«Μια ωραία ιστορία για την ΑΝΙΚΑΝΌΤΗΤΑ και ΑΝΕΥΘΥΝΌΤΗΤΑ αυτών που διοικούν το νησί της Κω»

0
189

Μια ωραία ιστορία για την ΑΝΙΚΑΝΌΤΗΤΑ και ΑΝΕΥΘΥΝΌΤΗΤΑ αυτών που διοικούν το νησί της Κω. Αυτή η πολύ όμορφη λακούβα, βάθους κοντά στα 5 εκατοστά, βρίσκεται σε μια πολύ τουριστική τοποθεσία, κάτω από το Κάστρο της Νερατζιάς. Πριν δύο περίπου χρόνια μια σωλήνα είχε σπάσει και για μήνες το νερό απλά χάνονταν και έτρεχε στην θάλασσα. Οι «υπεύθυνοι» απλά κοιμόντουσαν τον ύπνο του δικαίου.
Μετά από κάποιους μήνες, κάποιοι επιτέλους φάνηκαν , άνοιξαν ένα αυλάκι μήκους γύρω στα 100 μέτρα, αντικατέστησαν τον σωλήνα και το έθαψαν. Θα περίμενε κανείς ότι θα ερχόταν κάποιο συνεργείο να σκεπάσει με τσιμέντο το αυλάκι να τελειώσει η ιστορία. Όχι βέβαια, όχι στην Κω , γιατί στην Κω το αυτονόητο δεν είναι και τόσο αυτονόητο….
Ενάμιση χρόνο μετά, λίγο ο άνεμος λίγο οι βροχές, το αυλάκι ξαναβαθαίνει και γίνεται επικίνδυνο. Έχει γίνει μια πολύ ωραία παγίδα για να σπάσει το πόδι του κάποιος ανυποψίαστος πεζός που νομίζει ότι βρίσκεται σε μια ευρωπαϊκή χώρα. Και μετά,για να ολοκληρωθεί η …. εμπειρία και να ζήσει τον μύθο του στην Ελλάδα να επισκευθεί και το θρυλικό μας Νοσοκομείο.
Γιατί τα γράφω αυτά σήμερα? Γιατί περπατώντας,δύο τουρίστες σε ένα λεπτό, παραλίγο να τους γυρίσει το πόδι στο συγκεκριμένο μέρος.
Μου θέλετε και τουρισμό….γίδια….
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ