The Ritual: Εγκαίνια για το νέο ξενοδοχείο ευεξίας του ομίλου Κουτσού

2
16796
The Ritual: Εγκαίνια για το νέο ξενοδοχείο ευεξίας του ομίλου Κουτσού

Ένας νέος χώρος ευεξίας και ευ ζην δημιουργήθηκε με πολλή αγάπη και μεράκι από τον επιχειρηματία κ. Γιώργο Κουτσό. Το νέο ξενοδοχείο The Ritual στην Λάμπη, άνοιξε επισήμως τις πόρτες του και εγκαινιάστηκε το Σάββατο 10 Αυγούστου 2024.

Ως άψογοι οικοδεσπότες ο κ. Γιώργος Κουτσός, ο γιος του κ. Θοδωρής Κουτσός μαζί με τους συνεργάτες τους καλωσόρισαν φίλους και καλεσμένους σε ένα χώρο μοναδικό που προσφέρει μία εμπειρία αναζωογόνησης και αυτο-φροντίδας για πρώτη φορά στο νησί μας.

Ο Σεβασμιώτατος μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ.κ. Ναθαναήλ μαζί με τον ιερέα π. Αναστάσιος Τσουκνιά, ευλόγησαν το νέο επιχειρηματικό εγχείρημα του ακούραστου και πρωτοπόρου ξενοδόχου.

Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο τ.Υπουργός κ. Κώστας Σκανδαλίδης, ο δήμαρχος Κω κ. Θεοδόσης Νικηταράς, ο επικεφαλής της Δύναμης Αλλαγής κ. Ηλίας Σιφάκης, ο Ηλίας Καματερός τ. βουλευτής, ο κ. Μάρκος Κουτσός διακεκριμένος γιατρός στην Αμερική και αδερφός του ιδιοκτήτη, πολλοί φίλοι και συνεργάτες του ομίλου.

Το The Ritual έχει σχεδιαστεί προσεκτικά για να προσφέρει μοναδικές υπηρεσίες ευεξίας σαν τελετουργικό όπως προδίδει το όνομα του. Η εκπληκτική πισίνα στο κέντρο δημιουργεί ένα υπέροχο σκηνικό όπου περιμετρικά οι επισκέπτες απολαμβάνουν μοναδικές υπηρεσίες εκγύμνασης, yoga, σπα , μασάζ, θεραπειών προσώπου και σώματος σε ανοικτούς χώρους με πρωτοποριακές εγκαταστάσεις.

Τα μόλις 16 δωμάτια έχουν σχεδιαστεί με μοναδικό σκοπό την χαλάρωση και αναζωογόνηση των φιλοξενούμενων. Ακόμη και το καθημερινό μενού είναι προσεκτικά σχεδιασμένο και εναρμονισμένο στα πλαίσια του The Ritual. Όσοι παραβρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους εκπληκτικούς χώρους υπό τους ήχους της τρομπέτας του Κώστα Παπακώστα και να απολαύσουν γεύσεις μοναδικές σε ένα ξενοδοχείο που εισάγει έναν νέο τρόπο φιλοξενίας.

Εμείς να ευχηθούμε ολόψυχα καλές δουλειές με υγεία και πρωτοπορία στον όμιλο Κουτσός Epic Group.

Σάντυ Λαδικού

 

πηγή: https://radioproto.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ