Ο Δήμαρχος Νισύρου Χρ. Κορωναίος στη Δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο

1
54

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΙΣΥΡΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΗΣ ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ  ΣΤΗ ΔΕΞΙΩΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ

ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

 

 

Πολλοί ήταν οι εκπρόσωποι της κοινωνίας και οι προσωπικότητες από το χώρο της πολιτικής, της τέχνης και του ακαδημαϊκού χώρου που βρέθηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο στην δεξίωση για την 50η επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας. Μεταξύ των προσκεκλημένων της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου ήταν και ο Δήμαρχος Νισύρου κ. Χριστοφής Κορωναίος.

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, του Πρωθυπουργού και της ηγεσίας των κομμάτων, η εκδήλωση ήρθε να μας θυμίσει ότι ο αγώνας για την δημοκρατία δεν σταματά ποτέ,  ότι η δημοκρατία είναι μια συνεχής προσπάθεια, ένας ζωντανός οργανισμός που απαιτεί τη συμμετοχή και τη φροντίδα όλων μας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο Δήμαρχος Νισύρου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Σακελαροπούλου, τον Πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, την υπουργό Πολιτισμού κ. Λίνα Μενδώνη, τον Αντιστράτηγο αρχηγό του ΓΓΕΘΑ κ. Δημήτρη Χούπη, τους προέδρους τω κομμάτων της αντιπολίτευσης και βουλευτές του Ελληνικού κοινοβουλίου.

Σχετικά με την παρουσία του στην εκδήλωση ο Δήμαρχος Νισύρου δήλωσε: «Ευχαριστώ την πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου για την πρόσκληση σε αυτή την ιστορική μέρα, όπως την χαρακτήρισε η ίδια. Ο αγώνας για την ελευθερία και τη δημοκρατία είναι αγώνας χωρίς τέλος».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ