Ο Σύνδεσμος Εργαζομένων στα Τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Κω πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Kos Divine.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ.κ. Ναθαναήλ, ο οποίος ευλόγησε την πίτα και απηύθυνε θερμούς λόγους αγάπης και ενότητας προς τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ. Ο Σεβασμιώτατος, ο οποίος έχει σπουδάσει δημοσιογραφία, αναφέρθηκε στην αξία της συναδελφικής αλληλεγγύης και της συνεργασίας μεταξύ των ανθρώπων του Τύπου.
Σε κλίμα συναδελφικότητας οι εργαζόμενοι από όλα τα τοπικά Μέσα είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές και να συζητήσουν για τις προκλήσεις και τις προοπτικές του κλάδου.
Η τυχερή της πίτας, η Ελένη Απέργη από το Βήμα της Κω. Ο ΣΕΜΜΕΚ ευχαρίστησε θερμά το κτήμα Ακράνη της οικογένειας Τριανταφυλλόπουλου , τον Ανδρέα Αρβανιτάκη, τον εμπορικό κόσμο για τις προσφορές στη λαχειοφόρο αγορά και την διεύθυνση του ξενοδοχείου kos Divine, τους εργαζόμενους και την οικογένεια Νίκου Πουλιού και Τζουλιέτας Βασιλείου για την άριστη συνεργασία και φιλοξενία.