Γ. Χατζημάρκος: Ολοκληρώθηκε η δημοπράτηση του έργου της Βελτίωσης του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου στην Κω

0
36

Ολοκληρώθηκε η δημοπράτηση του έργου της Βελτίωσης του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου στην Κω, προϋπολογισμού 4,3 εκ. ευρώ και περνά στο επόμενο στάδιο, όπως δήλωσε σε ανάρτησή του ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος.

Το συγκεκριμένο έργο βασανίστηκε λόγω της έκπτωσης της αναδόχου εταιρείας που το είχε αναλάβει και επαναδημοπρατήθηκε. Ταυτόχρονα, προχωρά η μεγάλη μελέτη της βελτίωσης του οδικού δικτύου από την πόλη της Κω στο Αεροδρόμιο “Ιπποκράτης”.

Αναλυτικά ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Χατζημάρκος αναφέρει στην δήλωσή του:

Ολοκληρώσαμε την δημοπράτηση του έργου της Βελτίωσης του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου στην Κω. Το έργο προϋπολογισμού 4,3 εκ. ευρώ, περνά στο επόμενο στάδιο, αυτό του νομικού ελέγχου της διαδικασίας προ της έναρξης της υλοποίησης του. Το συγκεκριμένο έργο βασανίστηκε λόγω της έκπτωσης της αναδόχου εταιρείας που το είχε αναλάβει και έτσι, μετά τα νομικά βήματα έκπτωσης της αναδόχου, προχωρήσαμε στην επαναδημοπράτηση του.

Ταυτόχρονα, προχωρά η μεγάλη μελέτη της βελτίωσης του οδικού δικτύου από την πόλη της Κω στο Αεροδρόμιο “Ιπποκράτης”, που σύντομα θα μας δώσει την πρόταση για τις παρεμβάσεις που στο συγκεκριμένο δίκτυο πρέπει να γίνουν. Με ή χωρίς εμπόδια, προχωράμε και ο αγώνας αυτός έχει μεγαλύτερη αξία όσο μεγαλύτερα είναι τα εμπόδια.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ