Καΐσερλης προς Ναβροζίδη: «Έλα παππού μου να σου δείξω τα αμπέλια σου» | Αν η μισθοδοσία σας είναι τόση τότε η κρίση μου θα είναι σκληρότερη…

27
12868

Δυστυχώς οφείλω απάντηση συγνώμη

Αγαπητέ κ. Ναβροζίδη, δεν θα σας απαντούσα εάν δεν βάζατε στο στόμα σας και στα γραπτά σας την πιπίλα περί προμαζεμάτων για έναν άνθρωπο που το πρώτο μέλημα του ήταν οι αδύνατοι και οι μειονότητες. Την αδυναμία απάντησης ανάγκην ποιούμενος…..

Κύριε Ναβροζίδη, έγραψα ένα πολιτικό κείμενο, όπως όλα όσα γράφω, και θα συνεχίσω να γράφω, απευθυνόμενος κυρίως σε όσους αναζητούν την αλήθεια και μπορούν να καταλάβουν και εσείς το παρεξηγήσατε κατεβάζοντας το επίπεδο στο ύψος σας.

Θα σας απαντήσω λοιπόν στο ίδιο ύφος:

Το ότι είστε άσχετος δεν το λέω εγώ αλλά εσείς, ο περιφερειάρχης και το Περιφερειακό Συμβούλιο! Το Περιφερειακό Συμβούλιο στο οποίο συμμετέχετε λέει ότι σε αδίκησε ο δήμαρχος Κω που μίλησε εναντίον σας ενώ εσείς δεν γνωρίζατε τίποτα για τα απορρίμματα και δεν συμμετέχετε στον ΦΟΣΔΑ!

Και αυτή η απόφαση που επιβεβαιώνει ότι δεν έχετε γνώση ενός τεράστιου  θέματος που αφορά το περιβάλλον το υπογράψατε και εσείς!!! Αποδεχόμενος ο ίδιος την αδιαφορία σας για την τύχη του νησιού και την ασχετοσύνη σας.

Κύριε Ναβροζίδη, είμαι πολίτης και έχω την απαίτηση από εσάς να με προστατεύετε. Έχω το δικαίωμα να σας κρίνω γιατί η ζωή μου εξαρτάται από εσάς. Και για την δουλειά σας αυτή, οι υπηρεσίες σας πληρώνονται, εάν είστε έμμισθος αντιπεριφερειάρχης, με τρεις χιλιάδες διακόσια πενήντα ευρώ τον μήνα! (3. 250).

Σας διόρισε ο κ. Χατζημάρκος  αντιπεριφερειάρχη της ψηφιακής ανάπτυξης Ν. Αιγαίου! Πηγαίνετε στις συνεδριάσεις και τα ταξίδια σας είναι όλα πληρωμένα και αγνοούμε εμείς που σας πληρώνουμε, τι δουλειά κάνετε για την ψηφιακή ανάπτυξη του νησιού μας!

Αποφασίσανε άλλοι να φέρουν τα σκουπίδια της Καλύμνου στην Κω και ενώ έχετε πλήρη άγνοια για τα συστήματα διαχείρισης των στερεών αποβλήτων, το αποδέχεστε στρεφόμενος εναντίον ενός λαού που σας ψήφισε και θα πληρώσει την δική σας ασχετοσύνη, ενώ οι λύσεις είναι άλλες και ανέξοδες για τον λαό της Καλύμνου!

Έχετε πλήρη ευθύνη ως εκλεγμένος εκπρόσωπος του λαού της Κω σε ότι αφορά τις αρμοδιότητες της Περιφέρειας. Τουλάχιστον ασχοληθείτε με αυτές! Με τον πρωτογενή τομέα που εξαφανίζεται! Με την ανύπαρκτη προστασία της υγείας μας! Με το συγκοινωνιακό που φράκαρε! Και αφήστε το παρελθόν για τους ιστορικούς να το κρίνουν άλλοι και όχι αυτοί που κρίνονται τώρα για την ανυπαρξία τους!

Γιατί τελικά καταντάτε να ομοιάσετε με τον νεαρό προπέτη που κάλεσε με φλυαρία, βιασύνη, αναίδεια, θρασύτητα και ιταμότητα τον παππού του να του δείξει τα αμπέλια του!

Θέλω δε να σας πληροφορήσω ότι εάν επιβεβαιωθεί η πληροφορία της μισθοδοσίας σας τότε η κρίση μου τα προσεχή τέσσερα χρόνια θα είναι πολύ σκληρότερη.

Κ. Καϊσερλης π. Δήμαρχος Κω

27 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αν διάβασα καλά σε είπε προμαζεμα;εσενα;ποιος; το μεγαλύτερο ,που συν της αλης προδοσε ενα νησι που τον υποστήριξε.Αυτος δεν ειναι μονο ….,αλα …….

    • MOYFA oi απαντησεις υπερ του (κ)ωστακη. Οι περισσοτερες απο το ιδιο ατομο.

      Και η ζωη στην ΚΩ συνεχιζεται κανονικα βουτηγμενη στα ιδια σκ@τ@ τα τελευταια 30 χρονια.

  2. ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΚΩΣΤΑ.ΕΤΣΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΚΟΜΑ.

  3. Μπράβο σου φίλε μου Κώστα, φαίνεται πως τα γράμματα του τα μάθανε στραβά,βρήκε τον άνθρωπο να τα βάλει, νόμιζε πως θα έμενε αναπαντητος .Βλέπεις τι μάς περιμένει ακόμα, και κουβαληματα ήμαστε. Πιος ξέρει τι μάς περιμένει .Καλή συνέχεια.

  4. ΚΑΙΣΑΡΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

    ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΑΠΛΑ
    ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ

    RESPECT

  5. Ναι ρε, είστε ακροαριστεροί και φασίστες μαζί. Προμαζέματα και κουβαλήματα και ότι θέλουμε εμείς είσαστε. Δόξα τον πολυχρονεμένο τον Μιζοτάκι και το τσιράκι του τον Χατζηποφτό που μας ρίχνουν τα μισθά.Αέρα και σας φάγαμε κουμούνια.

  6. Σωστός ο Κώστας βάλε το παιδάκι στην θέση του!!! Πολύ αέρα του έδωσε ο Περιφερειάρχης και συνεχίζει την έπαρση!!!

  7. Ο Δήμος Κω είναι ο μοναδικός Δήμος στο Νότιο Αιγαίο που δεν υποβάλλει φακέλους με έργα για το νησί ,ενώ η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στέλνει προσκλήσεις για υποβολή φακέλων με έργα για να ενταχθούν.Το αποτέλεσμα είναι να υπάρχουν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ αδιάθετα όπως φαίνεται στους παρακάτω συνδέσμους της περιφέρειας.Ο Δήμος Κω την περίοδο 2010-2024 ευρίσκεται σε αδράνεια.Μόνο η ΔΕΥΑΚ 2019-2024 υπέβαλλε φακέλους με έργα και χρηματοδοτούνται από την περιφέρεια…..https://aegeanews.gr/news/ta-en-dimo/539058/anagnostis-giati-dimos-den-ypovallei-fakelous-erga-stin-perifereia/

  8. Ευχαριστούμε τους δημαρχους ΚΑΙΣΕΡΛΗ-ΚΥΡΙΤΣΗ-ΝΙΚΗΤΑΡΑ για τα εργα στο νησί.Οπως ΧΥΤΑ αντιπυρικες ζώνες αφαλάτωση συγκοινωνίες ,αξιοποίηση οινοποιειου ,αβικω ,ναυτικου ομιλου ,αλεξαντερ φασιον, για την επιλυση του κυκλοφοριακου, για το χωροταξικο-πολεοδομικο σχεδιο ,για το κολυμβητηριο , τον μολο για τα κρουαζιεροπλοια ,νέο κτήριο αφιξεων-αναχωρήσεων στο λιμάνι,εγκαταστάσεις SEGEN ,επέκταση μαρίνας,για τα καινουργια σχολεια 60 αίθουσες προκατ!!!,για τους δρομους,για την καθαριοτητα.για την απομάκρυνση του ΚΤΕΛ για την υγεια,για τις λακούβες

  9. Πάει το χάσαμε το παιδί Κώστα. Το παραφούσκωσε ο χατζηροδίτης και το έκαμε αερόστατο.

  10. αυτόν τον προπετη κάποιος έπρεπε να τον βάλει στη θέση του .Άντε μπράβο και καλούς χορούς .πάρε την ορχήστρα σου πάρε το χορευτικό σου και στη παραλία

  11. Κενός περιεχομένου ο πόντιος όπως ο κασσελακης ήρθε νύχτα και νύχτα θα φύγει

  12. δείξε λίγο έλεος στο παλικαράκι, δεν ξέρει που τα λέει, τον βάζουν. Και που αναφέρεσαι σε αυτόν αξία του δίνεις. Μικροί μεγάλοι στο ίδιο Καφενειο δεν γίνεται….

  13. Πόσες σύνταξης περνετε που ασχοληστε με τους μισθούς;Δημάρχου,βουλευτή,υπουργού και φαρμακοποιού ,Ασχετα αν δεν ξέρετε το χρωμα της ασπιρίνης;Τελικά κάνατε απεργία πείνας, να κατέβει η πλάκα ευεργέτη από το νοσοκομείο;

  14. Με τι ασχολειστε ολοι;Λυπαμαι πολυ !!!Καταντιααα…Προοδο θελει ο τοπος μας και οχι λογομαχιες!!!!

  15. Καλα αυτο το παιδακι δεν ηταν πενταετης ; Ξερει κανεις αν εχει σπουδασει πληροφορικη; Ειναι υπευθυνος για την ψηφιακή διακυβερνηση του Νοτιου ΑΙΓΑΙΟΥ; Με τι σπουδες; Με τι γνωσεις; Γιατι μαθαινω οτι τωρα θα ασχοληθει και με την τεχνιτη νοημοσυνη. Ας ασχοληθεί πρωτα με την Φυσικη του νοημοσυνη και ας αφησει την τεχνιτη. Ε ρε που μπλεξαμε … Καλα ελεγε ο παππους μου » εχω δει αγραμματους να σου λενε…Περνα απο το γραφειο μου…».

  16. να λέτε προμαζεματα Έλληνες πολίτες και να θεωρείται αδερφούς και συντοπίτες σας Τούρκους πολίτες αυτό μόνο εσείς το έχετε καταφέρει, είστε για πολλές σφαλιάρες Μποχαλοι Τούρκο σπόροι

  17. 150.000 μικτά θα κάνει κουμπαρά ο αντιπεριφερειάρχης μας στη πενταετία απο τη θεσούλα που του έδωσε ο Περιφερειάρχης. Πρέπει να τα » δουλέψει » με κάποιο τρόπο, γιατί με τη μορφωσή και τα πτυχία του, μόνο μπαλακια ξερει να πετάει….Ψέμματα;

  18. Ναβροζίδη ΟΥΤΕ ΚΑΝ Ντροπή να μιλάς εσύ στον Κώστα Καϊσερλη Κοιτά την δουλειά σου συγκεκριμένα κάνε ακριβώς ότι σου λέει ο Κώστας διαφορετικά θα σου πούμε Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ… Κώστα Καϊσερλή σε αγαπάμε και δεν σε ξεχνάμε

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ