Κως: Νιγηριανός κατηγορείται για βιασμό 26χρονης Αμερικανίδας

3
9063

Έξω από μπαρ της Κω, κατηγορείται 30χρονος Νιγηριανός ότι βίασε μία 26χρονη Αμερικανίδα!

Το περιστατικό συνέβη, σύμφωνα με την καταγγελία, πρωινές ώρες του περασμένου Σαββάτου 10 Αυγούστου και ο αλλοδαπός κατηγορούμενος εντοπίστηκε, συνελήφθη και αναγνωρίστηκε από την παθούσα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η υπόθεση άρχισε να απασχολεί τις διωκτικές αρχές της Κω το πρωί του περασμένου Σαββάτου όταν ένα τέταρτο μετά τις επτά το πρωί, εμφανίστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλειδών της Κω η 26χρονη Αμερικανίδα και κατήγγειλε το περιστατικό.

Όπως η ίδια είπε στους αστυνομικούς περίπου στις 6 το πρωί (στις 10 Αυγούστου 2024) βρισκόταν έξω από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος όπου εκεί ο 30χρονος από τη Νιγηρία την εξανάγκασε σε γενετήσιες πράξεις συνουσίας, χωρίς τη θέληση της.

Αμέσως μετά την καταγγελία, αστυνομικοί του αστυνομικού Τμήματος Ηρακλειδών άρχισαν να διερευνούν την υπόθεση και περίπου στις 2.30 το μεσημέρι κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον Νιγηριανό, ο οποίος και αναγνωρίστηκε από την 26χρονη Αμερικανίδα.

Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε, κινήθηκε σε βάρος του 30χρονου αλλοδαπού η προβλεπόμενη από τον νόμο διαδικασία.

Ρόδος: 18χρονη Σουηδέζα κατήγγειλε 30χρονο συμπατριώτη της για βιασμό

Τον βιασμό της από 30χρονο συμπατριώτη της, κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, 18χρονη Σουηδέζα!

Το περιστατικό σημειώθηκε -σύμφωνα με την καταγγελία- την περασμένη Παρασκευή και είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό, τη σύλληψη και την παραπομπή στη δικαιοσύνη, του 30χρονου Σουηδού.

Πιο αναλυτικά, στις 9 Αυγούστου εμφανίστηκε στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου η νεαρή Σουηδέζα και τους είπε πως περίπου στις 7 το πρωί της ίδιας ημέρας είχε μεταβεί σε μπαρ στην πόλη της Ρόδου και εκεί κατανάλωσε ποσότητα αλκοόλ μαζί με τον 30χρονο. Η ίδια ισχυρίστηκε -σύμφωνα με πληροφορίες- ότι πιθανώς ο συμπατριώτης της να της έριξε κάτι στο ποτό γιατί έχει απώλεια μνήμης και κατήγγειλε ότι ξύπνησε στο ξενοδοχείο όπου διαμένει ο 30χρονος.

Μετά την καταγγελία αστυνομικοί αναζήτησαν τον αλλοδαπό, τον οποίο εντόπισαν το περασμένο Σάββατο 10 Αυγούστου το πρωί και τον συνέλαβαν.

Σε βάρος του κινήθηκε η προβλεπόμενη από τον νόμο διαδικασία.

Πηγή: https://www.rodiaki.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. καλημέρα ή καλησπέρα σας κυρίως,τι να πω κόσμου… όλους ψάχνουν ένα τρύπα ή τρύπες….

    τα πουλιά είναι…. τρελά?

    μέλλον αδειάζουν από τα σπερματοζωάρια? μετά μήν πω αιμοσπερμια…. καληνύχτα

  2. εγώ θα σε καταγγέλλω για να πάρω την ταξιδιωτική ασφάλεια έτσι; άντε τώρα να αποδείξεις ότι δεν είσαι δεινόσαυρος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ