Χαλκίδα: Ο τελευταίος διάλογος του 37χρονου με την 63χρονη λίγο πριν την σκοτώσει – «Τι κάνεις, σ’ αγαπάω» φώναζε το θύμα

0
5119

«Μου μίλαγε ακόμα και επειδή φοβήθηκα ότι θα μας ακούσουν, τη χτύπησα με το μαχαίρι στο λαιμό στο πλάι αρκετές φορές για να σταματήσει» είπε ο κατηγορούμενος – Η κυνική ομολογία του

Ανατριχιαστικός είναι ο τελευταίος διάλογος που είχε το θύμα με τον δράστη λίγο προτού ο τελευταίος δολοφονήσει την 63χρονη στη Χαλκίδα.

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί ο άνδρας που ομολόγησε ότι δολοφόνησε τη μητέρα της καλύτερής του φίλης για της αρπάξει 7.000 ευρώ και να τα παίξει στα τυχερά παιχνίδια, στα οποία όπως υποστήριξε, είναι εθισμένος.

Εν τω μεταξύ, λίγο πριν τη δολοφονήσει, η 63χρονη φώναξε: «Σ’ αγαπάω».

Όπως αποκαλύπτει το STAR, ο κατηγορούμενος περιέγραψε τις τελευταίες στιγμές της 63χρονης.

«Ξαφνικά είδα την κυρία Μαρία όρθια με το πι. Τότε τα έχασα γιατί πίστευα πως θα είναι στο κρεβάτι. Μόλις με είδε με ρώτησε »Σ… τι θες εδώ;» Τότε τα έχασα, θόλωσα και σκέφτηκα με πιάσανε! Τράβηξα την κυρία Μαρία από το χέρι και την έσπρωξα από τις σκάλες. Αυτή έπεσε περίπου μέχρι τη μέση της σκάλας. Εκείνη φώναζε »Βοήθεια, τι κάνεις; Σ… σ’ αγαπάω». Τότε πήγα στην κουζίνα, άνοιξα τα συρτάρια και πήρα ένα μαχαίρι που βρήκα. Θυμάμαι ήταν μεγάλο. Κατέβηκα, έσπρωξα ξανά την κυρία Μαρία και έφτασε στο τελευταίο σκαλί».

«Μου μίλαγε ακόμα και επειδή φοβήθηκα ότι θα μας ακούσουν, τη χτύπησα με το μαχαίρι στο λαιμό στο πλάι αρκετές φορές για να σταματήσει. Δε θυμάμαι πόσες φορές τη χτύπησα» υποστηρίζει ο κατηγορούμενος.

Τα στοιχεία που «έδειξαν» τον δολοφόνο

Σύμφωνα με την κυνική ομολογία του δράστη ενώπιον των αστυνομικών, ο 37χρονος είχε εθισμό στον τζόγο και όταν πληροφορήθηκε ότι μέσα στο σπίτι της γυναίκας υπήρχαν χρήματα αποφάσισε να τη ληστέψει. «Ήθελα να βρω λεφτά για να παίξω. Είμαι εθισμένος στον τζόγο» ανέφερε μεταξύ άλλων στα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ.

Όπως πληροφορείται το protothema.gr, μετά την αποτρόπαια πράξη του ο άνδρας πήγε σε μαγαζί τυχερών παιχνιδιών και έπαιξε τα χρήματα που είχε αρπάξει από το σπίτι της άτυχης γυναίκας. Μάλιστα, στη διαδρομή προς το μαγαζί, φέρεται να ξεφορτώθηκε και το μαχαίρι με το οποίο την κατέσφαξε πετώντας το σε έναν κάδο απορριμμάτων.

Όσον αφορά στις συνθήκες κάτω από τις οποίες διεπράχθη το έγκλημα, πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως ο δράστης έφθασε στο σπίτι του θύματος με το αυτοκίνητό του (έχει καταγραφεί η κίνησή του από κάμερα) και παρέμεινε σε αυτό περίπου 20 λεπτά.

«Ήθελα πάση θυσία τα χρήματα»

Μερικές ημέρες νωρίτερα είχε μάθει από την κόρη της 63χρονης με την οποία ήταν παιδικοί φίλοι πως το κλειδί του σπιτιού βρισκόταν κάτω από μία γλάστρα και πως εκείνη την ημέρα η μητέρα της θα ήταν μόνη της στο σπίτι. Έτσι αποφάσισε να θέσει σε εφαρμογή το σχέδιο του. «Ήθελα πάση θυσία τα χρήματα. Μόλις μου το είπε ήταν το μόνο που σκεφτόμουν. Τρελάθηκα» ανέφερε στους αστυνομικούς.

Όταν έφθασε στο σπίτι άνοιξε την πόρτα και αμέσως βρέθηκε μπροστά στην γυναίκα η οποία εκείνη τη στιγμή στεκόταν όρθια με τη βοήθεια ενός «Πι». Η γυναίκα τον κοίταξε και αμέσως τον ρώτησε «τι θες εσύ εδώ;». Τότε, όπως είπε ο κατηγορούμενος, πανικοβλήθηκε και την έσπρωξε από τις σκάλες.

Η γυναίκα έπεσε, έφθασε μέχρι τη μέση και άρχισε να φωνάζει: «Γιατί μου το κάνεις αυτό; Εγώ σε ξέρω από μικρό παιδί». Τότε ο δράστης την έσπρωξε ξανά με αποτέλεσμα η γυναίκα να πέσει ακόμη πιο κάτω φωνάζοντας συνεχώς βοήθεια. Στη συνέχεια ο 37χρονος πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και την μαχαίρωσε πέντε φορές στον λαιμό. «Πανικοβλήθηκα και ήθελα να την κάνω να μην φωνάζει», είπε προσπαθώντας να δικαιολογήσει την πράξη του.

Η γυναίκα εντοπίστηκε από οικογενειακή φίλη

Η τραγική ιστορία άρχισε να ξετυλίγεται το απόγευμα της Παρασκευής (10/5) όταν μία οικογενειακή φίλη του θύματος κάλεσε τις Αρχές και ανέφερε πως πήγε στο σπίτι της γυναίκας και την εντόπισε νεκρή. Στο σημείο έσπευσαν στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. και διαπίστωσαν ότι η σορός της θανούσας βρισκόταν εντός της διώροφης μονοκατοικίας στη βάση εσωτερικής σκάλας, σε πρηνηδόν θέση και με εμφανή τραύμα στο κεφάλι, ενώ υπήρχε λίμνη αίματος στο σημείο.

Επιπλέον, ως διαπιστώθηκε, τα δωμάτια του 1ου ορόφου της οικίας ήταν εμφανώς αναστατωμένα, οι είσοδοι της οικίας δεν έφεραν εμφανή σημάδια παραβίασης και ήταν ανασφάλιστες, ενώ όπως κατέθεσε η κόρη και σύνοικος της θανούσας είχε αφαιρεθεί σε απροσδιόριστο χρόνο από το δωμάτιο της το χρηματικό ποσό των 7.000 ευρώ.

Ειδήσεις σήμερα:

FTI: Φόβοι για «τσουνάμι» στον ελληνικό τουρισμό από την πτώχευση – Οι οδηγίες του γερμανικού tour operator στα ξενοδοχεία

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ