Νέο θρίλερ με τουρίστα – 55χρονος Αμερικανός αγνοείται στο Μαθράκι Κέρκυρας| Σάμος: Σταμάτησαν οι έρευνες για τον 74χρονο

0
4347

Σύμφωνα με τον φίλο του, ο οποίος τον φιλοξενούσε, δεν έχει δώσει σημεία ζωής από την περασμένη Τρίτη (11/6)

Επιχείρηση για την ανεύρεση 55χρονου Αμερικανού βρίσκεται σε εξέλιξη στο Μαθράκι, το νοτιότερο από τα Διαπόντια νησιά βορειοδυτικά της Κέρκυρας.

Σύμφωνα με τον φίλο του, ο οποίος τον φιλοξενούσε, ο 55χρονος δεν έχει δώσει σημεία ζωής από την περασμένη Τρίτη (11/6).

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στις έρευνες συμμετέχουν Αστυνομία και Πυροσβεστική.

Σάμος: Σταμάτησαν οι έρευνες για τον 74χρονο Ολλανδό που αγνοείται από την Κυριακή

Ξεκίνησε το πρωί της Κυριακής από τον Λιμνιώνα για μία διαδρομή προς τον Άγιο Παντελεήμονα και την Αγία Κυριακή – Στις 2 το μεσημέρι εθεάθη στην περιοχή Κλήμα και έκτοτε αγνοείται

ι

samos-agnooumenos

Σταμάτησαν μετά την παρέλευση πέντε ημερών, οι έρευνες για τον εντοπισμό του 74χρονου Ολλανδού τουρίστα στη Σάμο, ο οποίος αγνοείται από την Κυριακή.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι περιοχές Λιμνιώνας, Κλήμα, Αγιος Ιωάννης Ελεήμωνας, Αγία Κυριακή Μαραθοκάμπου ερευνήθηκαν εξονυχιστικά χωρίς, ωστόσο, να υπάρξει θετικό αποτέλεσμα.

Άκαρπες απέβησαν και οι επιχειρήσεις στην περιοχή, στις οποίες συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, η ομάδα drone «Ικαρος» της Πυροσβεστικής, η ομάδα drone «Δαίδαλος» και ο διασωστικός σκύλος της ΕΟΔ, καθώς και ελικόπτερο του Frontex, ενώ από θαλάσσης συνέδραμε σκάφος του Λιμενικού.

Ο 74χρονος Ολλανδός ξεκίνησε το πρωί της Κυριακής από τον Λιμνιώνα για μία διαδρομή προς τον Άγιο Παντελεήμονα και την Αγία Κυριακή. Στις 2 το μεσημέρι εθεάθη στην περιοχή Κλήμα και έκτοτε αγνοείται.

Δημήτρης Καλατζής Υπεύθυνος επιχειρήσεωv – Σάμος: Κανένα ίχνος του Ολλανδού τουρίστα που αγνοείται για τέταρτη μέρα

Στην εκπομπή “ΜΑΖΙ στο KosTv» μίλησε o Δημήτρης Καλατζής Υπεύθυνος επιχειρήσεωv Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Παράρτημα Σάμου

Εξακολουθεί να αγνοείται ο ολλανδός τουρίστας – Ο 74χρονος αγνοείται από το μεσημέρι της Κυριακής
Άκαρπες απέβησαν οι έρευνες εντοπισμού του 74χρονου ολλανδού τουρίστα στη Σάμο, ο οποίος αγνοείται από την Κυριακή το μεσημέρι, ενώ είχε πάει για πεζοπορία στις περιοχές Λιμνιώνας και Κλήμα.
Οι έρευνες εντοπισμού, ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης (12/6) —βάσει πρωτοκόλλου— όπως ενημέρωσε ο επικεφαλής της ΕΟΔ Σάμου, Δημήτρης Καλαντζής.
Παρά την τέραστια κινητοποίηση των αρμόδιων τοπικών αρχών και της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης δεν βρέθηκε κανένα ίχνος του αγνοούμενου στη ξηρά, στην ευρύτερη περιοχή ανάμεσα σε Λιμνιώνα, Κλήμα, Άγιο Ιωάννη Ελεήμονα και Αγία Κυριακή Μαραθοκάμπου.
Την Τρίτη μάλιστα, όπως αναφέρει το samosvoice.gr, οι έρευνες διευρύνθηκαν και με χρήση διασωστικού σκάφους της ΕΟΔ Albatross για έρευνα διά θαλάσσης, με συνδρομή ελικοπτέρου, drone και διασωστικού σκύλου.
Εκφράζονται φόβοι πως ο άντρας ίσως βρέθηκε στη θάλασσα, είτε για να κολυμπήσει, είτε από ενδεχόμενη πτώση από ύψος στη διαδρομή που ακολούθησε.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ