ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Άδωνις μαχητής του ΕΣΥ» Θα ήταν τίτλος επιθεώρησης…

7
3333

«Ο Άδωνις μαχητής του ΕΣΥ»

Θα ήταν τίτλος επιθεώρησης εάν δεν ήταν τόσο τραγικό το θέαμα μιας δήθεν φιλελεύθερης κυβέρνησης που χρησιμοποιεί μεθόδους αυταρχικών καθεστώτων και επιστρατεύει εργαζόμενους για να καλύψει τις δικές της ανεπάρκειες.

Αναφερόμαστε στη ρύθμιση που εισήγαγε ο Άδωνις εμβόλιμα στο νομοσχέδιο περί Ψυχικής  Υγείας και δίνει δυνατότητα επιστράτευσης σε ιδιώτες  γιατρούς για να καλύπτουν τα κενά στο ΕΣΥ και στην άρση συνταγογράφησης ως μέτρο εξαναγκασμού.

Αναμενόμενο οι αυτό-απασχολουμενοι γιατροί να βρίσκονται σε αναβρασμό και να ξεκινήσουν κινητοποιήσεις, οι οποίες θα έχουν και τον ανάλογο αντίκτυπο στην κοινωνία.

Και περιμένουμε τι άλλο θα βγάλει από το καπέλο του ο μάγος Μητσοτάκης..

Και στην Κω Τετάρτη 24-7-2024 πληροφορούμαστε ότι κινητοποιούνται οι ιδιώτες γιατροί ως λογικό επακόλουθο.

Οι γιατροί συμπολίτες μας κλείνουν τα ιατρεία τους, γιατί απλά δεν συντάσσονται με τη λογική άλλων σκοτεινών εποχών, που από ό,τι φαίνεται ο Υπουργός Υγείας και η Κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν την έχουν βάλει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Στην περίπτωση που τελικά ο Υπουργός Υγείας και η Κυβέρνηση περάσουν το νομοσχέδιο, γίνει νόμος του κράτους και εφαρμόσουν το μέτρο, τότε δεν θα επιτρέπεται στους ιδιώτες γιατρούς να συνταγογραφούν, με ό,τι αρνητικό αυτό συνεπάγεται για τους πολίτες.

Εδώ και τώρα η Κυβέρνηση να αποσύρει αυτό το κατάπτυστο σχέδιο νόμου.

 

Για το Γραφείο Τύπου

 

Ο Συντονιστής

 

Δημήτριος Χασαπλαδάκης

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Στον ύπνο σας θα τον βλέπετε ΖΑΙΟΙ…. Μόνο ο Άδωνης Γεωργιάδης σας την λέει και πονάτε.Ολοταχως για διάλυση πάτε και έχετε άποψη για την υγεία; Ειδικά στην Κω ήσασταν παντελώς απόντες 4 χρόνια διακυβέρνησης….. ΟΥΣΤ ΜΕ ΦΟΡΑ…

  2. Ποιος είναι επιθεώρηση ; Πλάκα μας κάνετε εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ;Ποιοι έφυγαν σήμερα;Οι υπόλοιποι θέλετε απλά να μην έχει γιατρό το νοσοκομείο για να διαμαρτύρεστε;Τι θέλετε ακριβώς;Μήπως να πεθαίνει και κόσμος για να κερδίσετε ψήφους;Χειρότεροι και από το Βελόπουλο έχετε γίνει;.

  3. κύριε Χασαπλαδακη μας δεν σας ενημέρωσαν ότι η εν λόγω κυρία που δηλώνει πρόεδρος ΙΣ δεν είναι αυτοαπασχολουνενη. Είναι δημόσιος υπάλληλος, όπως και εσείς. με τη διαφορά ότι εσείς δείχνετε σεβασμό στο λειτούργημα σάς και τιμουσατε με την εργασία σάς τον μισθό σας.
    Αυτή που βρήκες και βρήκατε στηρίζετε δεν σέβεται ότι το λειτουργικό της έργο ούτε το μισθό που της δίνει το κράτος για να το ασκεί γιατί δεν εργάζεται. Επίσης, δεν ξέρει να σέβεται και το κόμμα που εκπροσωπεί.

  4. Προς νεοδημοκρατης, (έχτρα εργαζομενος, για την νέα Δημοκρατία όταν η Μιράντα έχει ρεπό

    Δεν μπορώ να καταλάβω πόσο, μα πόσο μ@λ..ας μπορεί να είναι Έλληνας… Ήξερα ότι είναι μ@λ.@..ψηψιζωντας 2 φορές ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ… αλλά τόσο μ@λ@ς..δεν το περίμενα.. Όχι στο τετράγωνο.. Στην νιοστή… Μ@λ@κας στο άπειρο… Ναι στον ύπνο μας τον βλέπουμε το Μητσοτάκη.. Και ξυπνάμε από εφιάλτες.. Εινσι ο εφιάλτης, ο προδότης, ο ξεφτίλας της χώρας… ΜΑΖΊ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ.. συνεχίζει το έργο του σαν συνεταιρακια σαν ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ, ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΟΙ σκυλάκια των Γερμανών, Αμερικανών.. Πάει ακάθεκτη το ξεπούλημα της χώρας… Η δημόσια υγεία.. Και συνεχίσουμε..

  5. Εσείς δεν πάτε Ολοταχως για διάλυση Της υγειας!!! της οικονομίας!!! , της ανεργίας Ελλήνων που φεύγουν,έξω!! διάλυση.ξεπουλημα ..την έχετε φλδισκυσει ΉΔΗ.. . ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΙΣΧΎΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ..διότι ο σκοπός σας ειναι η ΔΙΑΛΥΣΗ πρωτογενούς τομέα, οικονομίας, υγειας, ενέργειας για τα μεγάλα συμφέροντα που έχετε βάλει 5 νταβατζήδες του ρεύματος, να ξεζουμιζουν τιυς Έλληνες με αυξήσεις.. Φόροι στα τρόφιμα, στο ρεύμα, στον καφέ,,.. Τρίς έσοδα για το κράτος από τις αυξήσεις φόρου.. Μόνο στον αέρα δεν βάλατε. ΞΕΦΤΙΛΕΣ.. . γιατι αυτός είναι ο σκοπός.. Την αποψη για την υγεία την έχουν 30.000 κωοι.. Και 10 εκκατομυρια Έλληνες σε όλο το σύστημα υγειας στην ΕΛΛΆΔΑ.. μίζες σας ενδιέφερε από τα εμβόλια.. Και τίποτα άλλο.. Οχι η υγεια Ξ Ε Φ Τ Ι Λ Ε Σ. ,
    ήσασταν παντελώς επικίνδυνοι 8 χρόνια διακυβέρνησης….. ΟΥΣΤ ΜΕ ΦΟΡΑ…

  6. Ε ΜΗΝ ΕΠΑΙΝΕΣΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ
    ΚΑΤΕΥΘΕΙΑ ΝΑ ΣΤΑΞΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ.

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΔΩΝΙ.
    ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ.

  7. τελικά ο Άδωνις δεν ξέρει πως δουλεύει η αγορά
    θα πληρώνει τους γιατρούς μέσω τράπεζας, γι αυτό δεν πάνε
    αν τους πλήρωνε με φακελάκι, θε έκαναν ουρα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ