Εικόνες από τη μητέρα της 12χρονης στις φυλακές | Βιασμός 12χρονης: Η ΕΛΑΣ εντόπισε τον οίκο ανοχής που την πήγαινε ο Μίχος

0
2388

Σεπόλια: Δεν απάντησε στην ερώτηση «αθώα ή ένοχη;» η μητέρα της 12χρονης – Εικόνες από τις φυλακές Κορυδαλλού

Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τα Σεπόλια.

Η μητέρα της μεταφέρθηκε το μεσημέρι σε ειδικό κελί στις φυλακές Κορυδαλλού για να αποφευχθεί επίθεση από άλλες κρατούμενες.

Το Star και ο Βαγγέλης Γκούμας κατέγραψαν αποκλειστικά την τελευταία της εικόνα πριν μπει στις φυλακές.

mitera_12xronis.jpg
Φορώντας αθλητικό φούτερ και φόρμα πέρασε σιωπηλή το κατώφλι των γυναικείων φυλακών στον Κορυδαλλό και δεν απάντησε αυτήν την φορά στην ερώτηση «Αθώα ή ένοχη».

Σιωπηλή όμως ήταν η κατηγορούμενη μητέρα της 12χρονης και στο τμήμα ανηλίκων της γενικής αστυνομικής διεύθυνσης Αττικής. Δεν ζήτησε τίποτα από τους αστυνομικούς, ενώ ήταν σκεπτική.

Σε ειδικό κελί η κατηγορούμενη μητέρα: «Θα αντιμετωπίσει τους νόμους της φυλακής»

Η κατηγορούμενη μητέρα θα παραμείνει σε ειδικό κελί και με αυξημένο πλέγμα μέτρων ασφαλείας προκειμένου να μην έρθει σε επαφή με τις άλλες κρατούμενες για να μην κινδυνεύσει η σωματική της ακεραιότητα.

«Οι γυναικείες φυλακές είναι όπως και οι αντρικές. Οι νόμοι της φυλακής ισχύουν κι εκεί. Ανάλογα με τις συγκρατούμενες που θα έχει είναι πιθανό να δεχτεί κι εκεί επιθέσεις. Οτιδήποτε έχει να κάνει με ηθών αλλά κυρίως με παιδιά και ειδικά με μητέρες ειδικά με γυναίκες που είναι μητέρες είναι πιο εξοργιστικό οπότε αγριεύουν τα πράγματα και δεν είναι άδικο» περιέγραψε πρώην κρατούμενος των φυλακών Κορυδαλλού.

Τα στοιχεία που «έκαψαν» τη μητέρα

Στην απολογία της η μητέρα της 12χρονης περιέγραψε πως είχε τυφλή εμπιστοσύνη στον Ηλία Μίχο.

«Ήταν άνθρωπος της εκκλησίας, είχε πολλούς γνωστούς στη γειτονιά, ηθοποιούς, πολιτικούς, του είχα εμπιστοσύνη. Όταν καμιά φορά πήγαινε το παιδί με σορτσάκι ή κολάν στο μαγαζί, μου το έστελνε στο σπίτι για να αλλάξει για να μην το βλέπει έτσι ο κόσμος. Μου έριχνε στάχτη στα μάτια. Επίσης του είχα εμπιστοσύνη γιατί έβλεπα αστυνομικούς εν ενεργεία και μη να συχνάζουν στο μαγαζί του» ανέφερε η μητέρα.

Ωστόσο υπήρξαν στοιχεία που φαίνεται πως «έκαψαν» την κατηγορούμενη.

Εισαγγελέας και ανακρίτρια «πάτησαν» στα εμβάσματα σε λογαριασμό της από όσους εκμεταλλεύτηκαν το παιδί της, αλλά και σε μηνύματα της 12χρονης κόρης της.

Στο κατηγορητήριο της μητέρας αναφέρεται ότι εξέδιδε το παιδί της μεταξύ άλλων και στους Λ.Α και Σ.Ι. που είναι οι αποστολείς των εμβασμάτων.

«Η κόρη μου ήξερε το pin της κάρτας και πήγαινε με την κάρτα στο σούπερ μάρκετ για να ψωνίσει ή τα αδέλφια της μέχρι το Πάσχα που είχε χρήματα. Από το Πάσχα και μετά την είχα σε ένα νεσεσέρ και δεν την ξαναχρησιμοποίησα γιατί δεν έμπαινε πλέον το επίδομα παιδιού εκεί. Δεν είναι δυνατόν να άφηνα να βιάσουν το παιδί μου. Να το ήξερα ότι βιάζουν το παιδί μου και να καθόμουν με σταυρωμένα τα χέρια. Έναν μήνα κρατιέμαι να μην πάω να τον σκοτώσω.»

Στήριξε μάλιστα την απολογία της στο γεγονός ότι το ίδιο το 12χρονο παιδί έκρυβε την αλήθεια, ανέφερε το star.gr.

«Στις καταθέσεις της η ίδια η κόρη μου δηλώνει ότι εμείς η οικογένεια της δεν είχαμε καμία γνώση για όσα συνέβαιναν και για τη βάναυση κακοποίηση της.

Η ίδια είχε εξεύρει μηχανισμούς απόκρυψης των συνομιλιών της γεγονός που καταδεικνύει ότι ουδεμία γνώση είχα εγώ και η οικογένεια» υποστήριξε η μητέρα.

Στη συνέχεια προσπάθησε να στηρίξει τους ισχυρισμούς της λέγοντας πως όταν έμαθε τι περνούσε το παιδί της στα χέρια του Μίχου του έστειλε δεκάδες οργισμένα μηνύματα.

Διαβάστε επίσης:

Σεπόλια: Ο καυγάς της μητέρας με τον Μίχο – Γιατί του ζητούσε χρήματα

Σεπόλια: Ο Μίχος απειλούσε και τον μικρότερο αδελφό της 12χρονης

Σεπόλια: Έρχονται νέες συλλήψεις για τους βιασμούς της 12χρονης

Σεπόλια- Προκλητικός ο παιδοβιαστής Μίχος: Είναι δασκαλεμένη η 12χρονη

Σεπόλια- Προκλητικός ο παιδοβιαστής Μίχος: Είναι δασκαλεμένη η 12χρονη
Ο 53χρονος είναι χαλαρός στη φυλακή
Newsbomb.gr / Νίκος Χριστοφάκης

Σεπόλια: Ο Ηλίας Μίχος μετά την προφυλάκισή του στα πρώτα του λόγια κάνει λόγο για «συναίνεση» με ένα ανήλικο παιδί.

Τα πρώτα λόγια του 53χρονου Ηλία Μίχου, ο οποίος βρίσκεται κρατούμενος στις φυλακές των Γρεβενών, ως βασικός κατηγορούμενος της υπόθεσης του βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στα Σεπόλια, είναι άκρως προκλητικά και σοκαριστικά όσο και οι ίδιες οι πραξεις του, καθόσον μιλά για «συναίνεση» με ένα 12χρονο παιδί!

«Η 12χρονη είναι δασκαλεμένη. Ό,τι κάναμε έγινε με τη συναίνεσή της. Γνώριζα την ηλικία της αλλά φαινόταν μεγαλύτερη. Δεν έχω καμία σχέση με τους οίκους ανοχής» αναφέρει αρχικά ο κατηγορούμενος, ο οποίος κατηγορείται ότι σε αυτούς τους χώρους έκανε πράξη τα αρρωστημένα πάθη του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Star, ο 53χρονος είναι χαλαρός στη φυλακή, ενώ καθημερινά έχει δυο τηλεφωνήματα την ημέρα στις φυλακές Γρεβενών, όπου κρατείται.

Μάλιστα, στις πρώτες του κουβέντες μετά την απολογία του σε ανακριτή και εισαγγελέα, ισχυρίζεται πως η 12χρονη «είναι δασκαλεμένη» χωρίς να διευκρινίζει από ποιον, ενώ χωρίς ίχνος ντροπής ισχυρίζεται πως ό,τι έκανε με τη 12χρονη έγινε με τη συναίνεση του μικρού κοριτσιού.

«Γνώριζα την ηλικία της αλλά φαινόταν μεγαλύτερη. Υπήρχαν και άλλοι άνδρες πριν τη γνωρίσω» υποστήριξε, σε μια προσπάθεια να μεταθέσει τις δικές του αρρωστημένες ευθύνες στο μικρό κορίτσι!

Σημειώνεται πως ο Ηλίας Μίχος βρίσκεται από το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου στις φυλακές των Γρεβενών. Ο 53χρονος, υπό τον φόβο των επεισοδίων αλλά και λόγω των υγειονομικών διατάξεων, βρέθηκε σε κελί καραντίνας, λόγου κορονοϊού, όπου και θα παραμείνει για πέντε ημέρες.

Στη συνέχεια, το συμβούλιο των φυλακών θα αποφασίσει σε ποιο κελί θα πάει και ποιος ή ποιοι θα είναι οι συγκρατούμενοί του.

Βιασμός 12χρονης: Η ΕΛΑΣ εντόπισε τον οίκο ανοχής που την πήγαινε ο Μίχος

Κομβικός ο ρόλος που είχε ο μυστηριώδης «κύριος Β.» που είπε στον Μίχο «είναι μικρή θα μπλέξουμε» – Ραντεβού με 25 «σκληρούς παιδόφιλους» φέρεται να έκλεινε στη 12χρονη

oikos-anoxis23

Στην περιοχή του Κεραμεικού εντοπίστηκε από την Ελληνική Αστυνομία ο οίκος ανοχής στον οποίον πήγαινε ο Ηλίας Μίχος τη 12χρονη από τον Κολωνό.

Οι έρευνες της ΕΛΑΣ ήταν εντατικές την ώρα που το κοριτσάκι έχει δώσει συγκλονιστική κατάθεση αναφορικά με το πώς ο Ηλίας Μίχος την βίαζε και την εκμεταλλευόταν. Σύμφωνα με τα στοιχεία που συνέλεξε το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων, ο Μίχος φέρεται να είχε πάει την 12χρονη πέντε φορές στον διώροφο οίκο ανοχής στον Κολωνό, στο διάστημα από τον Απρίλιο μέχρι τον Αύγουστο. Ο οίκος ανοχής βρίσκεται στην περιοχή του Κεραμεικού ενώ κουμάντο φέρεται να έκανε ένας άνδρας, ηλικίας περίπου 40 ετών.

oikos-anoxis-kolonos-1
oikos-anoxis-kolonos-12

Το ποινικό παρελθόν και οι άλλοι τέσσερις οίκοι ανοχής

Πρόκειται για τον μυστηριώδη «κ. Β» με ποινικό παρελθόν για υποθέσεις μαστροπείας, τον οποίον κάλεσαν οι ιερόδουλες την περασμένη Τετάρτη όταν η Αστυνομία έκανε έφοδο στους δύο οίκους ανοχής. Ο συγκεκριμένος φέρεται να ήταν ο σύνδεσμος του Μίχου και να είχε γνώση για τη δράση του.

Ο μυστηριώδης άνδρας ελέγχει άλλους τέσσερις οίκους ανοχής στην περιοχή ενώ οι υπεύθυνοι των Studio τον ειδοποίησαν όταν οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο χώρο. Η κατάθεσή του θεωρείται κομβικής σημασίας καθώς ο άνδρας αναμένεται να αναγνωρίσει πρόσωπα των βιαστών που έκλειναν τα ραντεβού με τον Μίχο στον οίκο ανοχής του Κεραμεικού.

«Είναι μικρή, θα μπλέξουμε»

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ο μυστηριώδης «κ. Β» να είναι ο άνθρωπος, που σύμφωνα με την κατάθεση της 12χρονης, είπε στον Μίχο όταν την είδε «είναι μικρή, θα μπλέξουμε».

Η περιγραφή που έχει δώσει το κορίτσι ταιριάζει με το πρόσωπο του 40χρονου μαστροπού ο οποίος ελέγχει με κάμερες όλους τους χώρους των οίκων ανοχής μέσα από το κινητό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί το βίαζαν μέχρι πέντε πελάτες σε κάθε επίσκεψη στον οίκο ανοχής. Τα χρήματα τα έδιναν από πριν στον Μίχο χωρίς η 12χρονη να γνωρίζει το παραμικρό.

Οι πελάτες

Οι πελάτες ήταν 20 με 25 και μυημένοι στη σκληρή παιδοφιλία. Ο Μίχος, εξάλλου, ήταν γνώριμος στις πιάτσες του αγοραίου έρωτα του Κεραμεικού. Ιερόδουλες στο studio, που βρίσκεται δίπλα από τον διώροφο οίκο ανοχής όπου εξέδιδε ο προφυλακιστέος την 12χρονη, έχουν αναγνωρίσει τη φωτογραφία του 53χρονου, του μέχρι πρότινος πελάτη τους.

Ραντεβού με 25 «σκληρούς παιδόφιλους»

Οι αναλυτές γνωρίζουν το χώρο και από τις μαρτυρίες που μάζεψαν κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο 53χρονος έκλινε ραντεβού με μυημένους και σκληροπυρηνικούς παιδόφιλους που δεν γνώριζαν το κοριτσάκι από τα προφίλ στις «ροζ» σελίδες ενηλίκων αλλά είχαν προσωπική επαφή με τον μεσήλικα ψιλικατζή των Σεπολίων.

Σε κάθε επίσκεψη το παιδί το βίαζαν μέχρι πέντε πελάτες και τα χρήματα τα είχαν ήδη δώσει στον Μίχο, χωρίς η 12χρονη να γνωρίζει το παραμικρό.

Οι συγκεκριμένοι 20 με 25 πελάτες ήταν από τους μυημένους στη σκληρή παιδοφιλία και άρα, η απόλυτη ταυτοποίηση του διώροφου οίκου ανοχής στο κέντρο της πόληςθα ανοίξει ένα νέο μεγάλο παράθυρο στις έρευνες. «Κλειδί», στον εντοπισμό των μυημένων παιδόφιλων αποτελεί για τους αναλυτές της ΕΛ.ΑΣ, ο τρόπος που επικοινωνούσαν με τον Μίχο και έκλειναν τα ραντεβού στα «κόκκινα φανάρια» της Αθήνας.

Προφανώς ο 53χρόνος, έστελνε φωτογραφικό υλικό και βίντεο στους υποψήφιους πελάτες με τη μικρή, και όσοι την επέλεγαν πλήρωναν χρήματα, προκείμενου να περάσουν λίγα λεπτά βιάζοντας ένα παιδικό κορμί.

Ειδήσεις σήμερα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ