Η ετήσια εκδήλωση του Ιδρύματος Λοχαγού Φανουράκη για τη βράβευση των επιτυχόντων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

0
129


Το ίδρυμα Φανουράκη, δίπλα στους νέους της Χάλκης και της Κω

Όπως κάθε χρόνο, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση βράβευσης επιτυχόντων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, από το Ίδρυμα Λοχαγού Φανουράκη, στο ξενοδοχείο Caravia Beach Hotel στο Μαρμάρι, το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024.

Το Ίδρυμα Λοχαγού Φανουράκη, αποτελεί μια σταθερή αξία κοινωνικής προσφοράς στην Κω και τη Χάλκη και συνεχίζει να προσφέρει τα μέγιστα στη νεολαία και την τρίτη ηλικία, συνεχίζοντας το όραμα του ιδρυτή του, του αείμνηστου Σωκράτη Φανουράκη.

Έναν σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Υψηλάντης, η Έπαρχος Κω-Νισύρου Ντίνα Σβυνου, ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς, ο δήμαρχος Χάλκης Ευάγγελος Φραγκάκης, ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Κοσμάς Σφυρίου, ο Αντιπρόεδρος Ευάγγελος Ηλιάδης και ο ταμίας του ΔΣ του Ιδρύματος, γιατρός, Γιάννης Καμπανής .

Σημαντική η επισήμανση του προέδρου του Ιδρύματος κ. Κοσμά Σφυρίου ότι δεν υπάρχουν επαρκείς αιτήσεις Μεταπτυχιακών σπουδών, με αποτέλεσμα να μην απορροφούνται τα κονδύλια του προϋπολογισμού. Σε αντίθεση το πρόγραμμα παροχής βοήθειας για τα άτομα της τρίτης ηλικίας το οποίο έχει αυξημένο ενδιαφέρον όπως τόνισε ο ταμίας του ιδρύματος και υπεύθυνος για το πρόγραμμα Γιάννης Καμπανής.

πηγη: https://www.kostv.gr/

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ