχει απαγορευτεί η μετοίκηση. Εφόσον υπάρχουν κλειδιά στα χέρια σου, γιατί δεν τα παραδίδεις;».

Ακόμη, η πλευρά Πολυζωγοπούλου διέψευσε πως υπήρξε συνεννόηση μεταξύ των μερών, ενώ ο Θέμης Σοφός αποκάλυψε πως το βράδυ της Τρίτης ο αστυνομικός φρουρός προέτρεψε την οικογένεια Λύτρα να μην μπει στο σπίτι.

«Ήταν ευφυές αυτό που έκανε η Σοφία και ο λόγος που το έκανε ήταν η ίδια η εμπειρία της από τη δικηγορία που έχει ασκήσει. Όταν λέει »πήγαινέ με στο νοσοκομείο, γιατί φοβάμαι ότι πεθαίνω, καταπίνω αίμα και θα πω ότι έπεσα από τις σκάλες», θέλετε να σας παραφράσω την ίδια σε άλλη περίπτωση; »Πήγαινέ με στο νοσοκομείο και θα πω ότι με βίασε, με μαχαίρωσε άλλος»».

«Η συγγνώμη πρέπει να συνοδεύεται και από μία συμπεριφορά που την δικαιολογεί και την υποστηρίζει. Αν η συγγνώμη ακολουθείται από συμπεριφορές τραμπουκισμού, εισβολής, απειλών και παραβίαση όρων, καταλαβαίνει κανείς ότι εκεί η αντιμετώπιση θα είναι σκληρότατη», κατέληξε ο δικηγόρος της κ.Πολυζωγοπούλου.

Ειδήσεις σήμερα:

Απόστολος Λύτρας: Όλη η δικογραφία - Ο ξυλοδαρμός, τα μηνύματα, η «εισβολή» στο σπίτι από την πρώην γυναίκα του και οι μηνύσεις

Κασσελάκης: Απέλυσε τον Γιώργο Τσίπρα από συνεργάτη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ