«Λυπάμαι που είμαι εγώ αυτός που τον βρήκα» – Τι είπε ο εικονολήπτης της ΕΡΤ στο Sky News για τον εντοπισμό της σορού του Μάικλ Μόσλεϊ

0
6135

Φανερά συγκινημένος περιέγραψε στην κάμερα του βρετανικού τηλεοπτικού δικτύου το πώς εντόπισε το πτώμα του παρουσιαστή Μάικλ Μόσλεϊ

«Λυπάμαι για την οικογένεια, λυπάμαι που είμαι εγώ αυτός που τον βρήκε. Μακάρι να είχαμε καλύτερα νέα», ήταν τα λόγια του εικονολήπτη της ΕΡΤ Αντώνη Μυστιλόγλου στην ανταποκρίτρια του Sky News.

Ο εικονολήπτης της ΕΡΤ περιέγραψε φανερά αναστατωμένος στην κάμερα του βρετανικού τηλεοπτικού δικτύου το πώς εντόπισε το πτώμα του παρουσιαστή Μάικλ Μόσλεϊ στον κόλπο της Αγίας Μαρίνας.

Ο Αντώνης Μυστιλόγλου βλέποντας τα πλάνα που είχε τραβήξει, παρατήρησε κάτι που δεν μπορούσε να καταλάβει τι ήταν. Τράβηξε δύο φωτογραφίες χρησιμοποιώντας τηλεφακό και επιστρέφοντας στη στεριά προσπάθησε να καταλάβει τι είχε αποτυπώσει.

Χρησιμοποιώντας ένα smartphone και κάνοντας ζουμ είδε «καθαρά» έναν άνδρα ξαπλωμένο που ταίριαζε στις περιγραφές του βρετανού παρουσιαστή.

Συνεχίζοντας είπε ότι τα ελικόπτερα διάσωσης χτες πέρασαν «20 φορές» από το ίδιο σημείο και ήταν «κακή τύχη» που δεν βρήκαν το πτώμα.

Συγκινημένος είπε ότι εξέφρασε τη θλίψη του στην οικογένεια του Μάικλ Μόσλεϊ.

Πηγή: https://www.rodiaki.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ