Ο ιδιοκτήτης του φροντιστηρίου «Χατζηνικολάου» εξηγεί του λόγους που δεν μπορεί να συνεχιστεί η συστέγαση του φροντιστηρίου του, με το 3ο δημοτικό σχολείο Κω

5
17522

Ο Ιδιοκτήτης του Φροντιστηρίου «Χατζηνικολάου» Στηβ Χατζηνικολάου, ξεκαθαρίζει τους λόγους που δυσκολεύεται η συστέγαση του φροντιστηρίου του με το 3ο δημοτικό σχολείο Κω και που τον ανάγκασαν να σταματήσει την συνεργασία με το δήμο της Κω.
Ο κ Χατζηνικολάου επισημαίνει πως αυτά τα δύο χρόνια η οικογένεια του , παραχώρησε δωρεάν το σχολικό συγκρότημα για την μαθητική νεολαία του 3ου δημοτικού σχολείου με μοναδική προϋπόθεση να φτιαχτεί το Αζίλο, κάτι που δεν έγινε λόγω των γνωστών καθυστερήσεων με τους εργολάβους και η οικογένεια αποφάσισε να λήξει αυτή τη συνεργασία.
Ο κ.Χατζηνικολαου τόνισε πως ο ίδιος και η αδελφή του, ενημέρωσαν έγκαιρα το δήμο της Κω για να βρει λύση στέγασης του σχολείου από την νέα σχολική χρονιά.

Πηγη: https://www.kostv.gr

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλά τα λέει ο κ Χατζηνικολάου.
    Βέβαια δεν τον κατηγόρησε κανεις ότι το έκανε για να επαναπαυτει ο δήμος στην προσωρινή λύση.Αυτο ακριβώς εκμεταλλεύθηκε ο δήμος.
    Η αλήθεια είναι κατηγορήθηκε από πάρα πολλούς, αδίκως, ότι πήρε λεφτά για ενοικιο αλλά εκεί φταίει ο δήμος που δεν τοποθετήθηκε ποτέ δημόσια επί του θεματος.Το σμπέρασμα είναι οτι ο κ. Χατζηνικολάου δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τον δήμο και αναγκάστηκα την πληρώνουν οι μαθητές με τους γονείς τους από το 3ο Δημοτικό.

  2. Εχεις δίκιο Steve.No free meals anymore.Μιά ζωή ο πληθυσμός εκπαιδεύτηκε νά μάχεται τό Κεφάλαιο (υποκριτικά) και η πολιτική να είναι μιά χωριάτικη version του politbiro.Θα συνεχίσεις νάσαι ο Τζανετάκος της κοινωνίας;

  3. Αλλά κιαλα η κοινωνία της Κω άλλη σε 1 χρόνια φτιάχνουν 5* ξενοδοχεία και εμείς εδώ δεν μπορούμε να κάνουμε ένα σχόλιο να λειτουργεί….. κρίμα τα παιδιά και η γονείς…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ