Φρίκη στην Ηλεία: Ο 37χρονος θείος έπεισε τη Βασιλική να μπει στο αυτοκίνητό του, τη σκότωσε με κατσαβίδι και την πέταξε σε καλαμιές

17
18813

Το χρονικό της δολοφονίας της 11χρονης στη Μυρτιά Ηλείας – Το 2017 είχε συλληφθεί για βιασμό ο 37χρονος καθ’ ομολογία δολοφόνος του κοριτσιού – Πώς η καταγραφή του από κάμερες οδήγησε στην ομολογία

Η αντίστροφη μέτρηση για τη ζωή της 11χρονης Βασιλικής στη Μυρτιά Ηλείας ξεκίνησε τη στιγμή που μπήκε στο αυτοκίνητο του θείου της, λίγο μετά τις εννέα το βράδυ της Κυριακής. Άγνωστο με τι πρόσχημα, ο 37χρονος άνδρας έπεισε το κοριτσάκι να τον ακολουθήσει. Άλλωστε, το παιδί όπως συμβαίνει με τα περισσότερα παιδιά θύματα εγκληματικών ενεργειών, είχε εμπιστοσύνη στον δράστη, αφού πρόκειται για τον θείο του, εξάδελφο της μητέρας του.

Στο σημείο που βρέθηκε νεκρό το κορίτσι μετέβη ιατροδικαστής. Τα στοιχεία που θα προκύψουν από την ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να συμπληρώσουν το παζλ της φρίκης για όσα μεσολάβησαν από τη στιγμή που το παιδί μπήκε στο αυτοκίνητο έως την ώρα που δολοφονήθηκε και ο φονιάς πετούσε το άψυχο κορμάκι του.

dolofonia_11xroni_2xr

Το βράδυ της Κυριακής, καθώς η ώρα περνούσε και η Βασιλική δεν επέστρεφε στο σπίτι, οι γονείς ανησύχησαν και ο πατέρας, περίπου στις 3 τα ξημερώματα ειδοποίησε τις Αρχές για την εξαφάνιση του κοριτσιού. Το ένιωθαν ότι το παιδί βρισκόταν σε κίνδυνο. Πολύ γρήγορα, το Χαμόγελο του Παιδιού εξέδωσε amber alert για την αναζήτησή του, ενώ η Ασφάλεια Πύργου κινήθηκε με ταχύτητα και εντόπισε υλικό από κάμερες.

ileia-katraxi__1_
ileia-katraxi__2_
ileia-katraxi__3_

Όταν διαπίστωσαν ότι ο τελευταίος άνθρωπος που είχε δει την 11χρονη ήταν ο 37χρονος εξάδελφος της μητέρας χτύπησε συναγερμός: Ο συγκεκριμένος άνδρας είχε συλληφθεί το 2017 για βιασμό ανήλικης και σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες ήταν πλέον ελεύθερος με όρους και έδινε παρών στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

ileia-katraxi__4_
ileia-katraxi__5_
ileia-katraxi__6_

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή του 37χρονου και στη διάρκεια της ανάκρισης στην Ασφάλεια Πύργου ο άνδρας προσπαθούσε να πείσει ότι δεν είχε καμία σχέση με την εξαφάνιση του κοριτσιού, αλλά έπεσε σε αντιφάσεις. Τελικά, ομολόγησε ότι σκότωσε την ανιψιά του, χτυπώντας τη με ένα κατσαβίδι στο λαιμό.

Πέταξε το πτώμα του παιδιού σε ένα χωράφι στην περιοχή Καταρράχι, όπου εντοπίστηκε νωρίς το μεσημέρι από τους αστυνομικούς μετά από υπόδειξη του δολοφόνου: Μέσα σε καλαμιές σε ένα χωράφι με τριφύλλια.

Τις προηγούμενες ώρες οι γονείς έψαχναν εναγωνίως το παιδί τους, με τη μητέρα μάλιστα, να απευθύνει εκκλήσεις και μέσω τηλεοπτικών εκπομπών.

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες: «Αίσχος, ξέραμε πολλά για τον τύπο αυτόν»

«Είναι μια τραγική κατάληξη ενός συμβάντος που έχει αναστατώσει την Ηλεία και όχι μόνο την Ηλεία» δηλώνει στις κάμερες γιατρός.

Δηλώσεις για το περιστατικό με την εξαφάνιση της 11χρονης στη Μυρτιά Ηλείας

«Είμαστε συγκλονισμένοι όλοι. Είδαμε το Amber Alert και μάθαμε για τον δράστη μετά. Ο δράστης μένει στο χωριό, έχει έξι παιδιά, είχε παραβατική συμπεριφορά» φανερώνει ο πρόεδρος χωριού από την πλευρά του.

Μυρτιά Ηλείας: Δηλώσεις του προέδρου του χωριού για την εξαφανισμένη 11χρονη

«Ξέραμε πολλά για τον τύπο αυτόν γιατί στο παρελθόν είχε ξανακατηγορηθεί. Στα χωράφια εδώ πέρα δούλευε. Κάποιος θα την έβρισκε την κοπελιά. Είναι αίσχος, ντροπή» τονίζει ο πρώην εργοδότης του καθ’ ομολογίαν δράστη.

Μυρτιά Ηλείας: Δηλώσεις του πρώην εργοδότη του δράστη

Από την πλευρά της, η γιαγιά είπε: «Το είχε βαφτίσει το κοριτσάκι. Ήθελε να πάει στα Λεχαινά όπου ήταν η γυναίκα του. Δεν είδαμε αν το πήρε αυτός το κοριτσάκι. Με πήρε η κόρη μου και μου λέει »είναι η κόρη μου η Βασούλα πάνω;» και της λέω όχι. Δεν μου πήγε ο νους σε αυτόν, δεν μας είχε δώσει δικαίωμα».

Μυρτιά Ηλείας: Δηλώσεις από τη γιαγιά της 11χρονης

Δολοφονία 11χρονης: Ελεύθερος με όρους για βιασμό 14χρονης ήταν ο δολοφόνος της Βασιλικής

Ο καθ’ ομολογία δολοφόνος του κοριτσιού στη Μυρτιά Ηλείας είχε αφεθεί ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης του βιασμού στο Εφετείο

ileia-drastis-xr

Με περιοριστικούς όρους ήταν ελεύθερος ο 37χρονος καθ’ ομολογία δολοφόνος της Βασιλικής στη Μυρτιά Ηλείας. Ο δολοφόνος είχε συλληφθεί το 2017 με την κατηγορία του βιασμού ενός 14χρονου κοριτσιού.

ileia-drastis

Το 2020, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, είχε καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό από το δικαστήριο στη Ζάκυνθο, αλλά είχε γίνει δεκτό το αίτημά του για αναστολή εκτέλεσης της ποινής του, μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση στο Εφετείο. Ετσι, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ανάμεσα στους οποίους ήταν να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Με την αναστολή της ποινής, ο 37χρονος δολοφόνος δεν μπήκε ποτέ στη φυλακή.

Έτσι, το βράδυ της Κυριακής, έχοντας παραμείνει ουσιαστικά ατιμώρητος για τον βιασμό ενός 14χρονου παιδιού, σκότωσε την 11χρονη Βασιλική, παιδί της εξαδέλφης του.

Ειδήσεις σήμερα:

Ειδήσεις σήμερα:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. κρεμάλα μόνο κρεμάλα σ΄αυτόν και σε όλα τα ανθρωπόμορφα ΤΕΡΑΤΑ, σε όλους τους παιδόφυλους. Το αγγελούδι δεν θα δει ξανά το φως του ήλιου, αυτός γιατί να δικαστεί και να ζήσει

    • Κάτι παρόμοιο με εσένα δηλαδή ,γιατί αυτοί που φτάνουν στο έγκλημα ,δεν έχουν Θεό μέσα τους υπηρετούν μόνο τα πάθη τους .αΓιατι δεν φρόντισαν οι μάνες τους να τους μιλήσουν ότι υπαρχει Κ θεός κολαση κ παράδεισος ,έγκλημα κ τιμωρία .Κ επίσημην γενικεύσεις το πρόβλημα ,γιατί μια μεγάλη μερίδα Ελλήνων είμαστε καθαροί ορθόδοξοι κ υπερήφανοι που γεννήθηκα με Έλληνες .

      • Αναφέρεστε στο γενικευμένο πρόβλημα φρικτών δολοφονιών και κακοποιήσεων που παρατηρούμε καθημερινά στην κοινωνία μας και στην ελληνική οικογένεια από παραδοσιακους πραγματικους ελληναρες; Υπερήφανος ειστε. Επίσης φυγόπονος και κουτοπόνηρος. Και, φυσικά, φταίνε οι μάνες για τους δολοφόνους και τα τέρατα. Το λέει και η θρησκεία μας. Η γυναίκα, η πηγή όλων των κακών. Και για τους ακροδεξιούς οι ναζομανες φταίνε; Καλημέρα καθαρέ ορθόδοξε έλληνα, φαίνεσαι και είσαι γέννημα θρέμμα του τόπου τούτου.

    • Είσαι μέγας ηληθιος!Αν και δεν πιστεύω να έχεις καμία σχέση με το ΕΛΛΗΝΑΣ! Σίγουρα είσαι απολίτιστος.

    • Ρόμα είναι, γι αυτό και είχε αφεθεί ελεύθερος. μη βλέπεις που οι δημοσιογράφοι ντρέπονται να το γράψουν και να το πουν

    • Ο 37χρονος αφέθηκε ελεύθερος γιατί οι δικαστές τον αντιμετώπισαν ως άτομο ιδιαίτερης κοινωνικής ομάδας, στην οποία επιτρέπονται οι γάμοι με 12χρονες. αν δεν κατάλαβες τι είναι, να στο ζωγραφίσω

    • ποιος είναι ελληναρα βρε ηλίθιε;;;από ποτέ οι σ….γυφτοι εγιναν Έλληνες;;;;απ’ τις δικές σας γυφτοχωρες έρχονται δικές σας ράτσες και προέλευσης ειναι

  2. Ανώνυμε υβριστή σχολιαστή ο εγκληματίας αυτός δεν είναι ούτε Έλληνας ούτε Χριστιανός Ορθόδοξος που έτρεξες να βγάλεις τη χολή σου είναι Ρόμα δηλ αθίγγανος που δεν έχουν καμία σχέση με θρησκείες και εθνικότητες συγκροτημένες. είχε καταδικαστεί και κακώς η δικαιοσύνη τον άφησε τόσο ελεύθερο.

  3. Είσαι μέγας ηληθιος!Αν και δεν πιστεύω να έχεις καμία σχέση με το ΕΛΛΗΝΑΣ! Σίγουρα είσαι απολίτιστος.

  4. Δεν θα τον αγγιξει κανεις 1.γιατι ειναι φονιας και θα τον φοβουνται και 2 γιατι το 80%ειναι ομοφυλοι του και μεταξυ τους εχουν αλληλεγγυη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ