«Έφυγε» από τη ζωή ο πρώην κοινοτάρχης Κοσκινού Γιώργος Μαντάλης – Συλλυπητήρια μηνύματα

0
13

Πλήρης ημερών, έφυγε σήμερα από τη ζωή ο πρώην κοινοτάρχης Κοσκινού και αντιδήμαρχος του Δήμου Καλλιθέας Γιώργος Μαντάλης.

Ο εκλιπών, είχε υπηρετήσει επί τρεις τετραετίες από τη θέση του Κοινοτάρχη και μία τετραετία ως δημοτικός Σύμβουλος και αντιδήμαρχος του Δήμου Καλλιθέας.

Συλλυπητήριο μήνυμα Μίκας Ιατρίδη για την απώλεια του Γιώργου Μαντάλη

Ένας άνθρωπος που υπηρέτησε με συνέπεια, ήθος και ουσιαστικό ενδιαφέρον την τοπική κοινωνία της Ρόδου έφυγε από κοντά μας.

Ο Γιώργος Μαντάλης, με μακρά διαδρομή στην αυτοδιοίκηση, άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του ως Αντιδήμαρχος του Δήμου Καλλιθέας, σε μια εποχή δημιουργίας και προόδου για τον Δήμο. Στάθηκε πάντα κοντά στους συμπατριώτες του και ιδιαίτερα στους νέους ανθρώπους.

Είχα την τύχη να τον δω να δίνει το παράδειγμα της προσφοράς στην τοπική αυτοδιοίκηση και τα κοινά του τόπου μας και να μάθω πολλά από τη στάση ζωής του και τον χαρακτήρα του.

Θα τον θυμόμαστε με αγάπη κάθε φορά που θα περιδιαβαίνουμε τους ίδιους δρόμους, που γέμισε με την παρουσία του και το στιβαρό του βήμα.

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στη σύζυγό του, στα παιδιά του και στους οικείους του.

Καλό ταξίδι…

Ο Γιώργος Νικητιάδης για το Γιώργο Μαντάλη

 

Με βαθιά θλίψη πληροφορήθηκα την απώλεια του Γιώργου Μαντάλη, ενός ανθρώπου που υπηρέτησε με συνέπεια και ήθος την τοπική κοινωνία της Ρόδου.

Ο εκλιπών διετέλεσε για 12 χρόνια Κοινοτάρχης Κοσκινού, για μία τετραετία Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος του πρώην Δήμου Καλλιθέας, αφήνοντας ουσιαστικό αποτύπωμα προσφοράς. Υπήρξε επίσης ο άνθρωπος που οργάνωσε την Τοπική Οργάνωση του ΠΑΣΟΚ στα Κοσκινού, τη δεύτερη στη Ρόδο μετά του Αρχαγγέλου.

Ο Γιώργος Μαντάλης ήταν δοτικός, κοντά στους συμπολίτες του και ιδιαίτερα στους νέους ανθρώπους, στους οποίους έδινε πάντα βήμα και ευκαιρίες.

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στη σύζυγό του, στα παιδιά του και στους οικείους του.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ