Δ.Χασαπλαδάκης: Ζητάμε να βγουν στη δημοσιότητα οι ηχογραφημένες συνομιλίες του θεράποντα γυναικολόγου με το Νοσοκομείο Ηρακλείου και το ΕΚΑΒ!

11
8172
Απάντηση στον τρόπο που διαχειρίστηκε το περιστατικό η κυβέρνηση έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ  με δύο δελτία τύπου, στα οποία  επισημαίνει πως  υπουργός υγείας Άδωνις Γεωργιάδης είναι ο εξολοθρευτής της Υγείας , ενώ  ζητάει  να βγουν στη δημοσιότητα οι ηχογραφημένες συνομιλίες του θεράποντα γυναικολόγου με το Νοσοκομείο Ηρακλείου και το ΕΚΑΒ για να δοθεί φως στην υπόθεση. Αναφορικά με τα δελτία τύπου, την παραίτηση του Άδωνι Γεωργιάδη ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, καθώς όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «το τελευταίο περιστατικό στο νοσοκομείο της Κω, με τον 69χρονο που υπέστη βαρύ καρδιακό επεισόδιο και τον περιέθαλψε… γυναικολόγος, αποτελεί τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι». Ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι «ο αρμόδιος υπουργός, ο Άδωνις Γεωργιάδης, οφείλει να παραδεχτεί την αποτυχία του και να παραιτηθεί. Κι αν δεν το κάνει, οφείλει να τον αποπέμψει ο Κυρ. Μητσοτάκης».
Παράλληλα ο κ.Χασαπλαδάκης αναφέρθηκε και σε δεύτερο περιστατικό με Νισύριο ασθενή στο νοσοκομείο Κω, που απεβίωσε λόγω ελλιπής ιατρικής φροντίδας σύμφωνα με τις δηλώσεις της οικογένειας του εκλιπόντος.

Πηγη: https://www.kostv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

11 ΣΧΟΛΙΑ

    • ΣΤΟΝ ΟΡΦΕΑ Η ΠΑΡΆΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΗΧΟΓΡΆΦΗΣΗ, ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΤΗΣ ΕΛΑΦΡΌΠΕΤΡΑΣ, ΤΟΥ ΚΑΣΕΛΆΚΗ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ….

    • Πρέπει να προικίσουν την ΑΠΟΡΗ ΚΟΡΑΣΊΔΑ, ΤΟΝ ΤΑΙΪΛΕΡ ΜΑΣ, αλλά οι ΠΡΟΣΦΟΡΈΣ, ΜΕΧΡΙ 2.500 ΔΟΛΆΡΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΏ. ΕΥΡΏ ΚΑΙ ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΟΎΝ ΣΤΗΝ ΟΦΣΟΡ ΤΟΥ ΨΑΡΟΚΑΣΈΛΑΚΗ….

  1. ρε Δημήτρη δεν τον περιέθαλψε ο γυναικολόγος τον εμφραγματια .Την διακομιδη του φρόντισε ως Συντονιστης

  2. όταν τα λει ένας άνθρωπος και εσυς το μπαλάκι το ρίχνετε στον κασελακι τροπή σας παρακαλά να μην έρθει και η σειρά σου

  3. Μπράβο στο Σύριζα!
    Οι ΝΔ εδω μέσα που μάλλον χαίρονται με την κατάσταση του Νοσοκομείου, ας συνεχίσουν να αναφέρονται στην λίστα γάμου του Κασσελάκη!

  4. πηγαινε στη νισυρο εκει που φηφισατε οτιβδε θελετε μεοψωρεια πανω απο 20 θσσεις. ουστ κουμουνια που εχετε γλωσα και μιλατε

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ