Οι συναντήσεις του υποψήφιου Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Χάρη Δούκα με τους εκπροσώπους των τοπικών αρχών της Κω

9
6842


Στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας του ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, επισκέφτηκε την Κω, την Τρίτη 30 Ιουλίου. Στο πρόγραμμα του κ. Δούκα περιλαμβάνει επισκέψεις με τοπικούς φορείς και το μεσημέρι αναμένεται να παραχωρήσει συνέντευξη στα τοπικά Μ.Μ.Ε.
Τον υποψήφιο για τη προεδρεία συνοδεύουν η περιφερειακή σύμβουλος Ευτυχία Σταθοπούλου, ο τομεάρχης νησιωτικής πολιτικής Νίκος Κανταρζής και η πολιτεύτρια του κόμματος Μαρία Παπαζαχαρίου.
Πρώτη επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κωου και Νισύρου κκ. Ναθαναήλ , με τον οποίο συζήτησαν για το ανθρωπιστικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως καθώς και θέματα που αφορούν στις παρεμβάσεις και τα προβλήματα στους αρχαιολογικούς χώρους που έχουν πληγεί από τον σεισμό.
Αμέσως μετά την επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο, ακολούθησε συνάντηση με την έπαρχο Κω Νισύρου κ. Ντίνα Σβύνου, η οποία τον υποδέχθηκε με την ομπρέλα του ΠΑΣΟΚ και του ευχήθηκε ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ να λάμψει και για τον ίδιο. Στη συνέχεια η συζήτηση επικεντρώθηκε στον τουρισμό και στα προβλήματα της δημόσιας υγείας. Το παρών στην συνάντηση έδωσαν ο πρόεδρος του ΣΕΠΕ Κω, Γιώργος Σεγραίδος ο οποίος αναφέρθηκε στα προβλήματα του χώρου εστίασης και η πρόεδρος της Ένωσης ξενοδόχων Κω η οποία αναφέρθηκε όχι μόνο σε θέματα τουρισμού αλλά και για τον πρωτογενή τομέα και τη διασύνδεση πρωτογενή τομέα με τον τριτογενή.
Στην συνέχεια ο υποψήφιος για την προεδρεία του ΠΑΣΟΚ Χάρης Δούκας επισκέφθηκε τον δήμαρχο Κω Θεοδόση Νικηταρά, με τον οποίο είναι γνώριμοι από την κοινή πορεία τους στην τοπική αυτοδιοίκηση. Στην ατζέντα της συζήτησης μπήκε η φέρουσα ικανότητα του νησιού, η έλλειψη χωροταξικού σχεδιασμού, για τα προβλήματα στις δημόσιες δομές υγείας καθώς και στην υπερσυγκέντρωση αρμοδιοτήτων από την κυβέρνηση με τους δήμους να φτάνουν στο σημείο να γίνονται επαίτες σε αυτονόητα ζητήματα. Τελος ο κ.Νικηταράς ευχήθηκε στον κ.Δούκα καλή επιτυχία στον αγώνα του για τη διεκδίκηση της προεδρίας του ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Δούκας αναφέρθηκε στην πίεση που ασκούν οι δήμαρχοι της χώρας προς την κυβέρνηση για ενδυνάμωση της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Πηγη: https://www.kostv.gr/

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μαρία,Νίκος,και οι υπόλοιποι.Τα ίδια και τα γίδια.Δεν θα σηκώσει κεφάλι το πασοκ στον αιώνα τον απαντα.Κρίμα?????

  2. Ο άνθρωπος που του 10% που έγινε κατά λάθος δήμαρχος ,καβάλησε το καλάμι και θέλει να πάρει και το ΠΑΣΟΚ.Ασε που την έφερε και στον άνθρωπο που τον έκανε υποψήφιο από το τίποτα που ήταν.

  3. ΕΛΥΣΕΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΑΙ ΕΙΠΕΣ ΝΑ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ … ΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΒΟΛΤΕΣ
    ΥΣ
    Η ….. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΠΑΣΟΚ???

  4. κ.Δούκα: Α/ Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. έχει Πρόεδρο,Β/ Αύξησε το ποσοστό του Κινήματος,Γ/ ομολογουμένως έκανε και
    λάθη,Δ/ Δεν δαγκώνουμε το χέρι του ευεργέτη,Ε/ Οι ουρανοκατέβατοι δεν μας ταιράζουν,ΣΤ/Το ΠΑ.ΣΟ.Κ.
    στην Κω και στα Δωδεκάνησα ήταν απόρθητο φρούριο και η ιστορία κάποιων από το 1975 μέχρι σήμαρα
    να μην υποτιμάται,Ζ/ Καλή επιτυχία ,αλλά όσοι απολέσουν την προεδρία του ΠΑ.ΣΟ.Κ να μην να μην νέοι
    Λοβέρδοι!!!!!!!!!!!!!!!

  5. κ.Δούκα: Α/ Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. έχει Πρόεδρο,Β/ Αύξησε το ποσοστό του Κινήματος,Γ/ ομολογουμένως έκανε και
    λάθη,Δ/ Δεν δαγκώνουμε το χέρι του ευεργέτη,Ε/ Οι ουρανοκατέβατοι δεν μας ταιράζουν,ΣΤ/Το ΠΑ.ΣΟ.Κ.
    στην Κω και στα Δωδεκάνησα ήταν απόρθητο φρούριο και η ιστορία κάποιων από το 1975 μέχρι σήμαρα
    να μην υποτιμάται,Ζ/ Καλή επιτυχία ,αλλά όσοι απολέσουν την προεδρία του ΠΑ.ΣΟ.Κ να μην να μην νέοι
    Λοβέρδοι!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ