Το ζεϊμπέκικο του δημάρχου Σύμης Λ. Παπακαλοδούκα παρουσία Δένδια έκλεψε την παράσταση στο επίσημο γεύμα (video)

0
94

Με ένα δυνατό και αυθόρμητο στιγμιότυπο ολοκληρώθηκε το επίσημο γεύμα στη Σύμη, στο περιθώριο της επίσκεψης του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Δένδια στο νησί.

Ο δήμαρχος Σύμης, Λευτέρης Παπακαλοδούκας, έκλεισε την εκδήλωση χορεύοντας το «Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας», σε μια συμβολική όσο και προσωπική στιγμή, η οποία καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκομένους – ανάμεσά τους και ο ίδιος ο Υπουργός.

Το στιγμιότυπο καταγράφηκε σε βίντεο από το real voice 99,5 που ήδη κάνει τον γύρο του διαδικτύου, προσθέτοντας μια ανθρώπινη και ελληνική νότα σε μια επίσημη πολιτική παρουσία στο ακριτικό νησί.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ