ΝΕ ΠΑΣΟΚ: Τα κύρια διακυβεύματα για τον Πρόεδρο Νίκο Ανδρουλάκη στην επόμενη μέρα

0
19

Ο κ. Νίκος Ανδρουλάκης ανανέωσε χθες τη θητεία του στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, επικρατώντας στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών, με ποσοστό 59,9% έναντι 40,1% του κ. Χάρη Δούκα.

Τα κύρια διακυβεύματα για τον Πρόεδρο κ. Νίκο Ανδρουλάκη στην επόμενη μέρα είναι οι αλλαγές στο εσωτερικό και τη λειτουργία του κόμματος, αλλά και η ενίσχυση του αντιπολιτευτικού αποτυπώματος του ΠΑΣΟΚ, σε μια εποχή όπου βρίσκονται σε εξέλιξη ανακατατάξεις στον ευρύτερο χώρο της κεντροαριστεράς.  «Έχουμε χρέος να νικήσουμε στις επόμενες εκλογές, θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να τελειώσει το γρηγορότερο η παντοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας» είπε ο κ. Ανδρουλάκης, ενώ συνεχάρη τους συνυποψήφιους του και εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα είναι μαζί στην πρώτη γραμμή τα επόμενα χρόνια».

Στις κάλπες του δεύτερου γύρου προσήλθαν περισσότεροι από 214.000 ψηφοφόροι σε όλη την Επικράτεια. Στην περιοχή μας προσήλθαν αντίστοιχα, χιλιάδες πολίτες, μέλη και εθελοντές του Κινήματος μας τους οποίους και ευχαριστούμε για την αθρόα  συμμετοχή τους, σε όλα τα νησιά των βόρειων Δωδεκανήσιων σε Κω, Νίσυρο, Κάλυμνο, Λέρο, Πάτμο, Αστυπάλαια και Λειψούς, συμβάλλοντας ενωτικά  σε αυτή την πολιτική γιορτή, επιλέγοντας μέσα από ανοιχτές και  δημοκρατικές διαδικασίες, να δώσουν ξανά τη σκυτάλη της ηγεσίας του Κινήματος μας, στον κ. Νίκο Ανδρουλάκη.

Παραθέτουμε τα αποτελέσματα του δεύτερου γύρου, για ενημέρωση.

 

Ν.Ε.Β Σ. Δωδεκανήσων ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ