Τα μάτια βουρκώνουν, η φωνή «σπάει» και οι μνήμες κατακλύζουν την ψυχή και το μυαλό. 40 χρόνια μετά, ένας πρώην φυλακισμένος στις Στρατιωτικές Φυλακές Θεσσαλονίκης (Επταπυργίου)
κατά τη διάρκεια της δικτατορίας, ο Στέλιος Καλαϊτζής, βρίσκεται στον τόπο του μαρτυρίου του και δε μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του.
«Ζωντανός είμαι, δε με λαβώσανε», είναι οι πρώτες του κουβέντες, μα οι πληγές παραμένουν ακόμη ανοιχτές. Ο Στέλιος Καλαϊτζής ξεσπάει μπροστά την κάμερα του Life-Events.gr για όλα αναγκάστηκε να υποστεί τόσο αυτός όσο και οι υπόλοιποι συγκρατούμενοί του κατά τη διάρκεια της χούντας των Συνταγματαρχών ενώ το πιο συγκλονιστικό είναι, πως το μοιράστηκε με όλο τον κόσμο, που βρέθηκε στο Επταπύργιο για να παρακολουθήσει την Εκθεση «Εστιά-ζω», που εντάσσεται στο Παράλληλο Πρόγραμμα της 6ης Μπιενάλε Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης.
Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της διήγησής του, όπως θα δείτε και στο βίντεο του Life-Events.gr, ένα γκρουπ ανθρώπων θα σταθεί κοντά του και θα παρακολουθήσει αποσβολωμένο όλα όσα εξιστορεί…
_
ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΑ.ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΩΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΣΤΕΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ,ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΣΑ ΞΑΠΛΑ ΦΡΑΠΕ ΡΕΥΜΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤΕΤ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΥ…?
ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΑΡΧΟΥΣ.
Α) 0λα τα χρε’η των αγροτών μέχρι της 31-3-1968. Και συγκεκριμένως: – Όλα τα οφειλόμενα από του έτους 1945 μέχρι τελους 1962 και ρυθμισθεντα το 1963. – Όλα τα βραχυπρόθεσμα καλλιεργητικά δάνεια, ζωοτροφών κλπ. – Όλα τα μεσοπρόθεσμα δάνεια, χορηγηθέντα δια την ανάπτυξιν των γεωργικών εκμεταλλεύσεων. Β) Όλα τα χρέη των γεωργικών συνεταιρισμών, οργανώσεων και κοινοπραξιών μέχρι της 21-4-1967. Και συγκεκριμένως: -Όλα τα ρυθμισθέντα του έτους 1965. – Αι οφειλόμενοι ληξιπρόθεσμοι δόσεις μέχρι 31-3-1968 των μέσομακροπροθέσμων δανείων. -Τα άνοιγματα που οφείλοντο μέχρι 31-3-1968 προς την Α.Τ.Ε. λόγω ανωμάλου λειτουργίας των. Ανώτατον όριον των διαγραφομένων χρεών ωρίσθη το ποσον των 100.000 δρχ. της εποχής εκείνης. Εν συνόλω εχαρίσθησαν 7.764.650.000 δρχ. {7.380.000.000 εις τους αγρότας και 384.000.000 δρχ. εις συνεταιριστικός οργανώσεις) της εποχές εκείνης με τιμήν ενός δολλαρίου εις τριάκοντα δραχμάς! 643.844 αγροτικοί οικογένειαι κυριολεκτικώς εγλύτωσαν από την καταστροφήν!
Τα χουντοναζίδια έχουν λαλήσει από την υπερβολική φάπα!
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.ΞΥΠΝΑ ΚΑΥΜΕΝΕ ΡΑΓΙΑ.