Αρχική Ειδήσεις Φήμες Νέμεσις! Ο Φάουτσι νόσησε βαριά από τον «ιό του Δ.Νείλου»

Νέμεσις! Ο Φάουτσι νόσησε βαριά από τον «ιό του Δ.Νείλου»

2
4086

O Άντονι Φάουτσι, ο οποίος έγινε το πρόσωπο της καραντίνας και των λοιπών μέτρων που τέθηκαν σε ισχύ στις ΗΠΑ κατά τη διάρκεια του κορωνοϊού, νοσηλεύτηκε με τον «ιό του Δυτικού Νείλου».

Ο Φάουτσι, που είναι τώρα 83 ετών, πέρασε έξι ημέρες στο νοσοκομείο πριν επιστρέψει στο σπίτι του, όπου συνεχίζει να αναρρώνει.

Η μόλυνση προήλθε από τσίμπημα μολυσμένου κουνουπιού, κάτι που είναι η κύρια αιτία μετάδοσης του ιού του Δυτικού Νείλου στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο ιός του Δυτικού Νείλου εισήλθε για πρώτη φορά στις ΗΠΑ το 1999 και από τότε έχει καταστεί η κυριότερη νόσoς που μεταδίδεται από κουνούπια στη χώρα.

Σύμφωνα με το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), τα συμπτώματα του ιού μπορεί να περιλαμβάνουν πυρετό, κεφαλαλγία, μυαλγία, έμετο, διάρροια ή εξάνθημα.

Ωστόσο, περίπου το 80% των ανθρώπων που μολύνονται δεν παρουσιάζουν καθόλου συμπτώματα, ενώ για τους υπόλοιπους, τα συμπτώματα μπορεί να είναι σοβαρά, ιδιαίτερα σε άτομα προχωρημένης ηλικίας.

Ο Φάουτσι υπήρξε διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID) και βασικό μέλος της αμερικανικής ομάδας του CDC για τον Covid-19.

Ο πρώην αξιωματούχος αναμένεται να αναρρώσει πλήρως από τον ιό του Δυτικού Νείλου, και η κατάστασή του παρακολουθείται στενά από τους γιατρούς του.

Κορυφαίοι γιατροί σε όλο τον κόσμο καταθέτουν στον ΠΟΥ: «Η ευλογιά των πιθήκων είναι παρενέργεια των mRNA εμβολίων κατά του Covid» – Πάνε να το καλύψουν για να μην ξεσηκωθεί ο κόσμος – Κατέστρεψαν την ανθρωπότητα τα «άρρωστα» μυαλά της Νέας Τάξης

Ανατροπή στην προέλευση και τις αιτίες της επιδημίας της «ευλογιάς των πιθήκων» δεν είναι τίποτα άλλο από ένα αυτονάνοσο που προκαλείται από τα εμβόλια mRNA για τον COVID-19.

Κορυφαίοι γιατροί σε όλο τον κόσμο προχωρούν για να εκθέσουν τον φόβο της ευλογιάς των πιθήκων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας ως κάλυψη για γνωστές παρενέργειες που συνδέονται με τα εμβόλια mRNA για τον COVID.

Αυτά τουλάχιστον σύμφωνα με την κορυφαία  ιολόγο Dr Poornima Wagh, και πρώην σύμβουλο του ΠΟΥ ο οποίος αναφέρει ότι δεν βιώνουμε ξέσπασμα της ευλογιάς των πιθήκων σε όλο τον κόσμο, όπως ισχυρίζεται ο ΠΟΥ, αλλά τα συμπτώματα που βιώνουν όσοι έχουν διαγνωστεί με ευλογιά πιθήκων είναι στην πραγματικότητα μια γνωστή παρενέργεια των εμβολίων mRNA για τον COVID-19.

Εν τω μεταξύ, ο Δρ Wolfgang Wodarg προειδοποίησε ότι οι ισχυρισμοί του ΠΟΥ για επιδημία της  ευλογιάς των  πιθήκων είναι άλλη μια απάτη και η ασθένεια που παρακολουθούμε είναι στην πραγματικότητα το αποτέλεσμα του κατεστραμμένου έρπητα ζωστήρα του ανοσοποιητικού συστήματος που έχει προκληθεί από τα εμβόλια για τον COVID.

Περιστατικά ευλογιάς των πιθήκων αναφέρονται επί του παρόντος σε χώρες με υψηλό βαθμό εμβολιασμού σε όλο τον κόσμο, ενώ οι λιγότερο εμβολιασμένες χώρες δεν αναφέρουν κρούσματα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 6 μέρες στο νοσοκομείο ΔΕΝ είναι Νέμεσις.
    Να μείνει πάμφτωχος, άστεγος και γεμάτος ασθένειες, ναι, το λες και Νέμεσι.

    ΑΝ οφείλεται στα εμβόλια, τότε η ευλογιά των Πιθήκων παρουσιάστηκε μόλις στο 0,000000001 % των παγκοσμίως εμβολιασθεντων.
    Άρα μάλλον κάτι άλλο μαγειρεύουν για να μας ψοφήσουν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ