Σπούδασε σεφ στην ΣΒΙΕ και βάλε τέλος στην επαγγελματική ανασφάλεια …υπό την καθοδήγηση του Γιάννη Αποστολάκη!

0
699

Η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει τους περισσότερους επαγγελματικούς τομείς προκαλώντας μεγάλη ανασφάλεια στους νέους και στις επιλογές τους ως προς την αποκατάστασή τους.

Παρόλα αυτά υπάρχουν πολλοί κλάδοι που αναπτύσσονται με γοργούς ρυθμούς προσφέροντας σε χιλιάδες νέους την λύση στην ανασφάλεια του μέλλοντος.

Οι σπουδές μαγειρικής όπως και τα μαθήματα ζαχαροπλαστικής ανήκουν στα top επαγγέλματα του είδους τους και είναι σήμερα πιο δημοφιλή από ποτέ, με άμεση απορρόφηση στην αγορά εργασίας.

Συνδεμένες άμεσα με τον τουρισμό που στην χώρα μας είναι must κλάδος, οι σπουδές μαγειρικής μπορούν να εκτοξεύσουν τα skills του κάθε επαγγελματία που πρόκειται να αναζητήσει ευκαιρίες καριέρας στον κλάδο αυτό. Η χώρα μας προβάλλεται παγκοσμίως ως ένας από τους καλύτερους γαστρονομικούς προορισμούς και ξεχωρίζει για τις ιδιαίτερες γεύσεις της συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον εκατομμυρίων τουριστών.

Μπορείς και εσύ να γίνεις μέρος αυτού του μικρόκοσμου, σπουδάζοντας chef δίπλα στους καλύτερους!

Με σύμβουλο σπουδών τον σεφ Γιάννη Αποστολάκη, συμμετέχετε σε πολλά εργαστήρια που επικεντρώνονται στην απόκτηση πολλών και σημαντικών γνώσεων που άλλες σχολές δεν δίνουν βάση, αποκτώντας λαμπρά εφόδια για την επιτυχία και την αναγνώριση στον επαγγελματικό στίβο.

Το ΙΕΚ ΣΒΙΕ είναι από τις πρώτες σχολές που διοργανώνει εξειδικευμένα master classes, αναδεικνύοντας τα ταλέντα και ιδιαιτερότητες του κάθε σπουδαστή.

Τα σημεία υπεροχής του ΙΕΚ ΣΒΙΕ

  • με το πέρας των σπουδών σας έχετε μάθει όλα τα μυστικά της γαστρονομίας, επικεντρώνοντας την εκπαίδευσή σας στον τομέα που σας ενδιαφέρει περισσότερο

  • ο Γιάννης Αποστολάκης συμβάλλει σθεναρά με τις συμβουλές και τα σεμινάριά του στην διαμόρφωση ενός επιτυχημένου σεφ με αξίες και γνώσεις!

  • η ΣΒΙΕ διοργανώνει ειδικά σχεδιασμένα σεμινάρια που πολλαπλασιάζουν τις γνώσεις των φοιτητών σε πολύ εξειδικευμένα θέματα

  • τα εργαστήρια της σχολής είναι υπερσύγχρονα και είναι αντάξια των μεγάλων εστιατορίων και ζαχαροπλαστείων

Περισσότερα για τον πολυζήτητο τομέα μαγειρικής – ζαχαροπλαστικής μπείτε στο ΙΕΚ ΣΒΙΕ.

Στοιχεία που μπορεί να σε ενδιαφέρουν

210 3232323

Πλ. Κάνιγγος 15-17

-40% στα δίδακτρα με την έγγραφη σου τώρα!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ