Με την παρουσία της προέδρου του συλλόγου Sailability Hellas, Κικής Βεντούρη συνεχίζεται το καλοκαιρινό καμπ του Ναυτικού Ομίλου Κω

0
4076

Στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Κω βρίσκεται ως προσκεκλημένη του συλλόγου η πρόεδρος του συλλόγου Ναυτικός Όμιλος Ιστιοπλοΐα για Όλους – Sailability Hellas, Κική Βεντούρη που δήλωσε εντυπωσιασμένη και απ’ τις εγκαταστάσεις και απ’ την παρουσία των παιδιών αλλά και απ’ αυτά που προσπαθεί ο Όμιλος να καταφέρει με τις δικές του δυνάμεις μαθαίνοντας στα παιδιά αρκετά πράγματα μέσα απ’ την ιστιοπλοΐα και την κολύμβηση και τα όσα μαθαίνουν στο καλοκαιρινό καμπ.
Παράλληλα η πρόεδρος του Ν.Ο. Κω, Παρή Μπαρμποπούλου αναφέρθηκε στο καλοκαιρινό καμπ και στην παρουσία των μικρών αθλητών αλλά και στην έλλειψη προπονητών, επισημαίνοντας παράλληλα ότι πρέπει κάποια στιγμή να προχωρήσουν οι διαδικασίες για το κολυμβητήριο.
Παράλληλα στις δηλώσεις τους και οι δύο τόνισαν ότι είναι σημαντικό και ο Δήμος Κω και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου να δουν με προσοχή και να αγκαλιάσουν την προσπάθεια του Ναυτικού Ομίλου Κω που με τους εθελοντές του προσπαθεί να προσφέρει ό,τι καλύτερα για τα παιδιά.

Πηγή: https://www.kostv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ