Κρήτη: Θρίλερ με τον ξαφνικό θάνατο νεαρού ναυαγοσώστη! – Πέθανε έπειτα από θερμό επεισόδιο

0
6777

Λίγο πριν πεθάνει ο νεαρός ναυαγοσώστης είχε ξεσπάσει ένταση ανάμεσα σε δύο αλλοδαπούς με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως σημειώθηκε και ξυλοδαρμός

Νεκρός βρέθηκε ένας νεαρός ναυαγοσώστης στις Καλύβες Αποκορώνου, ένα χωριό στην Κρήτη, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως πριν από τον θάνατό του είχε προηγηθεί καβγάς μεταξύ αλλοδαπών.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ξέσπασε η ένταση δεν έχουν διευκρινιστεί, ωστόσο σύμφωνα με το cretalive.gr αναφέρουν ότι «έπεσε» και ξύλο. Ο νεαρός ναυαγοσώστης πρόλαβε να απομακρυνθεί, λίγο μετά όμως κατέρρευσε ενώ στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι είναι νεκρός.

Για το τραγικό συμβάν έχει ενημερωθεί η Αστυνομία και ήδη γίνονται έρευνες για να εξακριβωθούν οι συνθήκες θανάτου του άτυχου άντρα.

Σύμφωνα με το nantiareport, ο ναυαγοσώστης της παραλίας υπέστη ανακοπή και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Χανίων, όπου κατέληξε. Να σημειωθεί πως οι δύο αλλοδαποί (πιθανόν ρουμανικής υπηκοότητας) που ενεπλάκησαν στον καβγά εργάζονται σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι αλλοδαποί επιτέθηκαν φραστικά στον ναυαγοσώστη όταν τους έκανε υπόδειξη και τον ξυλοκόπησαν με βία. Ο ναυαγοσώστης απομακρύνθηκε και λίγα μέτρα από το σημείο του επεισοδίου, κατέρρευσε έξω από οβελιστήριο στις Καλύβες.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ άμεσα μετέφερε τον ναυαγοσώστη στο Νοσοκομείο Χανίων, με ισχαιμικό επεισόδιο, όπως διαπιστώθηκε κατά την εξέτασή του. Ο 20χρονος δηλώθηκε νεκρός, παρά τις προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού σε ανάταξη.

Στο σημείο του επεισοδίου, μετέβη πλήρωμα του Α.Τ. Αποκορώνου προχώρησε σε προσαγωγή των αλλοδαπών. Για την υπόθεση έχει σχηματισθεί δικογραφία και ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας ενώ διεξάγονται έρευνες για να προσδιορισθούν τα ακριβή αίτια του επεισοδίου συνεπεία του οποίου η τραγική κατάληξη για τον 20χρονο ναυαγοσώστη.

Σύρος: Άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα

Σύρος: Άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα

Άνδρας στη Σύρο ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από την παραλία της Αζόλιμνου

Ένα περιστατικό που προκάλεσε την ανησυχία όσων βρισκόντουσαν στην παραλία του Αζόλιμνου, εξελίχθηκε το απόγευμα της Τρίτης 11/6 στη Σύρο.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του cyclades24, ο άτυχος άνδρας βρισκόταν μέσα στη θάλασσα, όταν ξαφνικά όσοι βρισκόντουσαν τριγύρω του, τον είδαν να βρίσκεται μπρούμυτα και χωρίς τις αισθήσεις του.

Αμέσως κινητοποιήθηκε ο κόσμος που βρισκόταν στο σημείο και ανέσυραν τον άνδρα εκτός της θάλασσας, χωρίς όμως να έχει τις αισθήσεις του.

Λίγο πριν φθάσει το ασθενοφόρο, του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες με κάρπα και απινιδωτή, ενώ αμέσως μετά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Σύρου.

Μέχρι στιγμής δεν έχει εξακριβωθεί η κατάσταση της υγείας του άτυχου άνδρα

Εξαφανίστηκε Αμερικανός αστυνομικός στην Αμοργό – Ήταν για πεζοπορία σε δύσβατο σημείο

Εξαφανίστηκε Αμερικανός αστυνομικός στην Αμοργό - Ήταν για πεζοπορία σε δύσβατο σημείο

Δεύτερο περιστατικό εξαφάνισης τουρίστα, σε ελληνικό νησί, αυτή τη φορά στην Αμοργό.

Εξαφανισμένος δηλώθηκε σήμερα, Τρίτη 11 Ιουνίου, ένας Αμερικανός τουρίστας στο νησί της Αμοργού.

Σύμφωνα με πλροφορίες, ο άνδρας, ο οποίος εργάζεται ως αστυνομικός στο Λος Άντζελες, πήγε να κάνει πεζοπορία σε ένα δύσβατο σημείο της Αμοργού.

Η αναμενόμενη άφιξή του στο σημείο υπολογιζόταν γυρω στις 12μ.μ, αλλά δεν έδωσε σημεία ζωής.

Σημειώνεται πως κατά την εξαφάνισή του, ο άνδρας είχε μαζί του το κινητό του.

Πηγή: maleviziotis.gr

Αχαΐα: Συνεχίζεται το θρίλερ για τον αγνοούμενο ψαροντουφεκά – Στις έρευνες και η Πολεμική Αεροπορία

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ