Στα Καλύβια Ελασσόνας βρίσκεται ο πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει προγραμματίσει ανάβαση στον Όλυμπο από την Θεσσαλική Πλευρά και συγκεκριμένα από το καταφύγιο Χρηστάκη.
Η συγκεκριμένη διαδρομή ανάβασης, η οποία μάλιστα έχει προβληθεί και από ΜΜΕ (χαρακτηριστική η εκπομπή Happy Traveler του Ευτυχή Μπλετσα), επιλέγεται πλέον από εκατοντάδες πεζοπόρους λόγω της ευκολίας της.
Ο κύριος Παπανδρέου αναμένεται να επιστρέψει στα Καλύβια Ελασσόνας το μεσημέρι. Χαρακτηριστικό είναι το φωτογραφικό στιγμιότυπο του πρώην Πρωθυπουργού, τον οποίον συνάντησαν γυναίκες της περιοχής.
Οι διακοπές του Γιώργου Παπανδρέου
Πηγή: larissanet.gr












![Ρόδος: Η απόδειξη που σαρώνει το διαδίκτυο – Η γυναίκα που ισχυρίζεται ότι αγόρασε οικόπεδο στη σελήνη [pics]](https://aegeanews.gr/wp-content/uploads/2018/11/apodeixi_123-768x454-324x160.jpg)
ΤΣΟΥ ΡΕ ΛΑΚΗ