Ασύλληπτη τραγωδία στη Λαμία καταπλακώθηκε από ενεργειακό τζάκι ο Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος

0
1012

Η τελευταία πράξη του δράματος που εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην περιοχή της Ροδίτσας θα λάβει χώρα το απόγευμα της Τρίτης στην Σκοπιά Φαρσάλων. Ένας ιδιαίτερα αγαπητός συντοπίτης μας, ένας άνθρωπος για τον οποίο όλοι είχαν μια καλή κουβέντα έφυγε τόσο άδικα από κοντά μας. Ο πρώην αστυνομικός, Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, έχασε χθες το μεσημέρι την ζωή του μετά από το τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε, όταν κατά την διάρκεια της εκφόρτωσης ενός ενεργειακού τζακιού, καταπλακώθηκε, χάνοντας την ζωή του ακαριαία.

Κανείς ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει την ασύλληπτη τραγωδία που εκτυλίχθηκε. Ένας άνθρωπος που έσφυζε από ζωή χάθηκε από την μια στιγμή στην άλλη βυθίζοντας τους οικείους του σε βαρύ πένθος.

Οικογένεια, συγγενείς και φίλοι θα τον αποχαιρετήσουν το απόγευμα της Τρίτης 26/7 στην αγαπημένη του Σκοπιά Φαρσάλων από όπου και καταγόταν. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στις 18.00 στον Ι.Ν Αγιου Σπυρίδωνα στην Σκοπιά Φαρσάλων.

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Λαμίας, εξέδωσε συλλυπητήριο μήνυμα:

«Βαθιά θλίψη έχει προκαλέσει στους κυνηγετικούς κύκλους ο αδόκητος θάνατος του αστυνομικού Κωνσταντίνου Αντωνόπουλου. Ο εκλιπών ήταν ενεργό μέλος του Κυνηγετικού Συλλόγου Λαμίας, δραστήριο και αγαπητό σε όλους.  Είχε έντονο ενδιαφέρον για τα κυνηγετικά δρώμενα και συμμετείχε στις αρχαιρεσίες του συλλόγου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Λαμίας αισθάνονται οδύνη για το χαμό του και εύχονται καλό παράδεισο για τον αγαπημένο φίλο και δύναμη στην οικογένειά του».

Συγκλονίζει το μήνυμα του γιου του, Ηλία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

«Πατέρα απόψε αν με ακούς εκεί ψηλά που είσαι, κατέβα λίγο να σε δω και τον καημό μου σβήσε».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ