«Έφυγε» από τη ζωή ο αγαπητός συμπολίτης μας Φώτης Γρηγοριάδης | Από τους παλαιότερους πρατηριούχους της Κω, Ιδρυτικό μέλος του Σωματείου τους

5
48594

«Έφυγε» από τη ζωή ο αγαπητός συμπολίτης μας Φώτης Γρηγοριάδης, σε ηλικία 71 ετών.

Από τους παλαιότερους πρατηριούχους της Κω, ξεκίνησε μαζί με τον αδελφό του Βαγγέλη τη δεκαετία του 70 και αργότερα άνοιξε το δικό του πρατήριο στο Ζηπάρι με τον γιο του Νίκο.

Από τα ιδρυτικά και πιο ένθερμα μέλη του Σωματείου πρατηριούχων Κω, μέλος του Διοικητικού συμβουλίου για πολλά χρόνια.

Υπέροχος άνθρωπος, καλοσυνάτος, κοινωνικός, πολύ εργατικός, με αγάπη στον συνάνθρωπο (τον θυμάμαι να παρατάει το βενζινάδικο και να τρέχει να βοηθήσει όπως μπορούσε τα θύματα τροχαίων στον κεντρικό δρόμο), συμπονετικός, εξυπηρετικός, χαμογελαστός, χωρατατζής, πρόσχαρος και πάντα χαμογελαστός.

Άριστος οικογενειάρχης, σύζυγος, πατέρας δύο πολύ αξιόλογων παιδιών του Νίκου και της Κοντούλας-Λίνας και παππούς.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα Παρασκευή 31 Μαΐου 2024 και ώρα 6μμ στον ΙΝ Αναλήψεως στο Ζηπάρι (η σορός θα βρίσκεται εντός του ιερού ναού μία ώρα νωρίτερα).

Καλή ανάπαυση και καλό παράδεισο φίλε Φώτη.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην αγαπητή οικογένεια και σε όλους τους συγγενείς.

Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός από τον ανιψιό του Νίκο Κιλιμάτο:

Η τελευταία συνέντευξη του Φώτη Γρηγοριάδη πριν από 8 μήνες στον συνάδελφο Μάριο Παπαδημήτριου:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αδειάζει η τάξη μας αγαπημένε συμμαθητή. Έφυγες για τον Παράδεισο γιατί ήσουν Αγγελος στη γη. θα σε θυμόμαστε για την περίσσια καλοσύνη και το γενναιόδωρο χαμόγελο. Θερμά συλλυπητήρια και κουράγιο στην αγαπητή οικογένεια σου.

  2. Φίλε μου Φώτη καλό παράδεισο και καλή ανάπαυση Άγγελε της γης θα σε θυμάμαι Καλοσύνη και αγάπη είχες φίλε Φώτη τα θερμά συλλυπητήρια στην αγαπητή οικογένεια σου.Μαρια .Κοντουλα και Νίκο

  3. Τα θερμά μου συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια! Πράγματι ο καλός συμπατριώτης μας ο Φώτης εξέπεμπε πάντα φως καλοσύνης, πραότητας και αγάπης! Θα μας λείψει η προσχαροσύνη και το χιούμορ του! Αιωνία η μνήμη του!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ