Μια μοναδική και συγκινητική σχολική γιορτή πραγματοποιήθηκε στο 1ο Νηπιαγωγειο Κω, με θέμα «Το χαρούμενο λιβάδι», όπου τα παιδιά ταξίδεψαν μικρούς και μεγάλους σε έναν κόσμο γεμάτο χρώματα, συναισθήματα και σημαντικά μηνύματα.
Το «χαρούμενο λιβάδι» δεν ήταν μόνο ένας όμορφος θεατρικός τόπος, αλλά ένας συμβολικός χώρος, όπου κάθε λουλούδι – κάθε παιδί – είχε τη δική του μοναδική ομορφιά και θέση.
Η διευθύντρια του σχολείου, Σέβη Πολίτη ευχαρίστησε τους γονείς και τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων για την συνεργασία όλη την χρονιά με την αυλή του σχολείου να είναι κατάμεστη από γονείς, παππούδες και γιαγιάδες που χειροκρότησαν θερμά όλα τα παιδιά.
Συγκινητική ήταν η στιγμή του αποχαιρετισμού των παιδιών που πλέον θα συνεχίσουν στο Δημοτικό σχολείο
πηγη: https://www.kostv.gr