Ρόδος – ΒΙΝΤΕΟ: Μεγάλη κινητοποίηση για να αποφευχθεί η εγκατάσταση ανεμογεννητριών στον Προφήτη Ηλία

9
6362

Σε εξέλιξη βρίσκεται από νωρίς το πρωί κινητοποίηση κατοίκων της περιοχής Απολλώνων και των γύρω χωριών, για την αποτροπή εγκατάστασης ανεμογεννητριών στην περιοχή του Προφήτη Ηλία.

Σήμερα, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, επρόκειτο να γίνει αυτοψία στην περιοχή από την Αρχαιολογία για τον αποχαρακτηρισμό του αρχαιολογικού χώρου. Ήδη στην περιοχή βρίσκονται οι κάτοικοι, εκφράζοντας την έντονη διαμαρτυρία τους.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι αρχαιολόγοι αποχώρησαν μετά τη σθεναρή αντίδραση των κατοίκων.

 

@panagiotis_egglezos Δεν θα μπει ούτε μια ανεμογεννήτρια. #rhodes #foryoupage ♬ no music – Jeroan Drive

rodiaki.gr

 

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μα γιατί;;67% του δώσατε του Κούλη.Να μη σας χαρίσει ότι και στην υπόλοιπη Ελλάδα;;;Ενώ μάλιστα ισχυριζοτανε ότι σε καμμιά καμμένη έκταση δεν θα δούμε ανεμογεννήτριες.Η μόνη ένσταση,ότι κατάφερε να αποχαρακτηρισει αρχαιολογικό χώρο τα λέει όλα.

  2. «Δεν έχω ξανά ακούσει τέτοια γιούχα απέναντι σε πρωθυπουργό»

    «Δεν έχω ξανά ακούσει τέτοια γιούχα απέναντι σε πρωθυπουργό» – Χαμός σήμερα στην Πεντέλη
    Πεντέλη: Με γιουχαΐσματα και βαριά λόγια υποδέχτηκαν οι πυρόπληκτοι τον Κυριάκο Μητσοτάκη
    https://www.diaforetiko.gr/den-exo-ksana-akousei-tetoia-giouxa-apenanti-se-prothypourgo-xamos-simera-stin-penteli/

    • Χαρά εσυ έτσι;Φαντάζομαι το μυαλό που κουβαλάς και διαβάζεις το site δισφορετικό.Τι σας λέει κερδίστε;

  3. στην ζωντανή σύνδεση με ρεπόρτερ η ΕΡΤ, μόλις πήγε να πει για τα παράπονα

    έπεσε ‘κόφτης’.Ειναι ντροπή η Δημόσια Τηλεόραση που πληρώνει ο λαός απ’ το υστέρημα του,να μοιάζει με κρατικό Βόρειας Κορέας.
    Αίσχος.

  4. Μα αφού ο Μητσοτάκης αποκάλεσε γελοίες τις φήμες για εγκατάσταση ανεμογεννητριών σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.Πως γκενεν αυτό;;;;Το φαγοπότι πάει σύννεφο ρεεεεε

  5. Ποιοι είναι αυτοί οι ψεκασμενοι της Ρόδου;Έχουμε κράτος και υπάρχουν νόμοι.Αν επιτρέπετε καλώς να μπουν.Αν υπάρχουν αρχαία δεν θα μπουν.Αντιπρωσοπος μιας εταιρίας μπορεί να είναι ,Έλληνας,Γιαπωνέζος,Τούρκος κλπ.Κάτι προς ψεκασμενους γενικά.Στα καμμένα απαγορεύεται οποιαδήποτε εκμετάλλευση και ανεμογεννήτριες.Κάηκε ένα μέρος;Τέλος δεν γίνεται τίποτα εκεί.Σε οποιοδήποτε άλλο μέρος μπορεί.Αυτό είναι κατανοητό η να το ζωγραφίσω;

  6. Μητσοτάκη δώσε πόνο.Της ανεμογεννήτριας το κάγκελο γίνεται σ όλη τη χώρα.Σε λίγο οι στήλες του ανέμου θα ξεπεράσουν σε αριθμό τα διασωθέντα δέντρα.Α ρε Μητσοτάκη τι τους κάνεις.

  7. Μεγάλη κινητοποίηση 5 γραφικών ,μας δουλεύετε;Γιατί δεν λέτε για αυτό που φαίνεται πεντακάθαρα μπας και ξυπνήσει κανένας ψεκασμένος;Την ουσία.Ότι δεν μπορούν να γίνουν έργα σε καμμένα.Κάηκε κάτι τέλος.Δεν γίνεται τίποτα εκεί.Όπως βλέπετε στο δάσος γίνεται.Με προϋποθέσεις.Συμπερασμα.Ποιος βάζει φωτιές;Ποιος τις θέλει περισσότερο;Αυτός που θέλει να κάνει δουλειές σε δάσος η αυτός που Δρν θέλει.Σκευτητε λίγο ,ξέρω δύσκολο αλλά δοκιμάστε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ