Ρόδος: Ακυρώθηκε ο πλειστηριασμός για δύο οικοδομές

0
3679

Μία σημαντική Aπόφαση εξέδωσε πριν μερικές ημέρες το Μονομελές Πρωτοδικείο Ρόδου (Ειδική Διαδικασία Περιουσιακών Διαφορών) που αφορά την ακύρωση πλειστηριασμού δύο οικοδομών συμπολίτη μας, σε χωριό της δυτικής πλευράς της Ρόδου.

Συγκεκριμένα, ο συμπολίτης μας με τον δικηγόρο του, κ. Μανώλη Ζεζιό, προσέφυγε στη δικαιοσύνη, καταθέτοντας στο συγκεκριμένο δικαστήριο, ένσταση ακύρωσης αναγκαστικής κατάσχεσης των δύο αυτών οικοδομών, η οποία και έγινε δεκτή.

Μεταξύ των λόγων που επισήμανε στην αίτησή του ο συμπολίτης μας είναι πως η επίδοση για την κατάσχεση είχε γίνει στη σύνοικο σύζυγο και όχι αποκλειστικά σε εκείνον, κατά του οποίου και στρέφεται ο πλειστηριασμός.

Το αίτημα έγινε αποδεκτό από το Μονομελές Πρωτοδικείο Ρόδου (Ειδική Διαδικασία Περιουσιακών Διαφορών) και έτσι, με την Απόφαση του δικαστηρίου ακυρώνεται η έκθεση αναγκαστικής κατάσχεσης ακινήτου που είχε επιδοθεί από δικαστικό επιμελητή, καθώς και ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός που επισπεύδεται βάσει της επίδοσης αυτής (που ακυρώθηκε) και επρόκειτο να γίνει στις 19 Ιουνίου 2024 το πρωί.

Πηγή: https://www.rodiaki.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ